- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #69.661
Larimm masallah harika bi deger. Ikizlerin bi kac haftaya kalbi atmaya baslayacak ne guzel bi heyecan ohh beKızlar 410.3
Duyguss masallah canim. Hayirli ugurlu olsun cok cok sevindim. Sirayla alicaz guzel haberleriniziKızlarrrrrrrrrrölücem şimdiii
Teocum hadi sana da hayirli olsun kuzucum. Insallah seninde guzel haberlerini almamiz yakin canim. Ay ne guzel ya hepinizden sirayla guzel haberler almaya basladik. Cok sukurCanlar değerlerimiz düzelmiş epeyce. Bülent beye gönderdim. Henüz cevap vermedi. Ama iyi şeyler hissediyorum
Merhaba canım kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin? Testte silik gördükten sonra aynı gün mü kan verdin? Klomen bende hiç gecikme yapmadı bu ay herkesin regli 1_2 hafta civarında gecikti mevsimsel olduğunu düşünüyorumHerkese selam kızlarben çatlatma iğnesinin 14.günü test yaptım silik çıktı kan verdim 1.17 çıktı.
10.günden beri adet sancım geliyor gidiyor..
Adet oldum diye koşuyorum wcye sadece akıntı geliyor su gibi bugun 16.günüm.
Klomen çok geciktiriyor mu? ilk defa kullanıyorumsöktürücü alsam mı sizce?
Archi cim çok teşekkür ederimLarimm masallah harika bi deger. Ikizlerin bi kac haftaya kalbi atmaya baslayacak ne guzel bi heyecan ohh be❤
Duyguss masallah canim. Hayirli ugurlu olsun cok cok sevindim. Sirayla alicaz guzel haberlerinizi
Teocum hadi sana da hayirli olsun kuzucum. Insallah seninde guzel haberlerini almamiz yakin canim. Ay ne guzel ya hepinizden sirayla guzel haberler almaya basladik. Cok sukur❤❤
Evet evet cok şükürAyy cnm bnmm allah razı olsunhepmzn gebeligi saglıkla ilerlesin inşallah kandada görelim biz öyle rahat etcz bakalım sende saglıcakla kucagına alırsın inşallah aramızda çok bsey yok yakaladık birbirimizi
Gebeliğin hayırlı olsun bu aradaMerhaba canım kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin? Testte silik gördükten sonra aynı gün mü kan verdin? Klomen bende hiç gecikme yapmadı bu ay herkesin regli 1_2 hafta civarında gecikti mevsimsel olduğunu düşünüyorum
Archi cim çok teşekkür ederimşuan tek hayalim sağlıkla kalplerini duyabilmek çok heyecanlıyım
Canım gebelik testi 5 in altını olcemez o yüzden 10 civarındaydı belki test yaptiginda sonra da düştü diye düşündüm ama kırmızıları görene kadar Umut vardırGebeliğin hayırlı olsun bu aradaAllah tamamına erdirsin
Erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı aynı gün kan verdim 14.günüydü o gün.
Şuan aslında adetime 2 gün falan var ama normalde hiç gecikmem hatta 3 4 gün erken oluyordum.
Bugun iğneninde 16.günü olduğu için gebelik yoksa adet olunur kesin 14.gün diye yazıyor hep kist olmasından korkuyorum.
