Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim fazla yumurta olunca çoğul gebelik riskinden dolayı iptal edebiliyorlar. Bence o sebepten çatlatmayı yapmayalım olgun olanlar çatlasın diye düşünmüştür
Teo bilmiyom hiç bişeyim düz gitmiyo bi benim zaten hep alengeli işler bnm işler

Yok aşko denemedim valla üşendim bu ayda olmazsa aşılamaya gecelim diyor eşim bat 9 subat
hadi hayırlısı olsun inşallah.
Evet çoktan adet olmam gerekirdi. Zaten az önce yumurtlama hesabı yaptım, ikinci döngüden hesaplarda yumurtlama dönemim geçen hafta oluyor. Yani geçmiş oluyor yani bu önümüzdeki hafta adet haftam.
doktor ne diyor canım. bir açıklaması olmalı yani
Ne yemek yapacaksınız kızlar
kalmış yemekler vardı ısıtacaktım. ama anacığım etli lahana sarmış. 10 günü doldu diye dışarı çıkıp onu getirmiş bana.
Madem boyle alayim bohcami geleyimm
çok iyi fikir.

Pıhtılaşma uzmanınız geldi Bu konuyla kafayı bozup adeta master yaptım bir ara infertilite nedeni olmuyor canım. Gebelik kaybı-bebekte kalp durması yapıyor ama erken gebelik kayıplarında genelde pıhtılaşmadan çok şüphelenilmiyor genelde sağlıksız gebelik nedeniyle kayıp oluyor erken haftalarda.9-10 haftadan sonra daha çok şüpheleniyorlarmış pıhtılaşmadan

Stres diyor manyak valla hiçbirine inanmıyorum artık. Normalde güvenirim ama stres diyen Dr lara kaçıışşşş yani diyorum. O kadar alışmışlar ki bunalım kafaya takan kadınlara, her gördüklerini takıyor zannediyorlar etiketliyorlar. Strestir canım çok düşünme dediklerinde eşinle gülüyoruz birbirimize bakıp, napalm. Onlara biz Dr tavsiye edemiyoruz maalesef

Hah işte bu yüzden merak ediyordum olgun olayını. Bana olgunlaşmakta diye bir şey dememişlerdi direkt 5 olgun demişlerdi. 5. Güne gitmesi konusunda acıbadem çok iyi bence, hepsinin gideceğine inanıyorum

H halleycik kesilecek doktor varmış. Bir el atıver bu işe.
Ama gerçekten öle. Hele ki şimdi maazallah laf etsen sağlık çalışanlarına bunu bunu yaptılar diye taşa tutarlar. Abi sağlık çalışanı put mu, insan değil mi anlamıyorum ki? Hepsi aynı değil, zaten hepsine aynı muameleyi yapmıyoruz

Peki merak ettiğim bir konu var, madem uzmanlık dalın ben sigara kullanıyorum, alkol almıyorum. Benim hergün coraspin içmem gerekiyor mu sigara kullandığım için?

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…