Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı günler, hayırlı kandiller kızlar. Benim 5 günüm geçiyor demin test yaptım negatif. Ama herhangi bir sancim yok öyle bazen ağrı girip çıkıyor. Ayaklarım üşüyor. Adetim geçtikten 1 gün sonra göğsümde ağrıma başladı ama test negatif. Sizce yanılma payı var mı?

Kuzu simge ögrendi ben kaldm bnmde testm yok ve başımda zebani ailesi oldugu için gidemiyorum da eczaneye bi yoluna bakcm işte bnmde içim içimi yiyo
Amaaa ne fanasınız insan etiket yapar beni öğrenim bende

Buldum doğru yolumu kanka
Yani dış veya kist olasılığını düşünürsem öyle olması kötünün iyisi dicem kuzu

LaRisaCca kuzu netin baglandimi
Ohhoo bu ay eniste battii
Yok ya kafalarına göre randevuyu değiştirmişler haber de vermiyorlar yarın gelecekler sözde
Kız ben istemedim ondan evlendigimizden beri değiştirelim diyor ben 2016 da aldım tlf umu ve hiç degismedim hiç servise bile gitme di . Ve yepyeni duruyordu dışı ayrıca robotu da yine kendisinin ısrarıyla aldım TV box i ise İnternet geliyor ama TV uyumlu değil diye hep kendi icatlari

Canım idrarda yanılma payı vardır ama kanda yanılma olmaz yalnız şunu da söyleyeyim ki bu ay herkes gecikti 1 hafta 10 gün ve adet oldular sanırım mevsimsel
Buldum doğru yolumu kanka
Yani dış veya kist olasılığını düşünürsem öyle olması kötünün iyisi dicem kuzu
Hayır kimyasal ise adetin gelir birkaç güne inşallah kist ile ugrasmazsin
LaRisaCca kuzummmmmmm.
Canımmm çok ama çok sevindim yaaaaa
Allah'ım sağlıcakla ilerletsin..
Maşallah Maşallah diyelim
Ayyy kendim kadar çok sevindim
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah darısı tüm bekleyenlere olsun

İnşallah canımm

İstememem yan cebimee koyy
Aslan enistemee bak kiyamis sana

Ohhh sefan olsun beybii güle güle kullan

Bilmiyorum ki Valla. Seninde bebisinhayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inşallah

Inşallah hayırlısıyla canım bide şey dicem kalça altında ağrı orasida gebelik belirtisi mı acaba
Canım gebelikte kalça agriyabilir çatı genismelesinden ötürü ama kalça altını bilemedim
Kızlar selam eşim tahlil yaptırdı e nabız da hiç değer gözükmüyor sadece sonuçta normospermia yazıyor . Normal mi demek bu?sonradan değerler gelir mi sisteme acaba anlamadım hiç
İlk duyuyorum valla inşallah normal sperm değerleri demek oluyor dur

İyiyim canımm böyle güzel haberler duyunca daha da iyi oldum. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…