Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam’ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

Biri yapsın bu asansörüü yaaaavaltıncı kata çıkmak çok zor söylerken yoruldum
Hakikatten öyle ben Antakya'da olsam çoktan halletmistim de İskenderun'da yım
Evet canım çatlamış hadi hayırlısı olsun inşallah bu ay gebe kalirsin
Daha erken çağırmaz 6. Haftadan sonra görünür kalp atışı. Saat fark etmez o kadar ver kanını
Zaten dışarı çıktım vereyim öyleyse

Kızlar yumurtalar büyümemis 13 12 falan dedi pazartesi tekrar çağırdı aşılama için en erken Çarşamba en geç cuma dedi sizce bal tarçın çörek otu kullanmak için geçmi kaldım veya geç değilse nasıl kullanılır LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom

Yani geçen gittiğine göre buyumemis mi hic
Büyümemis ben böyle beklemiyordum doktor büyümüş olması lazımdı dedi sıkıntı var mı diyince 7 gün oldu iğneye sıkıntı yok dedi

Kızlar hayırlı cumalarınız olsun. ben de doktorumla görüştüm tedavimi erkene alabilirmiyiz beklemek istemiyorum dedim. o da bir dahaki adetinde gel aşılama yapalım dedi. aşılama öncesi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı? bir aylık sürede en azından kendimi hazırlamış oluruz. Sizleri seviyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım

c
Büyümemis ben böyle beklemiyordum doktor büyümüş olması lazımdı dedi sıkıntı var mı diyince 7 gün oldu iğneye sıkıntı yok dedi
canım bence adette başlasan daha iyi olurdu sanki ama tam bilmiyorum sabahaları aç karnına 1 çay kaşığı yedim iğnede kullandığım için çok etki etmesin erkenden büyümesin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…