Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dilek hoşgeldin canım birşey çıkmayacak Allah ın izniyle ben hamileyim
Ahh canım Lariii. Nasıl heyecanlandım anlatamam. Ay çok sevindim ben yaaaa Sağlıkla al kucağına Allah analı babalı büyütsün
Canımmm elifim çok sağol Rabbim bekleyişteki herkese kısa sürede nasip etsin inşallah

Yok daha önce hiç takip etmedim, kafam karıştı şimdi ya, bugün ve yarından birini değerlendirebilicim sperm sorunu yok ama zorlama gibi oluyor bugünler böyle görev gibi olunca ikimizde de stres yaratıyor, napsam bilemedim, sanki tam pik değil gibi düşünmüştüm ben ama bilmiyorum tabi ilk defa yapıyorum ovülasyonu, akşam bi tane daha yapıp ona da mı baksam napsamki
aynen öyle canım. Hadi Rabbim rast getirsin inşallah
amin inşallah bakalım ne zaman değerlendirceğime bi karar verebilirsem

bence yarın LaRisaCca da bugün de olsun dedi

Canımmm elifim çok sağol Rabbim bekleyişteki herkese kısa sürede nasip etsin inşallah
Ay inş kuzum.ay harika haber tüp bebeklemi cnm daha cok yenı sanırım

Amiiin inşallah. İyiyim aynıyım. Bakalım nasip diyorum

Kız eşinize söylemeyin diyoz yüz defa ne diye adama söyledin sinsi sinsi yanaşacaktın
bence yarın LaRisaCca da bugün de olsun dedi
Ahahah :)) yarın yapar lumix
Ay inş kuzum.ay harika haber tüp bebeklemi cnm daha cok yenı sanırım
Evet tüp ile oldu canım daha dün öğrendik kese görmedik kalp duymadık daha
Balım bütün belirtilerim şıp die kesti sadece sabah adet sancım vardı yarın normalde günü başkada birsey yok bekliyorum
Oldu o iş tamam
canım şimdi gördüm çok svindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Çok bekledin rabbim dualarını geri çevirmedi :)
Canımmm çok tşk ederimmm amin inşallah rabbim sizlere de en kısa sürede nasip etsin inşallah dualarımdasınız
Amiiin inşallah. İyiyim aynıyım. Bakalım nasip diyorum
İnşallah canım hayırlısı olsun

Kız eşinize söylemeyin diyoz yüz defa ne diye adama söyledin sinsi sinsi yanaşacaktın

Ahahah :)) yarın yapar lumix
valla doğru
aa bu arada yataktan kalkmadan bende her gün ateş ölçüyorum geçen ay gittiğim doktor demişti çatlamada da vücut ısısı yükseliyo ya, 3gündür 36.6 çıkıyo, bakim yarın ne olucak

Uzun zamandır yazmıyordum ama arada girip bakıyordum hamileliğin için çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah formdaki herkese nasip olur
Bu mübarek kandil gününün hürmetine kim bekliyor kim istiyorsa

Dün oldu ya yarın deniyim ben bide kısmet bakalım bu ay neler görcez

teşekkür ederim, sende durumlar nedir gaz bitti mi belirti var mı test ne zaman test
Gaz bitti kuzu :)) bombardıman sona erdi. belirtimde yok günde 2-3 defa adet sancısı gibi kısa bi sancı oluyo o kdr testm olsa yapıcm ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…