Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana da söyle ama ben 2 gündür avlayamadım

Seçooo
Çok tşk ederim ben de çok mutluyum darısı tüm bekleyenlere inşallah. Erken dönemde bu değer bana ikisinin de tutma ihtimalini düşündürüyor
Evet çok büyük ihtimalle ikiz.. bana bi arkadaşım ikiz değildir değerin düşük demişti ama başta tutmuştu ikisi de kişiye göre değişiyor aslında ama 6. Gün için gayet ikiz duruyor değerin

Avlarsam hiç affetmem sana da gönderirim zaten
Sen daha o keyfi tatmadın sabah 8 de gel
Birisi de görmüş gebeliğimi tebrik yazacağına mol gebelik olabilir ha diyor sağol dedim aşırı mutlu ettin beni darısı sana

Canımcım çok tşk ederim aminn inşallah Rabbim bekleyenlere tez vakitte nasip etsin gebelere de sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
Hayırlı kandilleriniz olsun arkadaşlar Rabbim yüzümüzü güldürsün bu ay inşallah
Senin de kandilin mübarek olsun canım

Günaydın Bugün nasıl güzel bir gün. Aydınlık. Eşimi işe yolladım. Salona geçtim, güneş bütün odaya dolmuş, koridorlara kadar ulaşmış. Kandil güzelliği. Sessiz, sakin, kendi içinde bu süreci geçirene böyle günler daha derin gibi. Allahım bu güzel günün hatrına, bekleyen, dileyen, isteyen herkesin’hepizin dua ve dileklerini kabul etsin. Teker teker aldığımız güzel sonuçlara.

Dualarınızda olalım, taze anne.

Hayırlı kandiller olsun kızlar rabbim bu günde kalbimizdeki bütün duaları kabul etsin inşallah başta bizleri bu yolda yalnız bırakmasın emeklerimizi karşılıksız bırakmasın hepimize salih ,saliha evlatlar nasip etsin hayırlısı ile

Eklentiler

• ABCBE525-26C1-4E4F-A01D-191189010A62.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 21
Aminnnn

Kaç gündğr bakamıyorum neler olmuşşşşşşş ayyyy inanmıyorum yaa muhteşem bir haber dHa yeni sanki transfer vvs vs konuşuyorduk maşallah maşallah rabbimm tamamına erdirsin inşallah ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…