- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.781
Yumurta fallop tüplerine giriyor ya spermle karşılaşma umuduyla yumurtanın etrafındaki sıvısını da arkada bırakmış oluyo oralarda yayılınca da karına kasıklara sancı yapıyor kötü bir şey değil çok normal canım ama umarım dediğin adet gibi sancı çektim dediğin zamanları iyi değerlendirmişsindirKötü bir şey mi bu? O sıvı rahme akmıyordur değil mi? Bu konu hakkında neler biliyorsun, paylaşırmısın lütfen.
Polikistik varsa da böyle çıkıyormuş canım sonuç epey araştırdım daAdet olmadım ama yumurtlama yı takip edeyim bari dedim. Sizce yumurtlama dönemi mi,
Doğrı diyorsun Belkide 1den fazla yumurta çatladı diye bu ay böyle oldu. Bide sıvının rahme akması gibi bir durum var onu söylüyorsun sandım bi anYumurta fallop tüplerine giriyor ya spermle karşılaşma umuduyla yumurtanın etrafındaki sıvısını da arkada bırakmış oluyo oralarda yayılınca da karına kasıklara sancı yapıyor kötü bir şey değil çok normal canım ama umarım dediğin adet gibi sancı çektim dediğin zamanları iyi değerlendirmişsindirBence senin yumurtan hatta belki de yumurtaların çatladı
Adet olmadım ama yumurtlama yı takip edeyim bari dedim. Sizce yumurtlama dönemi mi,
Kuzu kaçmadı çünkü dün pik ise bugün çatladı yani bugünü değerlendir yarın pik olacaksa bugün yarın değerlendir eğer sabah pik olup öğleden sonra da çatlamışsa da böyle çıkar hertüelü bugün ve yarını değerlendir ama teste devamHiç ilişki olmadı ya, kaçırmış mıyım
İnşallahh kanka yaAy ay ne güzel bir haberhepsi 5. Güne gidicek sonrada annelerine gelicekler
Afiyet bal şeker olsun kuzumKızlar buyrun kahveye
Canım benim çok sevindim gelişmelere. Çok heyecanlıYumurtan çok diye heyecan yaratıyorlar
Paylaşacak şey çok canım
Canımıniçleri amin çok tşk ederim güzel temennileriniz için inşallah bu elimizde kalanlarla 5. Günü sağlıkla hayırlısıyla görür transferimizi oluruz ve ikisi de tutarRabbim nasip etsin inşallah
Ahahah :))) geceleri sayıklıyormuşuzBizim için ellerinden geleni bian önce yapmaları lazım yoksa durumumuz vahim
Yaa ağlicaktim sormaCanım bence 4ten fazla olacak içime öyle doğuyogüzel enerjiler yollayalım laboratuvara aradıklarında duygulanıyomusun ben çok duygulanıyorum
Kız sen napıyon ya özledikTelefonum kırıldı ekranı tamamen yeni telefon aldım dün eşimden bakıp çıkıyordum askolar ihmal ettim sizleri
Aminn canım benim çok tşk ederimAşırı mutlu oldum vallahi anlatamamm her şey yolunda ilerlesin inşallah
İnşallah kız buluşup foto çekerizAynn bbgm genelde böyle oluyor ztn hadi o 4 tanesi güzelce gelişsinler yaşasınlar 5.güne gitsinler sıpalar hele bi olsunlar dötlerinden ısırcm
Evet canım doğru bilgi onlarda lh genelde yüksek oluyorPolikistik varsa da böyle çıkıyormuş canım sonuç epey araştırdım da
Evet cnm hc korkma bu iyi biseyAyy gerçekten mi canım ya bende yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşündümçok rahatladım sen böyle diyince senin nasıl geçiyor günlerin az kaldı Allahın izniyle
Olur mu olur belkide yapıyoruzdurAhahah :))) geceleri sayıklıyormuşuz
Evet ya onlarda duygulanıyor benimki ilk kez ben konuşurken yanımdaydı oda tuhaf oldu bize ait bişey ya kocanla sana ondan heraldeYaa ağlicaktim sormakocamın bile gözleri doldu döllenen olunca çok tuhafım
[/QUOTE]Canım çok sevindim, inşallah yumişlar bebiş olur, yakında güzel haberleri de alırız senden
CANIm güzel temennilerin için çok tşk ederim. Bu ay neredeyse herkeste regl en az 1 hafta gecikti. O yüzden bu bana normal geldi mevsimsel olabilir ama muhakkak dr a görün ki kist filan varsa o yüzden de adet olmamış olabilirsin
