Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bilmiyorum ki. 27 28 gün normalde. Takvimi attım ama baksana Bi yine atayım. 30 u iğne günüydü.20 ocak olmam gereken adet günü.

Eklentiler

• Screenshot_20210207_144931_org.iggymedia.periodtracker.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 31
Ay ay ne güzel bir haber hepsi 5. Güne gidicek sonrada annelerine gelicekler

İşte bilmiyorum ki. 27 28 gün normalde. Takvimi attım ama baksana Bi yine atayım. 30 u iğne günüydü.
Kuzum takvimden pek anlamadım 27-28 döngün ise bugün kaçıncı gün adetin birinci gününden saymaya başlayınca

Geldim canım geldim

Canım aradıda kafam karıştı 4 tane 5.gün embriyosu donduracak bölünmeye devam edenlerde varmış gözleyip sabah tekrar arayacak 6. Gün olarak ya anlamadım ki 6. Gün ilk kez duydun
Yumurtan çok diye heyecan yaratıyorlar

Paylaşacak şey çok canım

Canımıniçleri amin çok tşk ederim güzel temennileriniz için inşallah bu elimizde kalanlarla 5. Günü sağlıkla hayırlısıyla görür transferimizi oluruz ve ikisi de tutar Rabbim nasip etsin inşallah
[/QUOTE]
Canım benim çok sevindim gelişmelere. Çok heyecanlı

Çok sevindim herşey hayırlısıyla tamamına ersin ve yüzünü güldürsün hep

Yumurtluyorum muyum adet gecikti diye mi pik yaptı çözemiyorum, tüm düzenim karıştı. Anlayamıyorum lh tan bişey
Canım ne zaman kan vermişsin bu yakınlardanmı verdin. Belkide geç yumurtlama geç döllenme oldu

Canım aradıda kafam karıştı 4 tane 5.gün embriyosu donduracak bölünmeye devam edenlerde varmış gözleyip sabah tekrar arayacak 6. Gün olarak ya anlamadım ki 6. Gün ilk kez duydun
Cnm bn duydum hatta en kalitesi die geciyo 6.gün
[/QUOTE]
Ayy gerçekten mi canım ya bende yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşündüm çok rahatladım sen böyle diyince senin nasıl geçiyor günlerin az kaldı Allahın izniyle

Cnm bn duydum hatta en kalitesi die geciyo 6.gün
Ayy gerçekten mi canım ya bende yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşündüm çok rahatladım sen böyle diyince senin nasıl geçiyor günlerin az kaldı Allahın izniyle
[/QUOTE]
Canım sen şimdi yarınmı transfer olucaksın

Ahahah hakettiler ama kız sorma hele ben bu gece rüyamda bülent hoca ile konuşuyordum hem de günlerden perşembeymiş onu da nerden anladım perşembe pazarı vardı
Bizim için ellerinden geleni bian önce yapmaları lazım yoksa durumumuz vahim

[/QUOTE]
Yok cabom
[/QUOTE]
Ayy canım keşke ağzından bal damlıyor ben 2 ay sonra transfer olcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…