Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen hafta erkege benzetti doktor haftaya cuma tekrar gel dedi yarin gidicem bakalim

Canım benim ben de hala şoktayım inanki inşallah sağlıkla ilerler bu defa rabbim bekleyen herkese nasip etsin tüm gebelere de sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
Kuzumm... peki sürecin neydi kısaca anlatır mısın merak ediyorum. Ne kadardır bebek istiyordunuz? Tedavilere ne zaman başladınız? eşinde veya sende herhangi bir sıkıntı var mıydı? tedavilerin nasıl ilerledi? Kaybın oldu mu? Bizlere bu süreçte tavsiyelerin neler?

Şimdiden çok ama çok teşekkürler canım benim

Eşin getirirmi gelirken eve eczanenin eve servisi olsa keşkee
Kız ztn eşim yüzündn bu tesy olayı olmuyo trendyoldan test söledm baktm kndne ayakkabı söleyince bnmkini iptl etti pis herif bugn bn braz ckym dedm asansör bozulmş bnde 6.kattayım çıkamadm kaldı öyle aslında kuzeni eczanede calısıyor söylesem getirirde oda yumurtlar belki die söleyemiyorum

enişte kara listemin başında bize bu yapılır mı

Hain güvey

Daha çok dayanamadım valla Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu defa
Neeeeee LaRisaCca hamilemisiiiin allahım ne kadar sevindim ne kadar sevindim anlatamam ayyy bi şekil oldum lari şu kandil günü yüzü huyu hürmetine sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bitanem
Evet canım çok şükür rabbim nasip etti rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Test mafyasının başkanı nasıl dayansın o kadar
Çok bile bekledim 4. Gün yapan var
LaRisaCca Larisacım bugün benimde çok açık kahverengi lekem geldi fitili sabah 8 de yapmıştım leke 13.30 gibi geldi ..normal mi acaba ? Senin hala devam ediyor mu lekelenmen canım
Canım benim bunu duyduğuma sevindim benim bu lekelenmem 2 gün sürdü sulu kahverengi idi rengi
Ahahahah yanlış yollara sapma kenke
neyi deniyon kız bu arada çubuk kraker stoğun hazır mı
Kocam bana tlf aldı onu deniyodum
Yaptım canım yaptım yok bendekinde bişey yok. Hep bir gölge gibi bişey. Kistmi oldu acaba, kist cıkarırmı öyle bişey
Canım bu kimyasal oldu bence çünkü koyulasmadi siliklesti
Herkese selam kızlar Bayağıdır giremiyordum LaRisaCca canım tebrik ederim senin adına çok sevindim. Dileyen herkese nasip olsun Artık kendi bebelerine bir şeyler örersin
Canım hoşgeldin nasılsın? Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim tüm bekleyenlere kısa sürede nasip etsin inşallah
Gecen hafta erkege benzetti doktor haftaya cuma tekrar gel dedi yarin gidicem bakalim
Ayyy bir oglusko geliyor en sevdiğim
Canım benim rahmimde perde varmış 2 kere hsg çekildim Dr perde yok dedi. Klomenn ve aşılama tedavileri gördüm 2 su doğal 1 i asilama 3 gebelik yaşadım hepsi düşük oldu durum böyle olunca başka Dr a gittim dusuklerin sebebinin perde olduğunu söyledi 2 ayrı prof. Ameliyat oldum ve 6 ay sonra tüp bebek tedavisi gördüm hamileyim şuan bir aksilik olmazsa inşallah. Eşimde de bende de bir problem yok canım sebepsiz infertilite
Cikmis sonuclar tatlislar
Herse yolundaymis
Hiv fln yok
Enişte tedbirli karda yürümüş izini belli etmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…