Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim Mart'ta hamile kalsan kasimda doğum yaparsın diye hesap yapıyordu geçen akşam .

Benimki de geçen bu ay hamile kalırsan oğlak burcu olcak dimi diyor.
ah ah ben onları geçtim olsun da isterse öküz burcu olsun dedim
ayrıca hayır akrep olcak dedim

Benimki de geçen bu ay hamile kalırsan oğlak burcu olcak dimi diyor.
ah ah ben onları geçtim olsun da isterse öküz burcu olsun dedim
ayrıca hayır akrep olcak dedim
Öküz Burcu ne kız

testler bazen yanıltıyor maalesef canım. yine de adet olana kadar umut vardır.
Kız 50 tl verdim ya içime ateş düştü. Ona verene kadar gidip hastanede kan verirdim böyle muallakta kalmazdım yanıltmaya hakkı yok bu testin bence
Canım çok çok hafif hayalet çizgi var gibi .. Laptopdan bakıyorum ondan da olabilir ama kaset teste göre bir tık daha koyu çıkması gerekiyo galiba erken testin
Gerçekte içini açınca bende gördüm. Ama kapalıyken yok gibiydi kuzu

ayy evet amma kazıkçı bu eczaneler yaa internette o kadar uygun ki...
kan versen 40 tl olurdu zaten.
Aman neyse bunları düşünme kuzum sen insallah vardır giden para olsun bebiş olsunda

Aynen niye o kadar pahalı ben devamlı özelde kan veriyorum 40 TL eşim test alayım der ben teste vereceğine kan verelim gitsin diyorum

ayy evet amma kazıkçı bu eczaneler yaa internette o kadar uygun ki...
kan versen 40 tl olurdu zaten.
Aman neyse bunları düşünme kuzum sen insallah vardır giden para olsun bebiş olsunda
İnşallah kuzum valla onun için zaten herşeyimiz
Aynen niye o kadar pahalı ben devamlı özelde kan veriyorum 40 TL eşim test alayım der ben teste vereceğine kan verelim gitsin diyorum
Bende bu kadar olcağını düşünmedimki. 20 25 tldir sanıyodum. Bi dedi 50 diye. Geride bırakamadım o anda

İnşallah kuzum valla onun için zaten herşeyimiz

Bende bu kadar olcağını düşünmedimki. 20 25 tldir sanıyodum. Bi dedi 50 diye. Geride bırakamadım o anda
Ben en son geçen sene sormuştum 25 TL demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…