Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bakalım bnm kan da güzel ilerler inşallah balım

Olacakkk Melindam Allahın izni ile çok yakında inositolu kullanmaya devam
Kim bilir belkide sırada sen varsın
Inositolu sen önermiştin cnm ben de başladım, bu takviye sayesinde ben ve tabi İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız hep birlikte :))))

Umut olduysak ne güzel bbgm :) umut her zmn vardır
Yaaa maşallah beklenen test gelmiş darısı bize Allah tamamına erdirsin canım tebrikler
Oyy kuzum tşk ederim allah razı olsun aminnn ki aminnn en güzel şekilde sizde sıra

ZORLu yollardn geldm bnde kuzu kolay olmadı inşallah bu sfer saglıkla ilerler kalbinin güzelliğinden öperim allah bin razı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Canım sen de anlatabilir misin ize vesaile olması adına kısaca, nasıl süreçlerden geçtin? sende veya eşinde bir sorun var mıydı? kaç yıldır istiyorsun, ilk gebelik mi...

Umut olduysak ne güzel bbgm :) umut her zmn vardır

Oyy kuzum tşk ederim allah razı olsun aminnn ki aminnn en güzel şekilde sizde sıra
Ayy kuzum bnm allah razı olsun rabbim sizede tattırsın inşallah en kısa sürede dualarımdasınız hepiniz
Saçını başını dağıtacağım günler gör inşallah kuzum
Amiiinnn canım benim Rabbim aratmasın daha fazla inş Önce sabır versin sonra bebişlerimizi versin hepimize

Asko rahim kalinligim 14 mm ilaç vermişti bitince bırak dedigüzel kalınlaşmış dedi adetin kaçıncı günü gitmiştn doktora kaç defa kontrole gittin
canım benim adetim bitti (5 gün klomen kullanmıştım) 6. gün gittim. bugün yarın beraberlik yeterli olur dedi. Pzt si de progestan kullanacağım 3X1 olarak...

Devlette baya uygunsa bnm orda sıra beklemeye zamanım yok mecbur özele gitcem
Hayırlısı olsun canım ama önce bi ne kadar sıra var bir araştır bence
Hadi surda nisana ne kaldı ki
Çok şükür poztf aldm bbgm kndide buradaydı test yaptıgımda artık ne hale girdigini kendi düşünsün orada
Allah için ne söyledi pozitif görünce
Hayırlısıyla gelsin bebişin bebek
Amin canım benim çok teşekkür ederim
AMin canımın içi... topik uğurlu geldi baksana... :))) ayağınızı sürüdünüz :))) Maaşallah diyelim..
İnşallah devamı da gelsin kuzum

Hadsiz, hemşireyse ettikleri yeminleri unutuyorlar mı bunlar ya. Sayıları azalmadı gitti böylelerinin. Eltindir ailedendir ama ay çok kızdım, terbiyesiz.

Kuzum sen bozma moralini testin yanıltacağı yok bence aleni ortada herşey

canım benim adetim bitti (5 gün klomen kullanmıştım) 6. gün gittim. bugün yarın beraberlik yeterli olur dedi. Pzt si de progestan kullanacağım 3X1 olarak...
Anladım inşallah güzel sonuçlar alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…