Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok güzel... harika bebişler içeride evini buldu mutlu mesut büyüyorlar orda :)))
Kızlar ben adaya veda ettim alçak testler duygularımla oynadılar
Canım.. moral bozmak yok. herşeyde bir hayır vardır.. yeni aya bomba gibi bekliyoruz seni
ELTİM GELDi hemşire dedi kasıklarını bi kontrol ediyim baktı sanki şiş degl dedi bebek olsa şişerdi bütün morelimin içine sıçtı
Töbeestafurullah ya... gerçekten çok ilginç bir yaklaşım.. anadan kalma yöntemle olacak iş mi şimdi...
10. Günden koca bi tek çizgi ...
Canım 10. gün çok ama cok erken.. 14. günden sonra dene belkide senin minnak geç belirti verecektir.. Moral bozma...
Gerçekten pes... seni böyle cümlelerle demoralize etmelerine izin verme .. umutla dolu birine nasıl da bu şekilde davranabiliyorlar inanamıyorum, başkalarının mutsuzluğundan mı besleniyorlar.

İnş canım

Çok sevindim yaaaa
Sorma kırdık şeytanın bacağını
Ahhh sıkıntım benim de araştırıyorum ama bulamadım doktor kontrolüne çok var. Yaşayan var mı?
Canım bende ve edaecoo da oldu ikimiz de hamileyiz şükür
Yaaaa çokkkk şükürrrr yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
İnşallah senin de güzel haberini bekliyoruz
Darısı sana inşallah canım

Yok kuzu moralim bozulmadı hazırlamıştım kendimi, şimdi gelmesin diye dua ettiğim adeti 4 gözle bekliyorum. Yeni aya başlayım diye

LaRisaCca kuzu sen hataydan adanaya gitmştin demi eda ile sen ne kadara mal oldu ilaçlarla yol masrafı olmadan
Canım edaile aramda 40 dk var hataydan yani antakyadan antebe gitti o. Ben İskenderun'da Adana'ya gittim. 1000₺ civarında yakıt masrafı oldu gittigimizde yedik içtik filan ayrıca. İlaçları biz eşimden dolayi uyguna aldık direk depodan 3000₺ civarında tuttu. 2300₺ dondurma ücreti 10250₺ tüp bebek ve ilk muayene 750₺ böyle canim

Cok pis gaza geldimmmmm
Kendime tüp bebek yapicam
Ben ne aşılama oldum ne çatlatma tedavisi doktor ısrarla çatlatma yapalım aşılama yapalım dedi hayır hocam şansın en yüksek olduğu tüp bebekten başlamak istiyorum dedim şuan iyi ki diyorum

Bakalım bn aşılama tutmazsa tüp bebek doktoru na randevu alcam ya bakam nolcak

Ay benimki eve geldi, kaç gündür giremedim hamiş dolmuş burası O kadar çok sevindim ki anlatamam sağlıcakla hayırlısıyla gelsinler inşallah. Hamile günlüğünü gördüm msjını arıyorum iki saattir birde edaecoo nun msjını aradım bulamadım en son aramadan buldum çıldırdım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…