Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M Muallimezzz zaten kalmazdı şimdiye değil mi sen 5. Gün silik çizgi gördüm demiştin benim baya koyu seninkine göre tamam ben kan a gidiyorum cuma da vericem eğer artarsa tamamdır
Aynen canım benim çok çok silikti senin ki maşallah

ALlahımmmm sana şükürler olsun yaaaaaaa o kdr sevndim ki kendm kadar emin olablrsn bbgm sen herşeyin en iyisini hakediyosun eminim çok güzel bir anne olcksn şeytanın bacagını kırdınn hadi şimdi sıra sıra gelebilirz arkandn LaRisaCca banada o kdr umut oldun ki inşallah bnde göreblrm kuzum snn gibi rabbm saglıkla ilerletsn kucagına almanı nasip etsb balım

kayboldun, ben bildim teste gittinnnnnnnnnn. Harika ya canım. Bu kadar koyulukta yanılma olmaz benceeee

Ayyy canım ne yaptın verecek misin kan? LaRisaCca

LaRisaCca Simgem yaa. O kadar duyguluyum ki. Sevinç duygusallığı. Güzel yüreklim benim

ayyyyyy test mi yaptınnnnnn aman allahım bu ne güzel çıkmış tebriklerrrrrrrrrcücüşler geliyorrrrrrrr beni de etiketle sonuçlaaaaa

Ayy o sıra telefon çaldı. Testi attığın esnayı görmedim. O heyecanı kaçırdımmmm LaRisaCca

Hadi bakalım cnm benim güzel haberlerini bekliyorum
Kızlar şuan kan verdim bekliyorum artık inşallah ilaç etkisi değildir oldukça korkuyorum zaten 100 ün üstü çıkarsa kesin değildir

Kızlar şuan kan verdim bekliyorum artık inşallah ilaç etkisi değildir oldukça korkuyorum zaten 100 ün üstü çıkarsa kesin değildir
Beta hcg içeren iğneden kaç gün geçti ki canım çok olmadı mı zaten, testin çok koyu, yüksek çıkacak sonuç

Yaa larim kalbim ağzımda atıyor valla

Beta hcg içeren iğneden kaç gün geçti ki canım çok olmadı mı zaten, testin çok koyu, yüksek çıkacak sonuç
Canım opudan 2 gün önce vurdum ovitrelleyi ama transferden sonraki 3. Gün gonapeptyl vurdum , onun hcg yoğunluğu yok M muallimez den bir de kasım transferi topiğinde bir kız ile konuştum ondan biliyorum ertesi güne geçiyor onun etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…