Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gebelikte kalça agriyabilir çatı genismelesinden ötürü ama kalça altını bilemedim

İlk duyuyorum valla inşallah normal sperm değerleri demek oluyor dur
Pazartesi gününe kadar olmazsam hastaneye giderim artık bakalım hayırlara vesile olsun Rabbim şu aziz mübarek gün hatrına hayırla tüm isteyenlere nasip etsin tüm gönlümüzden geçenleri

Bir kuru dolma yemişim ki vay vay vay
Sizin menü neydi bugün
Afiyet bal şeker olsun ben orucluydum sabah erkenden uyandim gece geç yattım derkenn köye gidip geldik eşimle köfte aldik kasaptan patates biber kizarttik eşimle sagolsun orucluyum diye yardım etti

Herkese selam kandiliniz mübarek olsun
Senin de kandilin mübarek olsun canım
İyiyim canımm böyle güzel haberler duyunca daha da iyi oldum. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
Amin canım inşallah
Görümcem de idim doğum yaptı dün Zeynep Sena kızımız geldi
Neler yoktu ki yedikce yedim
Ohhh yarasinnn ye boşver
Pazartesi gününe kadar olmazsam hastaneye giderim artık bakalım hayırlara vesile olsun Rabbim şu aziz mübarek gün hatrına hayırla tüm isteyenlere nasip etsin tüm gönlümüzden geçenleri
Hadi hayırlısı canım
Afytt bal olsun yarasın size bbgm
Bizde corba makarna kısır vardı herkes bisey istedi eşimle kayınvalidem oruçtu dün balık yemiştm
Afiyet olsun canım
Benim misafir vardı. Alabalık yaptım fırında, mercimek çorbası, salata, balık yemeyenlere de sebzeli biftek yaptım
Afiyetle yiyin canim
BEL ağrılarım var bazn sırtım agırıyo
Seninki de pozitif olacak duygus

Senin de kandilin mübarek olsun canım

Amin canım inşallah

Ohhh yarasinnn ye boşver

Hadi hayırlısı canım

Afiyet olsun canım

Afiyetle yiyin canim

Seninki de pozitif olacak duygus
Cumartesi memoriale gidiyorum

Afiyet bal şeker olsun ben orucluydum sabah erkenden uyandim gece geç yattım derkenn köye gidip geldik eşimle köfte aldik kasaptan patates biber kizarttik eşimle sagolsun orucluyum diye yardım etti
Böyle tadı daha güzel olur

Kizlar selam oncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. simdi doktordan geldim geçen ay 19 mm olan yumurtam bu ay 23 mm olmuş. Rahim kalınlığı falan cok iyi dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurdu orada. Bu ay femaraya ek olarak bal tarçın corekotu kuru kullanmıştım onun etkisidir belkide böyle buyumesinin. Yalnız anlamadığım bi şey var surekli sag taraftan yumurtluyorum yine bi tane yumurtam var. Rabbim insallah nasip eder.
Her ay aynı taraftan yumurtlamam normal mi? Birde yarin aksam iliski pazar iliski ve salı iliski dedi.

Böyle tadı daha güzel olur
Aynen biliyon mu kendi kendime icimden dedim ki iyi ki böyle bi eşe sahibim sabah görevden gelmişti erkenden kahvaltı yapalım dedi bende ben orucluyum sana ne hazırlayayım diye sorunca yok ben çay yapar icerim uğraşma yat sen orucluysan dedi köyden gelince de sofra falan hazırladi topladı vsvs

Cumartesi memoriale gidiyorum
Bence iyi yaparsın canım şimdiden Allah selamete çıkarsın inşallah
Yarn asansör olursa gidip alcm eczaneye inşallah olur ballısı
Kafayı kırdım diyosun yani
İlaç kullanırken sağa sola bakmayacaksın çünkü doğal yumurtlama olmuyor o canım gün aşırı ilişki harika zaten mm olarak da çok iyi rabbim bu ay senden müjde gelmesini nasip etsin kandilin mübarek olsun

Lari bugün kafamda şu soru vardı sağ sol iki tarafta da bebiş aynı anda oluşur mu

Allah muhabbetinizi arttırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…