Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah güzel sonuc aliriz bu ay hepimiz canim. Sen sordun mu doktora sebebini?
Aminnn. Hayır canım sormadım. Ama yumurta takibinde dr’un cihazında incelediği herşeyi bende karşımdaki ekrandan (anne adayları için konulmuş) izliyorum.

Benim hep sol tarafta çoklu ve küçük yumurtalar var. (Klasik pco görünümü) sağ tarafta ise genellikle 2-3 yumurta oluyor, biri gelişiyor. Sağ tarafta o pco görünümü yok. Bu arada bende pco var.

Allahım sen duy sesimizi, kimseyi kapından geri çevirme.

Aaaaaaaaaaa çok. Mutlu oldum ağlıyorum artık ya bugün senle beraber 4kisi hamile 2 3unun de oğlu olacak

Canım gebelikte kalça agriyabilir çatı genismelesinden ötürü ama kalça altını bilemedim

İlk duyuyorum valla inşallah normal sperm değerleri demek oluyor dur
Normal demekmiş canım ne biliyim bi sayı falan görmeyince anlamamıştım

Yaaa nedn kesiliyor sürekli
Bugün 3 oldu arıyorum artık 3. De ağızlarına tukurdum şuan geldi elektrik
İzin işleeri icin endiseliydim kuzum
Ben olmayinca yerime birini bulmakta zorlaniyorlar oyuzden
Acikca bahsettim abime oda önce saglik birsekilde yürür deedi
Kuzu izin dediğin nedir halledilir sen sağlıklı bir şekilde gebelik yaşamaya dua et ki inşallah maddi anlamda da konforlu bir süreç yasayasin
LaRisaCca balım herhangi bir belirtin varmı canım
Bacaklara inen bir adet sancısı var canım hafif de sırt ağrısı
Aaaaaaaaaaa çok. Mutlu oldum ağlıyorum artık ya bugün senle beraber 4kisi hamile 2 3unun de oğlu olacak
Çok teşekkür ederim canım Rabbim bu mübarek günde bekleyiste olan herkese nasip etsin inşallah

Abla ben adet olacak gibiyim ama hala adet ol.adim 2 ay oldu ya

Olurmu olur abla bu ay hep erkek ayı galiba herkes erkek dogururyo ama.benim hisism yanık.azsam kızın olacak s ein
Eh ben daha dogurmadim sadece hamileyim şuan bakacaz artık rabbim sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…