Kaçırmamışsın cnm, çatladı çatlıcak, değerlendir bu günleri..Hiç ilişki olmadı ya, kaçırmış mıyım
Ahhh hadi inşallah kuzummmmmm hayırlı haberlerini bekliyoruuumKız çok severimafiyet olsun
Ayyy hadi inşallahhhçok heyecanlı değil mi ya
Evet kuzum eğer fazladan 5. Güne giden olursa 2350₺ idi yanlış hatırlamıyorsam ödeyeceğiz ama bu dondurduklarımızı çözdüreceğimiz zaman da aynı ücreti ödüyoruz
Kuzuşumm günoevet heyecan top şuan ilk döllenme tlf u bugün gelecek inşallah gece iyi çalışmışlardır da döllenmişlerdir
Meloooevet öyle gebe kalınabilir ama senin tüpe başlamana çok sevindimmm kuzum ben uzun protokol uygulanan bir hasta değildim, dr um taze transfer planladığından çok yumiş olmamasına yönelik tedavi uyguladı, kısa protokol, o yüzden bu adette yumurtam var ohss olmadım bin şükür ama sana uzun protokol yapılır ve çok yumurtan olursa durum değişebilir inşallah olmazsın inşallah kaliteli güzel çokça yumişin olur bebeğim Burda birlikte bekleriz 5. Günü ve test gününü ayyy çok heyecanlı
Canım ben de dayanamaz hastaneye gider tahlil verirsin diye düşünmüştümcanım bugün akşam tlf bekliyorum , dün yumurtalar toplandı bugün döllenme haberi gelecek inşallah
Canım günobende sıcacık anılar uyandırdın. Anneannem sabah kahvaltısına pirinçli mercimek çorbası yapardı mahluta denir bizim burda ona.. bayılırdım o yapınca içmeye çok duygulandım. Acaba çatlatma iğnelerinden mi gözüm bulutlu geziyorum
Güno beybbgözün aydın aNnen gelmiş
Canımıniçi güno
Çok tşk ederim canım benim dilerim sonuç pozitif olurKuzu kaçmadı çünkü dün pik ise bugün çatladı yani bugünü değerlendir yarın pik olacaksa bugün yarın değerlendir eğer sabah pik olup öğleden sonra da çatlamışsa da böyle çıkar hertüelü bugün ve yarını değerlendir ama teste devam
İnşallahh kanka ya
Afiyet bal şeker olsun kuzumFincanın çok tatlıymış
Canım benim çok sevindim gelişmelere. Çok heyecanlı
Kaç gün geciktin inşallah guzel haberi alirizAhhh hadi inşallah kuzummmmmm hayırlı haberlerini bekliyoruuum
kız benim koca göndermedi test alıyım yapıyım diyom ona bile yoooook diyoyarını iple çekiyom ayy lariii fazlasında gözüm yok şöyle 10 felan çıksa bile yeter valla
bence uygulamadan değil de ovülasyon testleriyle takip edin yumurtlamanızı...İşte bilmiyorum ki. 27 28 gün normalde. Takvimi attım ama baksana Bi yine atayım. 30 u iğne günüydü.20 ocak olmam gereken adet günü.
ben de aynen böyle düşünüyorum...Şuan 2. Ay döngüne geçmen gerekirdi zatne canım. Ama geçen ayki yumurtlamadan sonra gebelik olmadıysa rahim duvarının dökülmesi gerekmezmiydi ben onu anlyamadım
evet ben de böyle birşey okudum canım haklısın.. Ama doktoru birşey görememiş...Polikistik varsa da böyle çıkıyormuş canım sonuç epey araştırdım da
Bugün tavuk sote ve fırın patates varNe yemek yapacaksınız kızlar
Larii ne kadar duygulandım anlatamamKızlar beni aradılardün 6 embriyoya işlem yapılmış 5i olgun 1 i olgunlaşmakta olanmış. Bugün 4 yumurtamın döllenmiş olduğunu söylediler yarın tekrar arayacaklarmış ödüm kopuyo azalmazlar inşallah
Daha gecikme yok kuzum bugün iğnenin 13.günüKaç gün geciktin inşallah guzel haberi aliriz
Biz popeyes söyledikNe yemek yapacaksınız kızlar
Ne yemek yapacaksınız kızlar
Ama olmasaydı dünden tavuklu pilav vardı yanınada nohut yapcaktım artık yarınaBiz popeyes söyledikdiyet grubumdaki arkadaşlarım görmesin
Sen degerlendir bence gün aşırıYa büyük ihtimal 2.adet günüm yaklaştı. Adet olmadan ikinci adet yaklaştı ondan pik gibi sanki
Ben yarın direk Dr a gideyim bence onlar baksınlar yumurta var mı yok muSen degerlendir bence gün aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?