Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğrı diyorsun Belkide 1den fazla yumurta çatladı diye bu ay böyle oldu. Bide sıvının rahme akması gibi bir durum var onu söylüyorsun sandım bi an senin yumurtlamadan sonra o ağrı kaç gün sürüyor?
Benim geçen ay tek yumurta gelişmesine rağmen çatlamasıyla birlikte 2 gün net o ağrıyı çektim bebişim
Ne yemek yapacaksınız kızlar
benim evde dünden mercimek çorba ıspanak bi de salçalı patates kavurması var bebişim

Daha gecikme yok kuzum bugün iğnenin 13.günü 10.gün kan değerim 3.24 çıktı beklemedeyim doktorum artabilir dedi bilmiyorum hiç umduum kalmadı
Bat ne zaman peki inşallah artar iğnenin etkisi de olabilir rabbim gönlüne gore versin çok erken test yapmışsın ondan heyecanlısin güzel düşün güzel olsun benimde bat 9 u eşime ısrar ettim test yaptıralım diye de kabul etmedi

Olur mu olur belkide yapıyoruzdur
Ben sayıklıyorum zaten kız mırmır
Aminn canımm tabi ya doğru söylüyorsun
Ayyy inşallah Larisacığım, ağzın bal yesin inşallah
kist felan olsa ağrı da olur galiba bilmiyorum.. İlk gebelik olacak inşallah, tedirgin oluyorum haliyle..

Kaçırmamışsın cnm, çatladı çatlıcak, değerlendir bu günleri..
[/QUOTE]
Hadi hayırlısıyla inşallah kuzum
İnşallah güzelce artmıştır bebeğim

Bende sizi özledim valla ne yapayım telefon yok takoz takıldım sen ne yaptın aşko yumurtalar ne durumda transfer yapıldı mı ben regl bekliyorum eşim aşılamaya gecelim diyor evliliğimizi sene olarak hesaplayıp 3 senedir çocuk olmuyor diyor halbuki 20 temmuz 2019 da evlendik ama o 19 20 21 diyor Özel klinik var tek doktor kendi kliniği ona gidecez büyük ihmalle doktor değiştirelim bilmiyor mu acaba bu sıkıntı var mı diye eşim benden çok dert edinmis
[/QUOTE]
Canım eşler de hevesli baba olmaya da bakma çok belli edemiyorlar duygularını
Ohhh yarasınn tatlım ellerine sağlık
Larii ne kadar duygulandım anlatamam
Canım duygularım darmadağın valla
Biz popeyes söyledik diyet grubumdaki arkadaşlarım görmesin
Ohhh afiyet olsun canım benimm
Ben yarın direk Dr a gideyim bence onlar baksınlar yumurta var mı yok mu ben uğraşcağıma onlar uğraşsın
Ahahah çok mantıklı
Benim geçen ay tek yumurta gelişmesine rağmen çatlamasıyla birlikte 2 gün net o ağrıyı çektim bebişim

benim evde dünden mercimek çorba ıspanak bi de salçalı patates kavurması var bebişim
Ohhh afiyet olsun canım benim ellerine sağlık
Annemdenn geldimm evini bir guzel temizzledimmm.
Camlarini faalan sildimm
Üzülmesin birak demesin die yoruldum diyemedim
Ellerim acimiş
Nasil bir yorulmusumm sanirim disardan pide fln soyleruzz
Oyy hayırlı evlat her anneye bir kız evlat versin Rabbim

Kuzucum doktorum bana özellikle 10.günde yaptırmak istedi çünkü kan pıhtılaşmam var ve 10.gün değerim 5 ve yukarısı olsaydı hemen kan sulandırıcı iğneeye geçecektik inşallah yarın artmıştııır Bat 15 şubat gözüküyor kuzu takvimde

Hee anladım acaba bu pıhtılaşma nasıl belli oluyor acaba benimde öyle mi ne bilem yaa sebebsiz infertilite olunca insan ister istemez herşeyi sorguluyor ama benim anlamadıgim doktorlar hiç çağırıp yumurta çatladı mi catlamadi mi diye kan testi yapmadılar acaba catlamiyor mu ozele de gidiyorum devamlı inşallah güzel haberlerini alırız canim

şehriye çorba
zeytinyağlı pırasa
etli sebze sote
pirinç pilav
bugun hepsini yaptım eşime ayrı bana ayrı
Seni tebrik ediyorum valla hepsi bi arada iyi uğraşmışsin usenmeden

Seni tebrik ediyorum valla hepsi bi arada iyi uğraşmışsin usenmeden
sorma canım ya diyetteyim z.yağlı pırasayla çorbayı kendıme yaptım.
Eşim tutturdu ben yemem diye. etli sebze sote yaptım bu sefer tutturdu pilavsız yemem diye. haydeee uğraş dur

Bende bu mesajı aradım
Merak ettim seni aradılar mı ne oldu diye
İnşallah azalmadan kaliteli kaliteli ilerler

sorma canım ya diyetteyim z.yağlı pırasayla çorbayı kendıme yaptım.
Eşim tutturdu ben yemem diye. etli sebze sote yaptım bu sefer tutturdu pilavsız yemem diye. haydeee uğraş dur
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…