Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres yapmamaya çalışıyorum ama içim içimi de yiyor sanırım stresten bende öyle düşünüyorum
stres büyümesini etkilebiliyor, sakin olmaya çalış başka şeyler düşün, sen düşünsende düşünmesende her iş olacağına varıyor, bende öle arka planda sürekli düşünüyodum son iki aydır ne olduysa daha bi sakinim çok şükür, biraz alıştım heralde, yani aslında olup olmayacağının bizdeki problemlerle alakası yok, hiç bir sorunu olmayan inanın da olmayınca olmayabiliyor, yumurta büyüdü mü büyümedi mi kist var mı yokmu yumurta var mı yok mu bunları düşünme, bazen 1 tane yumurtadan tüp bebek yapıyolar da tutuyo, bazen 20 taneden yapıyolar olmuyo, elimizden geleni yapıcaz dua edip oturucaz yapıcak başka bişey yokki, en kısa zamanda pozitifleri görürsün inşallah, yorucu bir süreç ama kendi kendini sakinleştiriceksin
Çatlamış canım. Bugünü de değerlendirsen iyi. Dünü takma. Gün aşırı öneriyorlar zaten
Bugünü değerlendiricm, dün gece 1 gibi çatladıysa hala şansım vardır inşallah ya, pof
Ben sana ne demiştim, herkeste aynı olmaz
Bugün değerlendirmen yeterli canım 24 saat canlı kalıyor zaten
valla ya keşke dün olabilseydi de içerde hazırda bekleseydi spermler, bugün ilişki olsa spermler kaç saatte gidiyo ki yumurtaya acaba ya, çarşamba akşamı gidenler içerde hazırda duruyolarmıdır acaba
Bu doktorlar manyak he, canımız sıkılıyo bizim durdukyere gidip kendimizi karıştırtıyoruz sanki, peh, biz istermiyiz zırt pırt doktora gitmek sanki,hayret yahu
İkizler geliyooor, çok şükür maşallah maşallah
Adet gününden itibaren sayarsak 9. Günün bugün daha iğne olmadım
Bak benim erken gelişip çatlıyo ona rağmen 9.gün erken yani, 11inde fln çatlıyo benim erken olmasına rağmen, daha gelişir o,hareket et biraz yürüyüş fln yap hareketi de seviyolarmış yumişlerr
Nerede tedavi görüyorsunuz acaba hangi şehir

ELTİM GELDi hemşire dedi kasıklarını bi kontrol ediyim baktı sanki şiş degl dedi bebek olsa şişerdi bütün morelimin içine sıçtı
Çok biliyomuş o, daha bu kadar yeni testte bile şnce çizgi çıkıyo o nerden anlıcakmış allah allah sen bakma ona testini yap cnm benim

istanbul silivri, anadolu hastanesi canım

Canım bulent

Hoca 8 marta randevu verdi kalp ve kese birlikte ama tekrar kan vermeye gerek yokmuş değerler iyi ilerlemiş dediler
Sağlıkla ilerlesin ins cnm hadi bakalım gelsin 8 mart

Hee ben 3 ay sanıyodumm. Karalar bağlıyodum az daha son ayım diye şimdi doktorumu değiştiricem kuzu. İlk dış gebeliğimi tedavi eden doktora dönücem. Bakalım bu nasıl olucak
Ahahah ama femera ile devam edelim diyebilir
Kesin ikiz. Tek olsa duramazsın
İnşallah canimmm
teste para vermeyeceksen yaptır da 2 kere yaptırmak yetiyor. Boşuna hastanelere gidip fantazi yapma. Bana ameliyatta bi daha anneni getirme buralara diye kızdı
Ahah para vermedim canım kontrol kaydı ile girdim zaten düzenli artışı görmek icin kan testi sartti
10. Günden koca bi tek çizgi ...
Canım erken daha aşılama için inşallah 1-2 gün sonra görünecektir çok heyecanlı di mi
Canım şuan önceki günden sperm var içeride sağlıklı spermler 5 güne kadar uygun bir ortamda canlı kalabilir içeri yarım saatte ulaşmış oluyorlar zaten uzulme

Amin inşallah kuzum. folik asit kullanıyorum ama kan değerlerimi hiç bilmiyorum bir kan vereyim dediğin gibi. sen nasılsın :)topiğimizin minnağı ne yapıyor

bende femara ile denemek istiyorum sadece bu ay bakalım öyle söylicem :)

ELTİM GELDi hemşire dedi kasıklarını bi kontrol ediyim baktı sanki şiş degl dedi bebek olsa şişerdi bütün morelimin içine sıçtı
Ya ben 20 haftalık hamileyim kasıklarımdaki şişlik daha yeni oluştu. Bence biraz yerinde olmayan bir yorum yapmış.

Canım şuan önceki günden sperm var içeride sağlıklı spermler 5 güne kadar uygun bir ortamda canlı kalabilir içeri yarım saatte ulaşmış oluyorlar zaten uzulme
Hadi bakalım inşallah bulurlar birbirlerini bu sefer artık

Elti değil mi işte fesaat çok biliyo o al bi test artıkta eltine kapaak olsun

Teşekkür ederim

O ne saçma iş nasıl kontrol etti ki
Rahmini bi kntrol ediyim dedi kasıklarıma bakıyomş dedi şiş degil sanki bnmde tam ameliyat yerim sezeryan bölgesi ya hafif şişti ondn kalma dio bu ameliyat şişliği bebek olsa daha çok şişerdi die bütün morelim sıfırlandı hala bizde sürekli soruyo belirtin varmı die yok dedm tutmayan bebegin ne belirtisi olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…