Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen şimdi yarınmı transfer olucaksın
Yok cabom

Canım sen şimdi yarınmı transfer olucaksın
[/QUOTE]
Ayy canım keşke ağzından bal damlıyor ben 2 ay sonra transfer olcam inşallah
[/QUOTE]
Hee anladım canım orayı kaçırmışım ben pardon. Dicektim akşam sanada okuyalım meryeö suresi diye

Canım ne zaman kan vermişsin bu yakınlardanmı verdin. Belkide geç yumurtlama geç döllenme oldu
25 ocak ta kan verdim en son. Açıkcası idrar da tutmadım bu testi yaparken, daha koyu çıkardı yani sıvı çok tükettiği için seyretmiş olarak ki hali bu. İlişki olsun bari Di mi

25 ocak ta kan verdim en son. Açıkcası idrar da tutmadım bu testi yaparken, daha koyu çıkardı yani sıvı çok tükettiği için seyretmiş olarak ki hali bu. İlişki olsun bari Di mi
Canımm her ihtimale karşı değerledir. Birde acaba hcg testi yapsanmı baaya olmuş kan vereli

Canımm her ihtimale karşı değerledir. Birde acaba hcg testi yapsanmı baaya olmuş kan vereli
Ya vereyim sorun değil de saçma olur kan vermem, çünkü 1 ocaktan sonra ilişki olmadı bizde, misafirlerimiz vardı hep perttik. Yani geç döllenme mümkün değil.1 indeki ilişki 25 inde kanda çıkardı diye düşünüyorum

Hmm anladın canım o zaman tabi olabileceğini düşünmüyorsan haklısın.
Ayy canım teşekkür ederim düşüncen için
Rica ederim canım ne demek

Yumurtluyorum muyum adet gecikti diye mi pik yaptı çözemiyorum, tüm düzenim karıştı. Anlayamıyorum lh tan bişey
Canım tekrar kan vermelisin bu döngüde bu kadar gecikme pek mantıklı değil
Teşekkür ederim canımm. Hemen kargolayım sana
Yahha canımm sağ ol benim yerime de doya doya iç
Telefonum kırıldı ekranı tamamen yeni telefon aldım dün eşimden bakıp çıkıyordum askolar ihmal ettim sizleri
Ah şu telefonlar ben de ha bire düşürüyorum

Evet hiç mantıklı değil. Ama hiçbir sorunum yok ki. Kontrole de gittim.

Yani. Ben şuan adete falan takılmıyorum. Yumurtlamayı takip etmeye çalışıyorum
Şuan 2. Ay döngüne geçmen gerekirdi zatne canım. Ama geçen ayki yumurtlamadan sonra gebelik olmadıysa rahim duvarının dökülmesi gerekmezmiydi ben onu anlyamadım

Sanırım dikkat etmek gerek

Şuan 2. Ay döngüne geçmen gerekirdi zatne canım. Ama geçen ayki yumurtlamadan sonra gebelik olmadıysa rahim duvarının dökülmesi gerekmezmiydi ben onu anlyamadım
Evet çoktan adet olmam gerekirdi. Zaten az önce yumurtlama hesabı yaptım, ikinci döngüden hesaplarda yumurtlama dönemim geçen hafta oluyor. Yani geçmiş oluyor yani bu önümüzdeki hafta adet haftam.

Aşırı mutlu oldum vallahi anlatamamm her şey yolunda ilerlesin inşallah

Evet çoktan adet olmam gerekirdi. Zaten az önce yumurtlama hesabı yaptım, ikinci döngüden hesaplarda yumurtlama dönemim geçen hafta oluyor. Yani geçmiş oluyor yani bu önümüzdeki hafta adet haftam.
Evet canım bende takvime bakıp öyle olduğunu düşündüm Sen bi değerlendir bakalım bugünleri

Bebişim ben şunu farkettim yumurtam çatlayıp sıvı birikiyo ya içerde o sürede ben çok adet gibi sancı çekiyorum
Kötü bir şey mi bu? O sıvı rahme akmıyordur değil mi? Bu konu hakkında neler biliyorsun, paylaşırmısın lütfen.

Aynn bbgm genelde böyle oluyor ztn hadi o 4 tanesi güzelce gelişsinler yaşasınlar 5.güne gitsinler sıpalar hele bi olsunlar dötlerinden ısırcm

Cnm bn duydum hatta en kalitesi die geciyo 6.gün
Ayy gerçekten mi canım ya bende yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşündüm çok rahatladım sen böyle diyince senin nasıl geçiyor günlerin az kaldı Allahın izniyle
[/QUOTE]
Evet cnm hc korkma bu iyi bisey Bn bldgn gibi kuzu temizlige verdm kndmi işte :) düşünmemeye calısıyorm. Çok iyi oluck inşallah ilaçlara başladm iğnelere bugn allah sonumuzu hayırlı etsn cnm hepmzn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…