Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle hayırlı kandiller aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim 8 aydır Bende bebek sahibi olmak istiyorum ama maalesef olmadi. 2 tane çikolata kistim var yumurta takibi ile Gecen ay ilk defa catlatma iğnesi oldum. Ama o da olumsuz oldu maalesef. belki aynı durumda olan birileriyle iletişimde olmak iyi olur diye gruba kayıt oldum ilk aylarda cok üzülüyordum ama artık negatif göre göre bosvermeye basladim galiba.

Askolar size bişi danışmak istiyorum esimin 10 yaşında kardeşi trafik kazası sonucu vefat etmişti (Allah rahmet eylesin) şimdi kv taşınırken resimleri bana bırakmıştı hepsi olmasa da oğlunun çerçevede resimleri vardı cerceverler çok yıpranmışti bende çerçeve yaptıracam diye duruyor dün bı resmini buldum okul zamanındaki ben o resmi çerçeveletip kv hediye olarak göndermek istiyorum ama uzulmesinden de çekiniyorum ben kv epilepsi hastası saun nöbet geçirmiyor ama devamli ilaç kullanıyor resmi kesin yaptıracam bildiğiniz bı site var mı veya daha önce siz yaptırıp memnun kaldığınız şekil falan bide yaptırdıktan sonra kv göndermeli miyim

Merhaba benim de aynı canım geçen ay klomen ve çatlama iğnesi ile olmadı bu 2. Denemem . Haziranda bir düşüğüm oldu sonra Ağustostan beri istiyorum olmadı.
Hayırlısıyla olur inşallah

Ayy ne güzel bir sabah msj ı canım benim şu mübarek gün hatrına rabbim herkese en kısa sürede nasip etsin bebişini
Bi oğlanda bende var galiba
Ayyy en sevdiğim kesinleşti mi
ozmut cum benimm Allah razı olsun Rabbim tüm bekleyişte olanlara kısa sürede nasip etsin
Hayırlı kandiller canım hoşgeldin . Yeni ay yeni umut canımcım inşallah bu ay müjdeni verirsin
Canım çok ince düşünmüşsün neden üzülsün? Eğer evde fotoları asılıysa zaten hoşuna bile gidecektir. Malesef benim bildiğim yok kuzum
Ayyyy Larimmmmm Maşallah subhanallah yaaa çoook sevindim kuzum çooook mutlu oldummm
Canım benim Allah razı olsun Rabbim bekleyişteki herkese kısa sürede nasip etsin inşallah

Pik olmuş canım
Yansın gecelerrr
daha dün pik değildi ya, bugün olmuş olduysa dün geceyi değerlendirmiştim bu gece pas geçip yarın değerlendiriyim o zaman çünkğ pik bir iki gün sürüyo sanırım başkalarından gördüğüm kadarıyla, zaten çatladıktan sonraki 24-36 saat önemli sanırım, öyle mi ?

Canım belli olmaz benim pik ve çatlama hemen oluyor aynı gün içinde daha önce ovü ile takip ettiysen ve pik in 2-3 gün sürdüğünü test ettiysen seninki öyle olabilir ama bence bugünü de değerlendirsen iyi olur sperm sorunu yoksa
LaRisaCca Lariiiiiiii Hayırlı olsun canım çok sevindim. Ara ara girip okuyorum. Rabbim sağlıkla eline almak nasip etsin
Canımmmcım çok teşekkür ederim Nasılsın? Rabbim bekleyişteki tüm arkadaşlarıma da kısa sürede nasip etsin inşallah

aynen öyle canım. Hadi Rabbim rast getirsin inşallah

Rabbim çok bekletmeden hayırlı evlat nasip eylesin canım. Kaç yaşındasın, hangi şehirdesin

Merhaba kızlar nasılsınız?Bakamıyorum artık fazla inşallah güzel haberleriniz vardır.Ben bebejkerle ugrasıyorum aşısıydı druydh uyutması maması derken geçiyor.Cemrenin baş cervresi bşraz ufak cıktı emar cektırın dedıler daha cektırenedıı ıns kotu bısey cıkmaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…