- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #69.381
stres büyümesini etkilebiliyor, sakin olmaya çalış başka şeyler düşün, sen düşünsende düşünmesende her iş olacağına varıyor, bende öle arka planda sürekli düşünüyodum son iki aydır ne olduysa daha bi sakinim çok şükür, biraz alıştım heralde, yani aslında olup olmayacağının bizdeki problemlerle alakası yok, hiç bir sorunu olmayan inanın da olmayınca olmayabiliyor, yumurta büyüdü mü büyümedi mi kist var mı yokmu yumurta var mı yok mu bunları düşünme, bazen 1 tane yumurtadan tüp bebek yapıyolar da tutuyo, bazen 20 taneden yapıyolar olmuyo, elimizden geleni yapıcaz dua edip oturucaz yapıcak başka bişey yokki, en kısa zamanda pozitifleri görürsün inşallah, yorucu bir süreç ama kendi kendini sakinleştiriceksinStres yapmamaya çalışıyorum ama içim içimi de yiyor sanırım stresten bende öyle düşünüyorum
Bugünü değerlendiricm, dün gece 1 gibi çatladıysa hala şansım vardır inşallah ya, pofÇatlamış canım. Bugünü de değerlendirsen iyi. Dünü takma. Gün aşırı öneriyorlar zaten
valla ya keşke dün olabilseydi de içerde hazırda bekleseydi spermler, bugün ilişki olsa spermler kaç saatte gidiyo ki yumurtaya acaba ya, çarşamba akşamı gidenler içerde hazırda duruyolarmıdır acabaBen sana ne demiştim, herkeste aynı olmaz
Bugün değerlendirmen yeterli canım 24 saat canlı kalıyor zaten
Bu doktorlar manyak he, canımız sıkılıyo bizim durdukyere gidip kendimizi karıştırtıyoruz sanki, peh, biz istermiyiz zırt pırt doktora gitmek sanki,hayret yahuKızlar dün ürolog eşime her ay ne diye test veriyorsun, tüp bebek yapın demişhani bizim hiç aklımız yok ya eşim de tüp bebek tutmadı, hasar var ona göre hasar testi için tüp bebek doktorumuz istiyor demiş. Adam surat yapmış
İkizler geliyooor, çok şükür maşallah maşallahKızlar 410.3
Bak benim erken gelişip çatlıyo ona rağmen 9.gün erken yani, 11inde fln çatlıyo benim erken olmasına rağmen, daha gelişir o,hareket et biraz yürüyüş fln yap hareketi de seviyolarmış yumişlerrAdet gününden itibaren sayarsak 9. Günün bugün daha iğne olmadım
Nerede tedavi görüyorsunuz acaba hangi şehirGeçtiğimiz ay klomene ek olarak 2 doz femara kullandım canım. Daha güzel etki aldım. Bu doktordan direk femara isticem sadeceBirde şey olayı varmış buralarda biyerlerdemi okudum hatırlamıyorum ilerde tüpe gidersem bir ilacı şu tedavide denemediysem tüp kabul edilmiyormuymuş neymiş. Tam bilmiyorum ama o ilaç ne
bir de onu dene canım. Medikal zor bulur sanırım. Kaç ay geçtiC Capanin Gururu Teyom medikali aradım daha doktor arayışındalar mış adet olursam mediline daki tüp bebek doktoru ile bi görüşcem
Çok biliyomuş o, daha bu kadar yeni testte bile şnce çizgi çıkıyo o nerden anlıcakmış allah allahELTİM GELDi hemşire dedi kasıklarını bi kontrol ediyim baktı sanki şiş degl dedi bebek olsa şişerdi bütün morelimin içine sıçtı
Hadi inşallah bbgm çok güzl çıkar sonuçlarınızEşim dün test verdi bugün sonucunu alacak. Bakalım bülent bey ne diyecek?
