Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açıkcası bundan hiç bahsetmedi doktor perde var ve bunu düzeltmeliyiz dedi. Çizik atılması işe yarar mı dersin gidince sormalı mıyım doktora?

ben ilk bu sayfayla başlamıştım canım. İlk aşılamamı olurken. O zamandan bu zamana çabalıyorum hala
Canım benim. İnşallah hepimiz zamanı geldiğinde buraya hamileyiz sonunda oldu yazacaz bende aşılama yaptırmıştım. Sonra tüp bebek olunca hemen olacak sandım. Olmadığında yolun sonu sanmıştım başka çare yok olmayacak gibi geliyordu. 4 kez denedim ama yine de umutluyum. Bizim içinde doğru zaman gelecek.

Canım LaRisaCca da Bülent Bey'de perde ameliyatı oldu. Gelince sana açıklar.
Olur ya çok sevinirim valla. Umarım memnun kalmıştır ve kolay geçmiştir. 3 ay korunuyoruz zaten sanırım. Sonra uzun protokol dedi bana da. Uzun protokol hakkında bilgisi olan var mı acaba? Daha mı çok ilaç kullanılıyor süreç nasıl ilerliyor?

Peki merak ettiğim bir konu var, madem uzmanlık dalın ben sigara kullanıyorum, alkol almıyorum. Benim hergün coraspin içmem gerekiyor mu sigara kullandığım için?
Pıhtılaşma için risk faktörlerinin içinde sigara da var eğer sigarayı bırakamıyorsan coraspin neden içmeyesin, zararı yok ben olsam içerdim

bana da öyle dedi canım. Geçici menopozla daha kaliteli yumurta oluşturuyor sanırım. Benim çikolata kistleri de var. Onu baskılamak için de uzun yapıyorlar galiba. Tabi yine de emin değilim. Önceki tedavinde kaç yumurta kaç embriyo oldu canım

Genelde 7 8 yumurta toplandı 5 6 embriyo oluştu. Sadece sonuncu denemede 5 güne giden 1 embriyo oldu ama laboratuvar farkı dedi Bülent hoca. Ne kadar çok yumurta olursa o kadar iyi sana uzun protokol öneriyorum dedi. Bide geçen yıl gittiğimde yumurta rezervin daha iyiydi ama şimdi azalmış gibi dedi. Dhea vardı kalite arttırıcı testosteron takviyesi de yaparız dedi.

Bülent Hoca da ilk kez mi deneyeceksin canım. Hadi inşallah güzel olacak bu sefer. Belki de birlikte başlarız hemen hemen

Bülent Hoca da ilk kez mi deneyeceksin canım. Hadi inşallah güzel olacak bu sefer. Belki de birlikte başlarız hemen hemen
Aynen ilk kez olacak Bülent hocada. İnşallah ikimize de iyi gelir. Seninde daha 3 ayın var demi. Aynı zamanlara denk gelecek tedavimiz.

Eşim bu hafta test verecek sonucunu hocaya göndereceğim, ona göre dna hasar testine gidecek adanaya.
Hayırlısı olsun inşallah canım. Takviyelere 3 ay önceden başlatıyor ama doktor ona göre şekillenir muhtemelen seninde tedavin. Umarım güzel sonuçlar çıkar canım

Evet cnm hc korkma bu iyi bisey Bn bldgn gibi kuzu temizlige verdm kndmi işte :) düşünmemeye calısıyorm. Çok iyi oluck inşallah ilaçlara başladm iğnelere bugn allah sonumuzu hayırlı etsn cnm hepmzn
İnşallah canım bukez musmutlu bi sonuç alcaksın inşallah hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi
[/QUOTE]
KUzu sabah ögle akşam estorfem folik asit prolutex iğne düşük önleyici oksapar kan sulandırıcı birde sabah ögle akşam progestan saatli bunlar kuzu

İnşallah canım bukez musmutlu bi sonuç alcaksın inşallah hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi
KUzu sabah ögle akşam estorfem folik asit prolutex iğne düşük önleyici oksapar kan sulandırıcı birde sabah ögle akşam progestan saatli bunlar kuzu
[/QUOTE]
Anladım canım hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alasın

Açıkcası bundan hiç bahsetmedi doktor perde var ve bunu düzeltmeliyiz dedi. Çizik atılması işe yarar mı dersin gidince sormalı mıyım doktora?
Tüp bebek denemelerinde negatif alanlara histereskopi isleminde yapılan bir işlemmiş canım, bence kesinlikle araştır bu durumu ve kafana yatarsa sen talep et ve yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…