Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper haber canım çok sevindim. Perşembe günü olacak inşallah transfer
İnşallah kuzum benim
Aynen aynen hayırlısı olsun bende sizin sayenizde testen sonra kan testi sonra doktor Allahıma binlerce sükür artık 5 haftalığız kesemizide gordük artık 2 hafta sonra allahın izniyle kalp atışlarını dinlemeye gidecegiz
[/QUOTE]
Yaa harika rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah

Senin rüyanın minnoşluğunu yiyimmm allah sana gerçeklerini yaşatsın canmm

Yok yok kuzu üzülme bize 2 tane bile kalsa yeter yeterki transfere kalsın oyy afern onlara sıpalarrr gelişme işlemlerini başarıyla yapsınlar burada teyzeleri heycanla bekliyor

Canım 5 gün beklemesi yeterli
Canım aradıda kafam karıştı 4 tane 5.gün embriyosu donduracak bölünmeye devam edenlerde varmış gözleyip sabah tekrar arayacak 6. Gün olarak ya anlamadım ki 6. Gün ilk kez duydun
[/QUOTE]
Cnm bn duydum hatta en kalitesi die geciyo 6.gün

Canımıniçleri amin çok tşk ederim güzel temennileriniz için inşallah bu elimizde kalanlarla 5. Günü sağlıkla hayırlısıyla görür transferimizi oluruz ve ikisi de tutar Rabbim nasip etsin inşallah
[/QUOTE]

Canım çok sevindim, inşallah yumişlar bebiş olur, yakında güzel haberleri de alırız senden

Ben onlara bi heyecan yaratıcam artık valla çok zor ya artık kesinleşsin rüyamda embriyo görüyorum
Ahahah hakettiler ama kız sorma hele ben bu gece rüyamda bülent hoca ile konuşuyordum hem de günlerden perşembeymiş onu da nerden anladım perşembe pazarı vardı
Ayy senin daha heyecanlı ama hemen transfer ne güzel yaa 5 günü bitir sonra miniğin sana emanet LaRisaCca
Sorma yaa içim içimi yiyor inşallah o güne geliriz 4 cücüğümle
Yok yok kuzu üzülme bize 2 tane bile kalsa yeter yeterki transfere kalsın oyy afern onlara sıpalarrr gelişme işlemlerini başarıyla yapsınlar burada teyzeleri heycanla bekliyor
Bak seninle sayılarımız bile aynı ilerliyor

Canımıniçleri amin çok tşk ederim güzel temennileriniz için inşallah bu elimizde kalanlarla 5. Günü sağlıkla hayırlısıyla görür transferimizi oluruz ve ikisi de tutar Rabbim nasip etsin inşallah

Canım çok sevindim, inşallah yumişlar bebiş olur, yakında güzel haberleri de alırız senden
[/QUOTE]

CANIm güzel temennilerin için çok tşk ederim. Bu ay neredeyse herkeste regl en az 1 hafta gecikti. O yüzden bu bana normal geldi mevsimsel olabilir ama muhakkak dr a görün ki kist filan varsa o yüzden de adet olmamış olabilirsin

Rüyan çok güzel canım. Inşallah çabucak gerçek olsun
İnşallah bitanem
Aşkm bn cuma günü sabah okuyalım diorum embriyoyu çözdürckler ya korkuyom bisey olur diye
Tamam balım cuma okurum ben sana
MelodiminEsi o ne güzel rüya maşallah ya
Maşallah demii ahh öyle çok rüyalar görmüştüm ama rüya olarak kaldı
Birgün yavrum kollarımda ben de emziririm inşallah. Ve hepizim

İnşallah bitanem

Tamam balım cuma okurum ben sana

Maşallah demii ahh öyle çok rüyalar görmüştüm ama rüya olarak kaldı
Birgün yavrum kollarımda ben de emziririm inşallah. Ve hepizim
Amin rabbi hebli mines salihin Rabbim bizede hayırlı salih evlat nasip etsin

Senin rüyanın minnoşluğunu yiyimmm allah sana gerçeklerini yaşatsın canmm
Canımın içii bal arkadaşım benim Aminn hepimize inşallah
Adet olmadım ama yumurtlama yı takip edeyim bari dedim. Sizce yumurtlama dönemi mi,
Canım bu testde bazen yumurtlama bu şekilde görünüyor tam koyu olmayabiliyor. Mutlaka değerlendirin. Adet döngün kaç gün ve bugün kaçıncı gündesin?
Gerçi adet olmadım diyorsun adete yakın bir zaman mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…