- 8 Aralık 2020
- 522
- 1.378
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #69.061
Amaaa ne fanasınız insan etiket yapar beni öğrenim bendeKuzu simge ögrendi ben kaldm bnmde testm yok ve başımda zebani ailesi oldugu için gidemiyorum da eczaneye bi yoluna bakcm işte bnmde içim içimi yiyo
Buldum doğru yolumu kankaDaha çok dayanamadım vallaAllah razı olsun canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu defa
Evet canım çok şükür rabbim nasip ettirabbim bekleyen herkese nasip etsin
Çok bile bekledim 4. Gün yapan var
Canım benim bunu duyduğuma sevindimbenim bu lekelenmem 2 gün sürdü sulu kahverengi idi rengi
Ahahahah yanlış yollara sapma kenke
Kocam bana tlf aldı onu deniyodum
Canım bu kimyasal oldu bence çünkü koyulasmadi siliklesti
Canım hoşgeldin nasılsın? Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim tüm bekleyenlere kısa sürede nasip etsin inşallah
Ayyy bir oglusko geliyoren sevdiğim
Canım benim rahmimde perde varmış 2 kere hsg çekildim Dr perde yok dedi. Klomenn ve aşılama tedavileri gördüm 2 su doğal 1 i asilama 3 gebelik yaşadım hepsi düşük oldu durum böyle olunca başka Dr a gittim dusuklerin sebebinin perde olduğunu söyledi 2 ayrı prof. Ameliyat oldum ve 6 ay sonra tüp bebek tedavisi gördüm hamileyim şuan bir aksilik olmazsa inşallah. Eşimde de bende de bir problem yok canım sebepsiz infertilite
Enişte tedbirli karda yürümüş izini belli etmemiş
Yok ya kafalarına göre randevuyu değiştirmişler haber de vermiyorlar yarın gelecekler sözde
Canım idrarda yanılma payı vardır ama kanda yanılma olmaz yalnız şunu da söyleyeyim ki bu ay herkes gecikti 1 hafta 10 gün ve adet oldular sanırım mevsimselHayırlı günler, hayırlı kandiller kızlar. Benim 5 günüm geçiyor demin test yaptım negatif. Ama herhangi bir sancim yok öyle bazen ağrı girip çıkıyor. Ayaklarım üşüyor. Adetim geçtikten 1 gün sonra göğsümde ağrıma başladı ama test negatif. Sizce yanılma payı var mı?
Hayır kimyasal ise adetin gelir birkaç güne inşallah kist ile ugrasmazsinBuldum doğru yolumu kanka
Yani dış veya kist olasılığını düşünürsem öyle olması kötünün iyisi dicem kuzu
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallahLaRisaCca kuzummmmmmm.
Canımmm çok ama çok sevindim yaaaaa
Allah'ım sağlıcakla ilerletsin..
Maşallah Maşallah diyelim
Ayyy kendim kadar çok sevindim
İnşallah canımmYok ya kafalarına göre randevuyu değiştirmişler haber de vermiyorlar yarın gelecekler sözde
Kız ben istemedim ondan evlendigimizden beri değiştirelim diyor ben 2016 da aldım tlf umu ve hiç degismedim hiç servise bile gitme di . Ve yepyeni duruyordu dışı ayrıca robotu da yine kendisinin ısrarıyla aldım TV box i ise İnternet geliyor ama TV uyumlu değil diyehep kendi icatlari
Canım idrarda yanılma payı vardır ama kanda yanılma olmaz yalnız şunu da söyleyeyim ki bu ay herkes gecikti 1 hafta 10 gün ve adet oldular sanırım mevsimsel
Hayır kimyasal ise adetin gelir birkaç güne inşallah kist ile ugrasmazsin
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallahdarısı tüm bekleyenlere olsun
İstememem yan cebimee koyyYok ya kafalarına göre randevuyu değiştirmişler haber de vermiyorlar yarın gelecekler sözde
Kız ben istemedim ondan evlendigimizden beri değiştirelim diyor ben 2016 da aldım tlf umu ve hiç degismedim hiç servise bile gitme di . Ve yepyeni duruyordu dışı ayrıca robotu da yine kendisinin ısrarıyla aldım TV box i ise İnternet geliyor ama TV uyumlu değil diyehep kendi icatlari
Canım idrarda yanılma payı vardır ama kanda yanılma olmaz yalnız şunu da söyleyeyim ki bu ay herkes gecikti 1 hafta 10 gün ve adet oldular sanırım mevsimsel
Kızzz parti başkanısın sen el at şu işeenişte kara listemin başındabize bu yapılır mı
He Allah razı olsun kociskomdanİstememem yan cebimee koyy
Aslan enistemee bak kiyamis sana
Ohhh sefan olsun beybii güle güle kullanYok ya kafalarına göre randevuyu değiştirmişler haber de vermiyorlar yarın gelecekler sözde
Bilmiyorum ki Valla. Seninde bebisinhayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inşallahYok ya kafalarına göre randevuyu değiştirmişler haber de vermiyorlar yarın gelecekler sözde
Tşk ederim canımOhhh sefan olsun beybii güle güle kullan
Bilmiyorum ki Valla. Seninde bebisinhayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inşallah
Inşallah hayırlısıyla canım bide şey dicem kalça altında ağrı orasida gebelik belirtisi mı acabaTşk ederim canım
Tşk ederim canım darısı sana olsun inşallah
Canım gebelikte kalça agriyabilir çatı genismelesinden ötürü ama kalça altını bilemedimInşallah hayırlısıyla canım bide şey dicem kalça altında ağrı orasida gebelik belirtisi mı acaba
İlk duyuyorum vallaKızlar selam eşim tahlil yaptırdı e nabız da hiç değer gözükmüyor sadece sonuçta normospermia yazıyor . Normal mi demek bu?sonradan değerler gelir mi sisteme acaba anlamadım hiç
İyiyim canımm böyle güzel haberler duyunca daha da iyi oldum. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallahDaha çok dayanamadım vallaAllah razı olsun canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu defa
Evet canım çok şükür rabbim nasip ettirabbim bekleyen herkese nasip etsin
Çok bile bekledim 4. Gün yapan var
Canım benim bunu duyduğuma sevindimbenim bu lekelenmem 2 gün sürdü sulu kahverengi idi rengi
Ahahahah yanlış yollara sapma kenke
Kocam bana tlf aldı onu deniyodum
Canım bu kimyasal oldu bence çünkü koyulasmadi siliklesti
Canım hoşgeldin nasılsın? Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim tüm bekleyenlere kısa sürede nasip etsin inşallah
Ayyy bir oglusko geliyoren sevdiğim
Canım benim rahmimde perde varmış 2 kere hsg çekildim Dr perde yok dedi. Klomenn ve aşılama tedavileri gördüm 2 su doğal 1 i asilama 3 gebelik yaşadım hepsi düşük oldu durum böyle olunca başka Dr a gittim dusuklerin sebebinin perde olduğunu söyledi 2 ayrı prof. Ameliyat oldum ve 6 ay sonra tüp bebek tedavisi gördüm hamileyim şuan bir aksilik olmazsa inşallah. Eşimde de bende de bir problem yok canım sebepsiz infertilite
Enişte tedbirli karda yürümüş izini belli etmemiş
Görümcem de idim doğum yaptı dün Zeynep Sena kızımız geldiBir kuru dolma yemişim ki vay vay vay
Sizin menü neydi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?