Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım. Biz en azından tatmadık o duyguyu. Oysa kayıp yaşayan arkadaşlar için gerçekten çok daha zor
ALlahm kmseye yaşatmasn teommm yaşayanlara da saglıklı bir şekilde nasip etsn Sanada az kaldı bi ramak yolun sonuna geliyoruz az daha sabır balım
Bende öyle hissediyorum inşallah güzel sonuçlar alırım bilmiyorum ama içim kıpır kıpır
Kuzu hep pozitif ol karamsarlıga kapılma ne kdr rahat olursan o kdr iyi senin için bu enerjn bitmesn

Bundan sonra rabbim hepimize kazanmayı nasip etsin Kayıplar defterini rafa kaldırdık

Ahh ilk aşılamada ben de öyleydim 2. De sanki tutmayacağını biliyordum

En yakın sensin kuzum
Kuzu senin ilk aşilaman tutmusmuydu tuttuysa sonucu ned n olumsuz oldu anlatır mısın

Bende histeroskopi oldum canım şuan dinlenme aşamasındayım. Geçen çarşamba oldum. Umarım bana da uğurlu gelir bende gelip buraya kocaman hamileyimmm diye yazarım tabi isteyen herkese nasip olsun bu duygular
Geçmiş olsun canım benim bir süre doğal deneyeceksin di mi? Allah tüp e gerek ettirmeden doğal nasip etsin canım
Sabahta ölç bebeğim please
Emriniz başım üstüne hanfendü

Geçmiş olsun canım benim bir süre doğal deneyeceksin di mi? Allah tüp e gerek ettirmeden doğal nasip etsin canım

Emriniz başım üstüne hanfendü
Valla doktor hiç demedi onu 1.5 ay sonra kontrole çağırdı sonra ne der bilemiyorum. Aslında deneyebiliriz belki Öyle de olur hatta olsa harika olur

Bu enerjinin çoğunu burdan aliyorum gerçeği söylemek gerekirse çünkü ben kimseyle bu konuyu konuşmuyorum dillensin istemiyorum içimde yasiyorum tek konuştuğum sizlersiniz bide kardeşim iyi ki varsınız yol arkadaşlarımm

Kuzu senin ilk aşilaman tutmusmuydu tuttuysa sonucu ned n olumsuz oldu anlatır mısın
Canım evet tuttu ikizdi. Bebeklerimden biri rahatsızdı, bebek plasentasından ayrıldı kan değerlerim birden 7 nin altına düşünce ölüm riski oldu gebeliği acilen sonlandırdılar o zamanlar bunların sebeplerinin rahmimdeki perde olduğunu anlamadık bebek hasta olduğundan plasentadan ayrıldı sandık
Patlattım evet canım kesinlikle değişti o kadar suya rağmen hafif kabızım o kadar su içmesem resmen çıkaramayacam

BEBeklerim tabikide kısmetse bnm hyrlısı ile görcz bklm kızz kes gitsn artık şu bnn dötüüü en iyisi kurtulalım
Hamissen lazım olur kesmeyelim vazgeçtim kıyamam sana

Asko peki kaç yumurtan oluşmuştu seni üzmek istemedim kusura bakma merakımı mahzur gor

Valla doktor hiç demedi onu 1.5 ay sonra kontrole çağırdı sonra ne der bilemiyorum. Aslında deneyebiliriz belki Öyle de olur hatta olsa harika olur
Canım öyle olacak 1,5 ay sonra ameliyatını izleyeceksin rahminin öncesini sonrasını göreceksin ve sana diyecekki artık bildiğimiz sorun kalmadı doğal gebelik için denemelere başla Ve olacak Allahın izniyle
Sen de iyi ki varsın canım

İlk defa duydum, suyla kabızlığın bağlantısı olduğunu, o zaman bir gün ben hamile kalırsam isal bile olabilirim
Bu duruma takılmayayım ben. Bilgi için mersi aşkoo

İlk defa duydum, suyla kabızlığın bağlantısı olduğunu, o zaman bir gün ben hamile kalırsam isal bile olabilim
Bu duruma takılmayayım ben. Bilgi için mersi aşkoo
Asko doktor bana sürekli kabız olmamam için su iç diyor benimde suyla çok aram yok

Valla ne yalan söliym bni özetledin agzın bal yesin bnde siz olmazsanz delirirdim heralde o kdr poztf gidemezdm bni hep yükselttiniz morel oldunuz sizlerde iyiki varsnz canım arkadaşlarımmm

Valla ne yalan söliym bni özetledin agzın bal yesin bnde siz olmazsanz delirirdim heralde o kdr poztf gidemezdm bni hep yükselttiniz morel oldunuz sizlerde iyiki varsnz canım arkadaşlarımmm
Sen de iyi ki varsın duyguşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…