- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.841
Haleesdeeriz aplaa
Hemen gelll bana senin gibi evlat lazımMadem boyle alayim bohcami geleyimm
Birlikte yiyelim kanka koş gelOh oh çok maharetli bir hatun yahuuellerine sağlık afiyet olsun
Oooo menü sağlam seç beğen al maşallah sana vallaşehriye çorba
zeytinyağlı pırasa
etli sebze sote
pirinç pilav
bugun hepsini yaptım eşime ayrı bana ayrı
Canım çok tşk ederimBende bu mesajı aradım
Merak ettim seni aradılar mı ne oldu diye
İnşallah azalmadan kaliteli kaliteli ilerler
Gel birlikte yiyelim tatlişimHay Maşallahhhh
AhahahValla ben değerlendirdim bugünüişlem tamam
Afiyetler olsun canım ah o elleri öpülesi analarımızhadi hayırlısı olsun inşallah.
doktor ne diyor canım. bir açıklaması olmalı yani
kalmış yemekler vardı ısıtacaktım. ama anacığım etli lahana sarmış. 10 günü doldu diye dışarı çıkıp onu getirmiş bana.
çok iyi fikir.
Eee konu çok hayatım bizdeBen size ben yokken az sayfa yapın, sonra okuyamıyorum demiyor muyummmmmmmmmmmmmmmm
Çıkın çıkın gelin
Ahhh inşallah canım ya Rabbim duysun ağzından hepsi 5. Güne gitse çift transferim tutsa diğerleri dondurulmuş olarak beklese ne güzel olurHah işte bu yüzden merak ediyordum olgun olayını. Bana olgunlaşmakta diye bir şey dememişlerdi direkt 5 olgun demişlerdi. 5. Güne gitmesi konusunda acıbadem çok iyi bence, hepsinin gideceğine inanıyorum
Malatya doğu fertil uğraş beymerkez olarak nereyi düşünüyorsun canım
burda da benKızlar selam. Bende aranıza katılmak isterim. 4 kez tüp bebek tedavisi oldum ama malesef sonuç hüsran. Şimdi Bülent haydardedeoğluna gidiyorum ve bu çarşamba histeroskopi işlemi olacağım. 4 yıl önce olmuştum aslında. Adana başkent pınar hocada. Ama malesef pek olmamış bu sebeple tekrar olmam gerek. Malesef tüp bebek süreci bu kadar yıpratırken bide doktorların hatalarının bedellerini ödüyoruz
evet adını duydum canım.Malatya doğu fertil uğraş bey
Yettim kanka topukları vura vuraHemen gelll bana senin gibi evlat lazım
Birlikte yiyelim kanka koş gel
Oooo menü sağlam seç beğen al maşallah sana valla
Canım çok tşk ederiminşallah ilerlerler 5. Güne ve üzmezler bizi sen nasılsın nasıl oldun?
Gel birlikte yiyelim tatlişim
Ahahahcevher var bizim hatunda olay tamamdır
Afiyetler olsun canım ah o elleri öpülesi analarımız
Eee konu çok hayatım bizde
Çıkın çıkın gelin
Ahhh inşallah canım ya Rabbim duysun ağzından hepsi 5. Güne gitse çift transferim tutsa diğerleri dondurulmuş olarak beklese ne güzel olur
Yani onuda bana fethi bey dedi ama bnn başlayana kadar medikale doktor gelirse ona da bi bakarımevet adını duydum canım.
Hoş buldum canım maşallah bayağı aktifsin valla burda ne güzel bende yeni yeni keşfediyorum sayfalarıburda da benhoşgeldin canım benim
Kötü bir şey mi bu? O sıvı rahme akmıyordur değil mi? Bu konu hakkında neler biliyorsun, paylaşırmısın lütfen.
