Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ne aşılama oldum ne çatlatma tedavisi doktor ısrarla çatlatma yapalım aşılama yapalım dedi hayır hocam şansın en yüksek olduğu tüp bebekten başlamak istiyorum dedim şuan iyi ki diyorum
Sanırım adet olursam bnde öle yapcam :)

Ben ne aşılama oldum ne çatlatma tedavisi doktor ısrarla çatlatma yapalım aşılama yapalım dedi hayır hocam şansın en yüksek olduğu tüp bebekten başlamak istiyorum dedim şuan iyi ki diyorum
Bülent hoca mı dedi
Bakalım bn aşılama tutmazsa tüp bebek doktoru na randevu alcam ya bakam nolcak
Kuzu devlette iyi bir doktor varsa başarı oranına göre tercihin olacak bir doktordan bahsediyorum kesinlikle dusun derim ama devletteki masraf ile özel poliklinik aynı ücrete denk geliyorsa gerek yok devlete

Canimm inşallah sana umut olmuştur inşallah senin de güzel haberlerini almak nasip olur çok şükür bugün ki tahlillerimle düzenli artış gördük artık darısı keseye kalp atışına şimdi edaecoo nun da kan sonucu ve artışını takip edecegiz

Devlette baya uygunsa bnm orda sıra beklemeye zamanım yok mecbur özele gitcem

Ayyy öyle mutlu oldum ki inşallah sana nefes aldırmadıkları günleri de görürsün hep birlikte de görürüz inanıyorum ki edaecoo nun da çok güzel ilerleyecek
Evet bana çok çok güzel umut oldunuz inanki, kendi hikayemle kıyas yapmıyorum elbette lakin Bülent hoca açısından daha bir heyecan yaptım vakit geçmez oldu

Eee bize de hayırlı olsun demek düşer demiştim sana bu işin belirti ile ilgisi yok diye
Ayy balım aynen bi kez daha inandım buna aslında vardı ama ben fazla belirti aramışım glba rabbm herkese nasip etsn sağlıkla ilerletsn inşallah Herşey için tşk ederm

Çok şükür poztf aldm bbgm kndide buradaydı test yaptıgımda artık ne hale girdigini kendi düşünsün orada

AAA...... Harikaaa.... süper yaa.. Maşallah cnmmm seni de tebrik ediyorumm.. çok mutlu oldumm sağlıkla al kucağına :)))
Oyy balım teşekr ederm allah razı olsun rabbim sizlerede tattırsın inşallah
LaRisaCca kuzu sen hataydan adanaya gitmştin demi eda ile sen ne kadara mal oldu ilaçlarla yol masrafı olmadan
Kuzu bn antepte yaptırmıştım geçen sene bnmki donmuş oldu bu transfer bana ilaçlarla beraber 5.500 a mal oldu ortalama ilk baş olarak başladıgım zaman 15 bin civarı tuttu simge adana da yaptırdı .. dualarımızdasnz mrk etmeyn arkamzdan hepnz gelecksnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…