Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim hepimizi inşallah bu topikte herkes bunu sonuna kadar hakediyor
Canımmm hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı da başımıza. Bende Bülent hocanın hastasıyım C Capanin Gururu Teyom ve benim ümitlerimizi yeşerttin bence bu haberle fazlasıyla

Canımcım hoşgeldin amin inşallah rabbim tüm bekleyenlerin hasretini hemencik söndürsün gebelerimize de sağlık versin Ne mutlu bana canım.. bana da umut olan hastaları vardı dr umuzun ben kendisinde histeroskopi de oldum o yüzden iyi ki diyorum sen hangi aşamadasın

Bende histeroskopi oldum canım şuan dinlenme aşamasındayım. Geçen çarşamba oldum. Umarım bana da uğurlu gelir bende gelip buraya kocaman hamileyimmm diye yazarım tabi isteyen herkese nasip olsun bu duygular

Aynen öyle canım. Biz en azından tatmadık o duyguyu. Oysa kayıp yaşayan arkadaşlar için gerçekten çok daha zor
Bundan sonra rabbim hepimize kazanmayı nasip etsin Kayıplar defterini rafa kaldırdık
Bende öyle hissediyorum inşallah güzel sonuçlar alırım bilmiyorum ama içim kıpır kıpır
Ahh ilk aşılamada ben de öyleydim 2. De sanki tutmayacağını biliyordum
HADİ BAKALIM kızlar 2.ci şanslı kim olucak umutlarımız yeşerdi çok şükür
En yakın sensin kuzum

HADİ BAKALIM kızlar 2.ci şanslı kim olucak umutlarımız yeşerdi çok şükür
Dotun kesilsin istemiyosan 2. Şanslı kişi benim dersin ayy yeter ama ben bu dot kelimesini kullanmak istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…