Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam. Bende aranıza katılmak isterim. 4 kez tüp bebek tedavisi oldum ama malesef sonuç hüsran. Şimdi Bülent haydardedeoğluna gidiyorum ve bu çarşamba histeroskopi işlemi olacağım. 4 yıl önce olmuştum aslında. Adana başkent pınar hocada. Ama malesef pek olmamış bu sebeple tekrar olmam gerek. Malesef tüp bebek süreci bu kadar yıpratırken bide doktorların hatalarının bedellerini ödüyoruz

Madem boyle alayim bohcami geleyimm
Hemen gelll bana senin gibi evlat lazım
Oh oh çok maharetli bir hatun yahuu ellerine sağlık afiyet olsun
Birlikte yiyelim kanka koş gel
şehriye çorba
zeytinyağlı pırasa
etli sebze sote
pirinç pilav
bugun hepsini yaptım eşime ayrı bana ayrı
Oooo menü sağlam seç beğen al maşallah sana valla
Bende bu mesajı aradım
Merak ettim seni aradılar mı ne oldu diye
İnşallah azalmadan kaliteli kaliteli ilerler
Canım çok tşk ederim inşallah ilerlerler 5. Güne ve üzmezler bizi sen nasılsın nasıl oldun?
Hay Maşallahhhh
Gel birlikte yiyelim tatlişim
Valla ben değerlendirdim bugünüişlem tamam
Ahahah cevher var bizim hatunda olay tamamdır
Afiyetler olsun canım ah o elleri öpülesi analarımız
Ben size ben yokken az sayfa yapın, sonra okuyamıyorum demiyor muyummmmmmmmmmmmmmmm
Eee konu çok hayatım bizde
he ya gidip yerleşelim LaRisaCca annemizin evine. mutlu mesut yaşayalım
Çıkın çıkın gelin
Hah işte bu yüzden merak ediyordum olgun olayını. Bana olgunlaşmakta diye bir şey dememişlerdi direkt 5 olgun demişlerdi. 5. Güne gitmesi konusunda acıbadem çok iyi bence, hepsinin gideceğine inanıyorum
Ahhh inşallah canım ya Rabbim duysun ağzından hepsi 5. Güne gitse çift transferim tutsa diğerleri dondurulmuş olarak beklese ne güzel olur

burda da ben hoşgeldin canım benim

Yettim kanka topukları vura vura

Kötü bir şey mi bu? O sıvı rahme akmıyordur değil mi? Bu konu hakkında neler biliyorsun, paylaşırmısın lütfen.

Benim de her ay bu şekilde oluyor kızlar

Ne desem bilemedim Allah yardımcın olsun keşke doktorlar mükemmel olsalar ama işte

Benim de her ay bu şekilde oluyor kızlar
Başka neden böyle olur ki, ya belkide iyi yumurta gelişince oluyordur artık iyi şeyler için kendimi kandırma vakti sanırım. Offf benim hala ağrılarım sancılarım devam ediyor, hiç geçmedi kalçama bile vuruyor ağrısı.

Canım mesajını şimdi gördüm. Şimdi 4 cücüş mü var demek bu

Ne desem bilemedim Allah yardımcın olsun keşke doktorlar mükemmel olsalar ama işte
Malesef. Doğru şeyler yapılsa ne yaşadıklarımız nede maddi yıpranmalar bu kadar ağrımıza gitmez. Tek isteğimiz evlat sahibi olmak. Bundan faydalanmasalar keşke

Oyyy kuzum benim sizin şuan özel zamanlarınız oyüzden şey etmek istemedim ama iyiym şimdi
Evet kızlar güzel düşünün güzel olsun daha sizi soru yağmuruna tutucaz

Ayy kuzum ne güzel rüya böyle Rabbim hayra çıkarsın inşallah sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hoşgeldin cnm. 4 tipten sonra kendini umutsuz hissetme, ne hikayeler var. Bizler hep çocuk için didiniyoruz ama bir gerçek var o da NASİP
Histereskopi yaptığında rahme çizik atmışlarmıydı? Ya bu defa yaptıracağında rahme çizik atacaklarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…