Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lutinus ve estrofem devam canim

Kuzu inşallah ya son tedavi mi değil mi Dr un karar verecek klomen 6 aylık tedavidir normalde
Hee ben 3 ay sanıyodumm. Karalar bağlıyodum az daha son ayım diye şimdi doktorumu değiştiricem kuzu. İlk dış gebeliğimi tedavi eden doktora dönücem. Bakalım bu nasıl olucak

Hee ben 3 ay sanıyodumm. Karalar bağlıyodum az daha son ayım diye şimdi doktorumu değiştiricem kuzu. İlk dış gebeliğimi tedavi eden doktora dönücem. Bakalım bu nasıl olucak
Doktor değiştiriyorsan klomen yerine femara yi da sor bence

Doktor değiştiriyorsan klomen yerine femara yi da sor bence
Geçtiğimiz ay klomene ek olarak 2 doz femara kullandım canım. Daha güzel etki aldım. Bu doktordan direk femara isticem sadece Birde şey olayı varmış buralarda biyerlerdemi okudum hatırlamıyorum ilerde tüpe gidersem bir ilacı şu tedavide denemediysem tüp kabul edilmiyormuymuş neymiş. Tam bilmiyorum ama o ilaç ne

Öyle bir şey yok ya raporlu yaptıracaksan 2 aşılama gerekiyor sadece

Öyle bir şey yok ya raporlu yaptıracaksan 2 aşılama gerekiyor sadece
Raporlu olayıda devlettemi oluyo. Hiçbir bilgim yok bu konularda da. Devlette zaten sıra mıra bulamam özel olur muhtemelen olursa

Raporlu olayıda devlettemi oluyo. Hiçbir bilgim yok bu konularda da. Devlette zaten sıra mıra bulamam özel olur muhtemelen olursa
Özel üniversite hastaneleri de yapıyor da ben gittim aşılamaya para harcama raporsuz yapalım diye caz yaptılar üniversiteden falan rapor alıp özelde yapılabiliyor ama şu an dışarıda kullanmak üzere yapılan işleri durdurdular galiba pandemi nedeniyle. Hatta üniversitede tüp bebek falan da durmuş olabilir

Hmm anladım canımm sen şimdi ne aşamadasın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…