Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir hafta önce 22sinden önce test yapamayacağım kesinlikle diyen biri mi vardı

Biliyorumm kuzumm azcik sabirsizim yaa ondan.
Hormonlara ilaclarin verdigi tepkiye gore degisebiliyormus herseyy
Doktorla ilk gorusmemde aldigim enerjiye goree karar vericim artik
İkinci bir alternatifte bakiyorumm
Hayırlısı canım dr kadar laboratuvar da önemli kuzum

Hadi hayırlısı canım cuma deyip yarın gitmezdim demi ben bakarak olayım topige bende seni seviyorum cnm vala az dertlesmedik sohbet etmedik burda Rabb'im isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin insAllah canım

Azıcık öpeyim yine seniii eniştenin durum nasıl canım
Çok ağladı kocam adam da korku içindeymiş yazık yük kalktı üstünden
Yok yok gitmem :)))) amin canım benim

Bi de ben onu ağlayarak arayınca daha kötü olmuş . Tebrik etmek için duygu aradığında da ağlıyodum ben edaecoo
Bizde sarılıp ağlamıştık melek kizimi öğrendiğimizde.. Kaynanam annem yeğenlerim yengem hepimiz ağladık.. Bu arada benim kizimda da ilk sonucum 124 du

Bizde sarılıp ağlamıştık melek kizimi öğrendiğimizde.. Kaynanam annem yeğenlerim yengem hepimiz ağladık.. Bu arada benim kizimda da ilk sonucum 124 du
Burcu m dilerim rabbim sana en kısa zamanda hasretini dindirecek sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Burcu m dilerim rabbim sana en kısa zamanda hasretini dindirecek sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Amin ins cnm. İnanki melek annelerinin hamile kaldığında öğrenince daha cok seviniyorum çünkü kaybedince beklemek daha zor..

Amin ins cnm. İnanki melek annelerinin hamile kaldığında öğrenince daha cok seviniyorum çünkü kaybedince beklemek daha zor..
Rabbim sağlıkla nasip etsin insAllah canım sana da tüm bekleyenlere de Rabbim aratmasın çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…