istanbul silivri, anadolu hastanesi canımstres büyümesini etkilebiliyor, sakin olmaya çalış başka şeyler düşün, sen düşünsende düşünmesende her iş olacağına varıyor, bende öle arka planda sürekli düşünüyodum son iki aydır ne olduysa daha bi sakinim çok şükür, biraz alıştım heralde, yani aslında olup olmayacağının bizdeki problemlerle alakası yok, hiç bir sorunu olmayan inanın da olmayınca olmayabiliyor, yumurta büyüdü mü büyümedi mi kist var mı yokmu yumurta var mı yok mu bunları düşünme, bazen 1 tane yumurtadan tüp bebek yapıyolar da tutuyo, bazen 20 taneden yapıyolar olmuyo, elimizden geleni yapıcaz dua edip oturucaz yapıcak başka bişey yokki, en kısa zamanda pozitifleri görürsün inşallah, yorucu bir süreç ama kendi kendini sakinleştiriceksin
Bugünü değerlendiricm, dün gece 1 gibi çatladıysa hala şansım vardır inşallah ya, pof
valla ya keşke dün olabilseydi de içerde hazırda bekleseydi spermler, bugün ilişki olsa spermler kaç saatte gidiyo ki yumurtaya acaba ya, çarşamba akşamı gidenler içerde hazırda duruyolarmıdır acaba
Bu doktorlar manyak he, canımız sıkılıyo bizim durdukyere gidip kendimizi karıştırtıyoruz sanki, peh, biz istermiyiz zırt pırt doktora gitmek sanki,hayret yahu
İkizler geliyooor, çok şükür maşallah maşallah
Bak benim erken gelişip çatlıyo ona rağmen 9.gün erken yani, 11inde fln çatlıyo benim erken olmasına rağmen, daha gelişir o,hareket et biraz yürüyüş fln yap hareketi de seviyolarmış yumişlerr
Nerede tedavi görüyorsunuz acaba hangi şehir
Sağlıkla ilerlesin ins cnm hadi bakalım gelsin 8 martCanım bulent
Hoca 8 marta randevu verdi kalp ve kese birlikte ama tekrar kan vermeye gerek yokmuş değerler iyi ilerlemiş dediler
AhahahHee ben 3 ay sanıyodumm. Karalar bağlıyodum az daha son ayım diyeşimdi doktorumu değiştiricem kuzu. İlk dış gebeliğimi tedavi eden doktora dönücem. Bakalım bu nasıl olucak
İnşallah canimmmKesin ikiz. Tek olsa duramazsın
Ahahteste para vermeyeceksen yaptır da 2 kere yaptırmak yetiyor. Boşuna hastanelere gidip fantazi yapma. Bana ameliyatta bi daha anneni getirme buralara diye kızdı
Canım erken daha aşılama için10. Günden koca bi tek çizgi ...
Canım şuan önceki günden sperm var içeride sağlıklı spermler 5 güne kadar uygun bir ortamda canlı kalabilir içeri yarım saatte ulaşmış oluyorlar zaten uzulmestres büyümesini etkilebiliyor, sakin olmaya çalış başka şeyler düşün, sen düşünsende düşünmesende her iş olacağına varıyor, bende öle arka planda sürekli düşünüyodum son iki aydır ne olduysa daha bi sakinim çok şükür, biraz alıştım heralde, yani aslında olup olmayacağının bizdeki problemlerle alakası yok, hiç bir sorunu olmayan inanın da olmayınca olmayabiliyor, yumurta büyüdü mü büyümedi mi kist var mı yokmu yumurta var mı yok mu bunları düşünme, bazen 1 tane yumurtadan tüp bebek yapıyolar da tutuyo, bazen 20 taneden yapıyolar olmuyo, elimizden geleni yapıcaz dua edip oturucaz yapıcak başka bişey yokki, en kısa zamanda pozitifleri görürsün inşallah, yorucu bir süreç ama kendi kendini sakinleştiriceksin
Bugünü değerlendiricm, dün gece 1 gibi çatladıysa hala şansım vardır inşallah ya, pof
valla ya keşke dün olabilseydi de içerde hazırda bekleseydi spermler, bugün ilişki olsa spermler kaç saatte gidiyo ki yumurtaya acaba ya, çarşamba akşamı gidenler içerde hazırda duruyolarmıdır acaba
Bu doktorlar manyak he, canımız sıkılıyo bizim durdukyere gidip kendimizi karıştırtıyoruz sanki, peh, biz istermiyiz zırt pırt doktora gitmek sanki,hayret yahu
Bak benim erken gelişip çatlıyo ona rağmen 9.gün erken yani, 11inde fln çatlıyo benim erken olmasına rağmen, daha gelişir o,hareket et biraz yürüyüş fln yap hareketi de seviyolarmış yumişlerr
