Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok biliyomuş o, daha bu kadar yeni testte bile şnce çizgi çıkıyo o nerden anlıcakmış allah allah sen bakma ona testini yap cnm benim
Eczanede getirmedi daha cıldırdım annemde ynmdaydı derken kadının moreli bozuldu kendi gitti almaya test o kdr yapma diyen annem

Eczanede getirmedi daha cıldırdım annemde ynmdaydı derken kadının moreli bozuldu kendi gitti almaya test o kdr yapma diyen annem
Canm sen moralını bozma fesat insanlar hemde eltiyse tamam işte.
Testin gelsinde sakince yap hayırlı sonuclar olur insallah

Ya ben 20 haftalık hamileyim kasıklarımdaki şişlik daha yeni oluştu. Bence biraz yerinde olmayan bir yorum ya

İyy tam bi elti çok sinir oldum bozma moralini boş boş konuşmuş

Canm sen moralını bozma fesat insanlar hemde eltiyse tamam işte.
Testin gelsinde sakince yap hayırlı sonuclar olur insallah
İyy tam bi elti çok sinir oldum bozma moralini boş boş konuşmuş
HİÇ sormayın allahm biz nedn böyle olamıyoruz acaba yapıcm cnm erken gebelik yapıcm şimdi annem gitti almaya 13.30 dan beri su içmiyorum yeterli olur mu sizce

HİÇ sormayın allahm biz nedn böyle olamıyoruz acaba yapıcm cnm erken gebelik yapıcm şimdi annem gitti almaya 13.30 dan beri su içmiyorum yeterli olur mu sizce
Varsa yeterlidir canım erken testya bi de ince çizgi bile olsa çıkar. Yahu su insanlar hiçmi anlamaz insanın halinden bir kadın bir kadının moralını bu sekılde bozabiliyoya pes yani..

Canım ilk kez duydum kasıktan gebelik bakıldığını o nereden diploma almış hemşire olmuş kıskanççç fesat eltiiii bozma keyfini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…