Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy sorma ben de e nabızı bugün felç ederim kızlar şarjım az anneme geçiyorum sonuç çıkana kadar yazmicam çıkar çıkmaz geliyorum
Bize de nabız şifreni Verde bizde bakalım hahaha

En iyisini yapmışsın canımm. Başka şeylerle ilgilenmeyince birde zaman geçmiyor
Bugün yaptım ama bariz bi koyulaşma yok. Hala hayalet gibi cizgi var. Bir iki gün bakcam bakalım
Olsun canım hemen koyulascak diye birşey yok önemli olan o çizginin hala var olması. Adet gününe kaç gün kaldı :)

Olsun canım hemen koyulascak diye birşey yok önemli olan o çizginin hala var olması. Adet gününe kaç gün kaldı :)
Canım hiç bilmiyorum gittim 50 tl verdim salak gibi erken gebelik aldım yaptım. Olsaydı belli olurdu ama yok gibi

Eklentiler

• 3DC314A1-0B51-41C4-BDA8-E83C7288ADD0.webp
    91,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 3069B3A5-5BF2-4FF4-890A-F8C217717A64.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 42
Canım hiç bilmiyorum gittim 50 tl verdim salak gibi erken gebelik aldım yaptım. Olsaydı belli olurdu ama yok gibi
Canım çok çok hafif hayalet çizgi var gibi .. Laptopdan bakıyorum ondan da olabilir ama kaset teste göre bir tık daha koyu çıkması gerekiyo galiba erken testin

ben o hesapları bıraktım artık. 2021e yetişemeyeceğim zaten
Başkanım siz bize umut vereceksiniz güç vereceksiniz yapmayın boyle başkanım sonra dot kesiciler ortaya çıkar diyim sana başkanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…