Benim de her ay bu şekilde oluyor kızlarYumurta fallop tüplerine giriyor ya spermle karşılaşma umuduyla yumurtanın etrafındaki sıvısını da arkada bırakmış oluyo oralarda yayılınca da karına kasıklara sancı yapıyor kötü bir şey değil çok normal canım ama umarım dediğin adet gibi sancı çektim dediğin zamanları iyi değerlendirmişsindirBence senin yumurtan hatta belki de yumurtaların çatladı
Bence deeecanım benim fazla yumurta olunca çoğul gebelik riskinden dolayı iptal edebiliyorlar. Bence o sebepten çatlatmayı yapmayalım olgun olanlar çatlasın diye düşünmüştür
Ne desem bilemedim Allah yardımcın olsunKızlar selam. Bende aranıza katılmak isterim. 4 kez tüp bebek tedavisi oldum ama malesef sonuç hüsran. Şimdi Bülent haydardedeoğluna gidiyorum ve bu çarşamba histeroskopi işlemi olacağım. 4 yıl önce olmuştum aslında. Adana başkent pınar hocada. Ama malesef pek olmamış bu sebeple tekrar olmam gerek. Malesef tüp bebek süreci bu kadar yıpratırken bide doktorların hatalarının bedellerini ödüyoruz
yaa sınırda çıkıyor birde ileri haftada bebek kaybım olduğu için önlem amaçlı verdi sanırımİnsülin direnci mi var canım
Anladım canım faydalı olur inşallah bende kullanıyorum onuyaa sınırda çıkıyor birde ileri haftada bebek kaybım olduğu için önlem amaçlı verdi sanırım
Canım mesajını şimdi gördüm. Şimdi 4 cücüş mü var demek buKızlar beni aradılardün 6 embriyoya işlem yapılmış 5i olgun 1 i olgunlaşmakta olanmış. Bugün 4 yumurtamın döllenmiş olduğunu söylediler yarın tekrar arayacaklarmış ödüm kopuyo azalmazlar inşallah
Malesef. Doğru şeyler yapılsa ne yaşadıklarımız nede maddi yıpranmalar bu kadar ağrımıza gitmez. Tek isteğimiz evlat sahibi olmak. Bundan faydalanmasalar keşkeNe desem bilemedim Allah yardımcın olsunkeşke doktorlar mükemmel olsalar ama işte
Oyyy kuzum benim sizin şuan özel zamanlarınız oyüzden şey etmek istemedimValla bn onu bunu anlamam şimdiden bunları düşünecegimize pozitf şeyler düşünebiliriz öyle degil miLaRisaCca bu arada biz her daim hazır teomm sen çağır yeterli
LaRisaCca bana transfer günü okuyalım canlar çözülünce elim yüregimde olur sabah saatlerinde musait olanlar okuyabilir
Nureella kuzu biz bıraktıgın gibi bi korku bi heyecan gidiyoruz ben temizlk yapıyorm evde az bsyde olsa detaya girdm kndmi çok yormamakla beraber dün sonrada arkadaşlar kahveye gelince giremedm snrası attm kndmi hrmen yataga sn nası oldun balım sn gir buralara biz seni her daim yükseltiriz
Ayy kuzum ne güzel rüya böyle Rabbim hayra çıkarsın inşallah sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKızlar ilacı tam doz kullandığımdan beri geceleri uyuyamıyordum uyku haram olmuştu resmen. Neyseki ilk dört günden sonra bu durum geçti. Dün de ilk defa deliksiz uyku uyudum.
Rüyamda bir kız bebek dünyaya getirmiştim. Doğum çok kolay olmuş. Anneme soruyorum ben içeri gireli ne kadar oldu diye, annem diyor ki çok değil 5-6 dk.
Sonra bebeğimi herkesten gizliyoruz ki mucize diye. Ama çook güzel bir bebek ve hep uyuyorbir iki yanağına dokundum uyanır gibi oldu emzirdim sonra tekrar uyudu. Öyle işte ahh ahh
Hoşgeldin cnm. 4 tipten sonra kendini umutsuz hissetme, ne hikayeler var. Bizler hep çocuk için didiniyoruz ama bir gerçek var o da NASİPKızlar selam. Bende aranıza katılmak isterim. 4 kez tüp bebek tedavisi oldum ama malesef sonuç hüsran. Şimdi Bülent haydardedeoğluna gidiyorum ve bu çarşamba histeroskopi işlemi olacağım. 4 yıl önce olmuştum aslında. Adana başkent pınar hocada. Ama malesef pek olmamış bu sebeple tekrar olmam gerek. Malesef tüp bebek süreci bu kadar yıpratırken bide doktorların hatalarının bedellerini ödüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?