Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kötü bir şey mi bu? O sıvı rahme akmıyordur değil mi? Bu konu hakkında neler biliyorsun, paylaşırmısın lütfen.
Yumurta fallop tüplerine giriyor ya spermle karşılaşma umuduyla yumurtanın etrafındaki sıvısını da arkada bırakmış oluyo oralarda yayılınca da karına kasıklara sancı yapıyor kötü bir şey değil çok normal canım ama umarım dediğin adet gibi sancı çektim dediğin zamanları iyi değerlendirmişsindir Bence senin yumurtan hatta belki de yumurtaların çatladı

Doğrı diyorsun Belkide 1den fazla yumurta çatladı diye bu ay böyle oldu. Bide sıvının rahme akması gibi bir durum var onu söylüyorsun sandım bi an senin yumurtlamadan sonra o ağrı kaç gün sürüyor?

Adet olmadım ama yumurtlama yı takip edeyim bari dedim. Sizce yumurtlama dönemi mi,

Hiç ilişki olmadı ya, kaçırmış mıyım
Kuzu kaçmadı çünkü dün pik ise bugün çatladı yani bugünü değerlendir yarın pik olacaksa bugün yarın değerlendir eğer sabah pik olup öğleden sonra da çatlamışsa da böyle çıkar hertüelü bugün ve yarını değerlendir ama teste devam
Ay ay ne güzel bir haber hepsi 5. Güne gidicek sonrada annelerine gelicekler
İnşallahh kanka ya
Kızlar buyrun kahveye
Afiyet bal şeker olsun kuzum Fincanın çok tatlıymış
Canım benim çok sevindim gelişmelere. Çok heyecanlı
[/QUOTE]
Çok tşk ederim canım benim dilerim sonuç pozitif olur
Bizim için ellerinden geleni bian önce yapmaları lazım yoksa durumumuz vahim
Ahahah :))) geceleri sayıklıyormuşuz
Canım bence 4ten fazla olacak içime öyle doğuyo güzel enerjiler yollayalım laboratuvara aradıklarında duygulanıyomusun ben çok duygulanıyorum
Yaa ağlicaktim sorma kocamın bile gözleri doldu döllenen olunca çok tuhafım
Telefonum kırıldı ekranı tamamen yeni telefon aldım dün eşimden bakıp çıkıyordum askolar ihmal ettim sizleri
Kız sen napıyon ya özledik
Aşırı mutlu oldum vallahi anlatamamm her şey yolunda ilerlesin inşallah
Aminn canım benim çok tşk ederim senin de bu ay tedavin pozitif olur inşallah
Aynn bbgm genelde böyle oluyor ztn hadi o 4 tanesi güzelce gelişsinler yaşasınlar 5.güne gitsinler sıpalar hele bi olsunlar dötlerinden ısırcm
İnşallah kız buluşup foto çekeriz

Ayy gerçekten mi canım ya bende yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşündüm çok rahatladım sen böyle diyince senin nasıl geçiyor günlerin az kaldı Allahın izniyle
Evet cnm hc korkma bu iyi bisey Bn bldgn gibi kuzu temizlige verdm kndmi işte :) düşünmemeye calısıyorm. Çok iyi oluck inşallah ilaçlara başladm iğnelere bugn allah sonumuzu hayırlı etsn cnm hepmzn
[/QUOTE]
İnşallah canım bukez musmutlu bi sonuç alcaksın inşallah hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi

Evet ya onlarda duygulanıyor benimki ilk kez ben konuşurken yanımdaydı oda tuhaf oldu bize ait bişey ya kocanla sana ondan heralde biz böyle duygular yaşarken doğurup atanları bile bile gebeliğine son verenleri düşündükçe deliriyorum ya baksana insanlar ne çabalar ne emekler veriyor ne duygular yaşıyor Allahım hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

[/QUOTE]
Ayyy inşallah Larisacığım, ağzın bal yesin inşallah
kist felan olsa ağrı da olur galiba bilmiyorum.. İlk gebelik olacak inşallah, tedirgin oluyorum haliyle..

Hiç ilişki olmadı ya, kaçırmış mıyım
Kaçırmamışsın cnm, çatladı çatlıcak, değerlendir bu günleri..

Ahhh hadi inşallah kuzummmmmm hayırlı haberlerini bekliyoruuum
kız benim koca göndermedi test alıyım yapıyım diyom ona bile yoooook diyo yarını iple çekiyom ayy lariii fazlasında gözüm yok şöyle 10 felan çıksa bile yeter valla

Çok tşk ederim canım benim dilerim sonuç pozitif olur

Ahahah :))) geceleri sayıklıyormuşuz

Kız sen napıyon ya özledik

Aminn canım benim çok tşk ederim senin de bu ay tedavin pozitif olur inşallah

İnşallah kız buluşup foto çekeriz
[/QUOTE]

Bende sizi özledim valla ne yapayım telefon yok takoz takıldım sen ne yaptın aşko yumurtalar ne durumda transfer yapıldı mı ben regl bekliyorum eşim aşılamaya gecelim diyor evliliğimizi sene olarak hesaplayıp 3 senedir çocuk olmuyor diyor halbuki 20 temmuz 2019 da evlendik ama o 19 20 21 diyor Özel klinik var tek doktor kendi kliniği ona gidecez büyük ihmalle doktor değiştirelim bilmiyor mu acaba bu sıkıntı var mı diye eşim benden çok dert edinmis

Kaç gün geciktin inşallah guzel haberi aliriz

İşte bilmiyorum ki. 27 28 gün normalde. Takvimi attım ama baksana Bi yine atayım. 30 u iğne günüydü.20 ocak olmam gereken adet günü.
bence uygulamadan değil de ovülasyon testleriyle takip edin yumurtlamanızı...
Şuan 2. Ay döngüne geçmen gerekirdi zatne canım. Ama geçen ayki yumurtlamadan sonra gebelik olmadıysa rahim duvarının dökülmesi gerekmezmiydi ben onu anlyamadım
ben de aynen böyle düşünüyorum...
Polikistik varsa da böyle çıkıyormuş canım sonuç epey araştırdım da
evet ben de böyle birşey okudum canım haklısın.. Ama doktoru birşey görememiş...
Ne yemek yapacaksınız kızlar
Bugün tavuk sote ve fırın patates var

Larii ne kadar duygulandım anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…