- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.801
Benim geçen ay tek yumurta gelişmesine rağmen çatlamasıyla birlikte 2 gün net o ağrıyı çektim bebişimDoğrı diyorsun Belkide 1den fazla yumurta çatladı diye bu ay böyle oldu. Bide sıvının rahme akması gibi bir durum var onu söylüyorsun sandım bi ansenin yumurtlamadan sonra o ağrı kaç gün sürüyor?
benim evde dünden mercimek çorba ıspanak bi de salçalı patates kavurması var bebişimNe yemek yapacaksınız kızlar
Bat ne zaman peki inşallah artar iğnenin etkisi de olabilir rabbim gönlüne gore versin çok erken test yapmışsın ondan heyecanlısin güzel düşün güzel olsun benimde bat 9 u eşime ısrar ettim test yaptıralım diye de kabul etmediDaha gecikme yok kuzum bugün iğnenin 13.günü10.gün kan değerim 3.24 çıktı beklemedeyim doktorum artabilir dedi bilmiyorum hiç umduum kalmadı
MakarnaNe yemek yapacaksınız kızlar
Ben sayıklıyorum zaten kız mırmırOlur mu olur belkide yapıyoruzdur
Aminn canımm tabi ya doğru söylüyorsunEvet ya onlarda duygulanıyor benimki ilk kez ben konuşurken yanımdaydı oda tuhaf oldu bize ait bişey ya kocanla sana ondan heraldebiz böyle duygular yaşarken doğurup atanları bile bile gebeliğine son verenleri düşündükçe deliriyorum ya baksana insanlar ne çabalar ne emekler veriyor ne duygular yaşıyor Allahım hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
İnşallah güzelce artmıştır bebeğimAhhh hadi inşallah kuzummmmmm hayırlı haberlerini bekliyoruuum
kız benim koca göndermedi test alıyım yapıyım diyom ona bile yoooook diyoyarını iple çekiyom ayy lariii fazlasında gözüm yok şöyle 10 felan çıksa bile yeter valla
Çok tşk ederim canım benim dilerim sonuç pozitif olur
Ahahah :))) geceleri sayıklıyormuşuz
Yaa ağlicaktim sormakocamın bile gözleri doldu döllenen olunca çok tuhafım
Kız sen napıyon ya özledik
Aminn canım benim çok tşk ederimsenin de bu ay tedavin pozitif olur inşallah
İnşallah kız buluşup foto çekeriz
Ohhh yarasınn tatlım ellerine sağlıkbence uygulamadan değil de ovülasyon testleriyle takip edin yumurtlamanızı...
ben de aynen böyle düşünüyorum...
evet ben de böyle birşey okudum canım haklısın.. Ama doktoru birşey görememiş...
Bugün tavuk sote ve fırın patates var
Canım duygularım darmadağın vallaLarii ne kadar duygulandım anlatamam
Ohhh afiyet olsun canım benimmBiz popeyes söyledikdiyet grubumdaki arkadaşlarım görmesin
AhahahBen yarın direk Dr a gideyim bence onlar baksınlar yumurta var mı yok muben uğraşcağıma onlar uğraşsın
Ohhh afiyet olsun canım benim ellerine sağlıkBenim geçen ay tek yumurta gelişmesine rağmen çatlamasıyla birlikte 2 gün net o ağrıyı çektim bebişim
benim evde dünden mercimek çorba ıspanak bi de salçalı patates kavurması var bebişim
Oyy hayırlı evlatAnnemdenn geldimm evini bir guzel temizzledimmm.
Camlarini faalan sildimm
Üzülmesin birak demesin die yoruldum diyemedim
Ellerim acimiş
Nasil bir yorulmusumm sanirim disardan pide fln soyleruzz
Madem boyle alayim bohcami geleyimmBen de sini kebabı (tepsiye et) ve nohutlu pilav yaptım üzerine soğan kavurdun
Oh oh çok maharetli bir hatun yahuuBen de sini kebabı (tepsiye et) ve nohutlu pilav yaptım üzerine soğan kavurdun
Kuzucum doktorum bana özellikle 10.günde yaptırmak istedi çünkü kan pıhtılaşmam var ve 10.gün değerim 5 ve yukarısı olsaydı hemen kan sulandırıcı iğneeye geçecektik inşallah yarın artmıştııırBat ne zaman peki inşallah artar iğnenin etkisi de olabilir rabbim gönlüne gore versin çok erken test yapmışsın ondan heyecanlısin güzel düşün güzel olsun benimde bat 9 u eşime ısrar ettim test yaptıralım diye de kabul etmedi
Çok iyi fikir :)Ben yarın direk Dr a gideyim bence onlar baksınlar yumurta var mı yok muben uğraşcağıma onlar uğraşsın
şehriye çorbaNe yemek yapacaksınız kızlar
Canım yaaa.Canım benim kimyasal oldu
Hee anladım acaba bu pıhtılaşma nasıl belli oluyor acaba benimde öyle mi ne bilem yaa sebebsiz infertilite olunca insan ister istemez herşeyi sorguluyor ama benim anlamadıgim doktorlar hiç çağırıp yumurta çatladı mi catlamadi mi diye kan testi yapmadılar acaba catlamiyor mu ozele de gidiyorum devamlı inşallah güzel haberlerini alırız canimKuzucum doktorum bana özellikle 10.günde yaptırmak istedi çünkü kan pıhtılaşmam var ve 10.gün değerim 5 ve yukarısı olsaydı hemen kan sulandırıcı iğneeye geçecektik inşallah yarın artmıştııırBat 15 şubat gözüküyor kuzu takvimde
Seni tebrik ediyorum valla hepsi bi arada iyi uğraşmışsin usenmedenşehriye çorba
zeytinyağlı pırasa
etli sebze sote
pirinç pilav
bugun hepsini yaptım eşime ayrı bana ayrı
Yok canım doktora dedim teyzem sürekli soruyor çeyiz başlıcak bebeğe diye
sorma canım ya diyetteyim z.yağlı pırasayla çorbayı kendıme yaptım.Seni tebrik ediyorum valla hepsi bi arada iyi uğraşmışsin usenmeden
Bende bu mesajı aradımKızlar beni aradılardün 6 embriyoya işlem yapılmış 5i olgun 1 i olgunlaşmakta olanmış. Bugün 4 yumurtamın döllenmiş olduğunu söylediler yarın tekrar arayacaklarmış ödüm kopuyo azalmazlar inşallah
Afiyet olsunsorma canım ya diyetteyim z.yağlı pırasayla çorbayı kendıme yaptım.
Eşim tutturdu ben yemem diye. etli sebze sote yaptım bu sefer tutturdu pilavsız yemem diye. haydeee uğraş dur
Hay MaşallahhhhBen de sini kebabı (tepsiye et) ve nohutlu pilav yaptım üzerine soğan kavurdun
canım benim fazla yumurta olunca çoğul gebelik riskinden dolayı iptal edebiliyorlar. Bence o sebepten çatlatmayı yapmayalım olgun olanlar çatlasın diye düşünmüştür6 yumurta oldugu için dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?