İnşallah kuzumSağlıkla ilerlesin ins cnm hadi bakalım gelsin 8 mart
Amin inşallah kuzum. folik asit kullanıyorum ama kan değerlerimi hiç bilmiyorum bir kan vereyim dediğin gibi. sen nasılsın :)topiğimizin minnağı ne yapıyorAllah Allah demek ki senin genelde böyle oluyor hatta belki de yumurtan yeterli olgunluğa gelmeden çatlıyor du o yüzden dollenmiyorduama büyür endişe etme dozu artmış zaten
Canım folik asite başla muhakkakd vitamini al, kan değerlerine baktır iyi olmayan varsa takviye al geriye kalan tavsiyeleri aşılamadan hemen önce konuşuruz rabbim hayırlı etsin
Hoşgeldin canımın bombalar patlıyor ardarda
Yaaa Nur ummm evet dayanamadimm beni biliyorsun
Ayyy çok heyecanlıyımçok mutlu oldular canım eşim bu ara benim moralimi yükseltme modunda napsin işte senin de inşallah pozitif olacak canım
Tam ben teknosaya girdim kocam aradı, almış ama nasıl birşey anlamadım akşam sana foto atarım hiç ucuz birşey değil ama anladığım kadarıyla eşimin aldığı
Ayy eczanenin öğle arasına girmesi mi bekliyorlardir birazdan gelir
Ay sorma çok heyecanlıyım
Allahım sana tutunup hiç bırakmazlar inşallah seni bebişlerinKızlar 410.3
bende femara ile denemek istiyorum sadece bu ay bakalım öyle söylicem :)Ahahahama femera ile devam edelim diyebilir
İnşallah canimmm
Ahahpara vermedim canım kontrol kaydı ile girdim zaten düzenli artışı görmek icin kan testi sartti
Canım erken daha aşılama içininşallah 1-2 gün sonra görünecektir çok heyecanlı di mi
Canım şuan önceki günden sperm var içeride sağlıklı spermler 5 güne kadar uygun bir ortamda canlı kalabilir içeri yarım saatte ulaşmış oluyorlar zaten uzulme
Tabiki değerlendirme oldu bebeğimmm
Degerlendirdiniz di mi bugünleri
Ya ben 20 haftalık hamileyim kasıklarımdaki şişlik daha yeni oluştu. Bence biraz yerinde olmayan bir yorum yapmış.ELTİM GELDi hemşire dedi kasıklarını bi kontrol ediyim baktı sanki şiş degl dedi bebek olsa şişerdi bütün morelimin içine sıçtı
Hadi bakalım inşallah bulurlar birbirlerini bu sefer artıkCanım şuan önceki günden sperm var içeride sağlıklı spermler 5 güne kadar uygun bir ortamda canlı kalabilir içeri yarım saatte ulaşmış oluyorlar zaten uzulme
Elti değil mi işte fesaatELTİM GELDi hemşire dedi kasıklarını bi kontrol ediyim baktı sanki şiş degl dedi bebek olsa şişerdi bütün morelimin içine sıçtı
Teşekkür ederimstres büyümesini etkilebiliyor, sakin olmaya çalış başka şeyler düşün, sen düşünsende düşünmesende her iş olacağına varıyor, bende öle arka planda sürekli düşünüyodum son iki aydır ne olduysa daha bi sakinim çok şükür, biraz alıştım heralde, yani aslında olup olmayacağının bizdeki problemlerle alakası yok, hiç bir sorunu olmayan inanın da olmayınca olmayabiliyor, yumurta büyüdü mü büyümedi mi kist var mı yokmu yumurta var mı yok mu bunları düşünme, bazen 1 tane yumurtadan tüp bebek yapıyolar da tutuyo, bazen 20 taneden yapıyolar olmuyo, elimizden geleni yapıcaz dua edip oturucaz yapıcak başka bişey yokki, en kısa zamanda pozitifleri görürsün inşallah, yorucu bir süreç ama kendi kendini sakinleştiriceksin
Rahmini bi kntrol ediyim dedi kasıklarıma bakıyomş dedi şiş degil sanki bnmde tam ameliyat yerim sezeryan bölgesi ya hafif şişti ondn kalma dio bu ameliyat şişliği bebek olsa daha çok şişerdi die bütün morelim sıfırlandı hala bizde sürekli soruyo belirtin varmı die yok dedm tutmayan bebegin ne belirtisi olckO ne saçma iş nasıl kontrol etti ki
Cnm daha erken olblr tkrarlarsn yine10. Günden koca bi tek çizgi ...
İkizlerin hayırlı uğurlu kuzummmmHayırlı sonuçlar olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?