Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım idrarda yanılma payı vardır ama kanda yanılma olmaz yalnız şunu da söyleyeyim ki bu ay herkes gecikti 1 hafta 10 gün ve adet oldular sanırım mevsimsel
bi hapishane dizisinde bir arada yaşayan kadınlar aynı günlerde regl olmaya başlar diyordu forumca aynı gün olmaya başlıyormuşuz gerçi şu an sayfanın yarısı hamile

bi hapishane dizisinde bir arada yaşayan kadınlar aynı günlerde regl olmaya başlar diyordu forumca aynı gün olmaya başlıyormuşuz gerçi şu an sayfanın yarısı hamile
hepimiz hamile olalım da göç edelim artık hamileyim topigi açıp

hepimiz hamile olalım da göç edelim artık hamileyim topigi açıp
Topige zincir vuralım dünden beri çok psikolojim bozuk benim yaa.. nereyi açsam önüme bebek çıkıyor.. instagramdan bütün anaları dr ları sildim

Topige zincir vuralım dünden beri çok psikolojim bozuk benim yaa.. nereyi açsam önüme bebek çıkıyor.. instagramdan bütün anaları dr ları sildim
Instagram insanı zehirliyor sanki ya tamam mutlu olmak herkesin hakkı da dokunuyor bir yerde

Instagram insanı zehirliyor sanki ya tamam mutlu olmak herkesin hakkı da dokunuyor bir yerde
Bizim hoca hep diyor ya pozitif sonuç paylaşmıyorum diye adam aşırı haklı... bu benim daha çok moralimi bozuyor. Hepinizin mi hastası pozitif falan diyorum düşünmemek için yeni hobiler uydurup, sonra onları da yapmaya üşeniyorum

Insallah kuzum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…