Sancı var gerisi yok göğüs uçlarım çok feci acıyo
Anladım canım, beta 1.17 den bir şey çıkmaz yaCanım gebelik testi 5 in altını olcemez o yüzden 10 civarındaydı belki test yaptiginda sonra da düştü diye düşündüm ama kırmızıları görene kadar Umut vardırbir de burda 30 gün adet olmayan da oldu o çok değişken bir durum teşekkür ederim canım benim
Hayırlısı olsun canımAnladım canım, beta 1.17 den bir şey çıkmaz yaumut etmiyorum boşuna bakalım hayırlısı neyse o olsun Allah herkesin yardımcısı olsun zor süreçler
Archiiiiii tşk ederm balımmm allah razı olsunnn aynen sırayla gliyor gelmekte olanlar rabbim kandada görmeyi güzelce degerin artmasını nasip etsin inşallahLarimm masallah harika bi deger. Ikizlerin bi kac haftaya kalbi atmaya baslayacak ne guzel bi heyecan ohh be❤
Duyguss masallah canim. Hayirli ugurlu olsun cok cok sevindim. Sirayla alicaz guzel haberlerinizi
Teocum hadi sana da hayirli olsun kuzucum. Insallah seninde guzel haberlerini almamiz yakin canim. Ay ne guzel ya hepinizden sirayla guzel haberler almaya basladik. Cok sukur❤❤
Bnm kandada değerlerim güzelce bi yükselsn inşallah kuzu inşallah onlarda sırası ile gelir sağlıklı olsunda o bn bulantılara hasta gibi dolaşmaya razıyımEvet evet cok şükürönce kanda görürüm rahatlarin diyosun sonra kalp atışı duyuyum öyle rahatlarim diyosun, sonra bulantılar basliyo zaten hic hamile gibi değil hasta gibi oluyosun öyle öyle geciveriyo zaman hayırlısıyla sağlıkla gecsin insallah
Benim görümce kişisi geçen yıl kürtajdan beri aramadı.. hamile olduğumu öğrenince aramadı.. mesajla hayırlı olsun dedi. Bu görümce ve eltiler yasaklansın artıkSagol balım tşk ederm
NE blym kuzu işte böyle söyledi içime kurt düşürdü durdu
Kız öyle deme duani tam dile, inşallah hic bulanti kusma olmadan atlatırsın bu dönemleri, hicbisey yeyip icemeyince de insan vicdan azabi duyuyo, benden beslenmedigini bildigim halde kötü hissediyorum ama buna şükür tabikiArchiiiiii tşk ederm balımmm allah razı olsunnn aynen sırayla gliyor gelmekte olanlar rabbim kandada görmeyi güzelce degerin artmasını nasip etsin inşallah
Bnm kandada değerlerim güzelce bi yükselsn inşallah kuzu inşallah onlarda sırası ile gelir sağlıklı olsunda o bn bulantılara hasta gibi dolaşmaya razıyım
Bnmde öyle ama kendisi en büyük gelin birde ben en küçük gelinim hep bni kıskanır ne alıp veremedigi var bnnmle bilmiyorum aman ne dym bşvermek lazım böyle insanları beybiBenim görümce kişisi geçen yıl kürtajdan beri aramadı.. hamile olduğumu öğrenince aramadı.. mesajla hayırlı olsun dedi. Bu görümce ve eltiler yasaklansın artıkve hiçbir şey yapmışlığım yok kadına
Kız öyle deme duani tam dile, inşallah hic bulanti kusma olmadan atlatırsın bu dönemleri, hicbisey yeyip icemeyince de insan vicdan azabi duyuyo, benden beslenmedigini bildigim halde kötü hissediyorum ama buna şükür tabikiBnm kandada değerlerim güzelce bi yükselsn inşallah kuzu inşallah onlarda sırası ile gelir sağlıklı olsunda o bn bulantılara hasta gibi dolaşmaya razıyım
Bende görümcem eltim yok diye bazen üzülüyordum megersem üzülmemem gerekmişBenim görümce kişisi geçen yıl kürtajdan beri aramadı.. hamile olduğumu öğrenince aramadı.. mesajla hayırlı olsun dedi. Bu görümce ve eltiler yasaklansın artıkve hiçbir şey yapmışlığım yok kadına
Bi şey olursa kliniğin cebine mesaj atın aysel hemşire eve götürüyor o telefonu sanırım. Bana akşam 11 de bile döndüğü oldu C Capanin Gururu TeyomAhahahadam sportmen
Bir de bana kalırsa tahlilleri güneş e at kuzum sen onlar daha hızlı dönüş saglatir
İnşallah canım benim
Aminnnnnnn
iyi geçinenler bile arkasından dedikodu yapıyordur ya.. çok eminim artıkBende görümcem eltim yok diye bazen üzülüyordum megersem üzülmemem gerekmiş
Eşim iki kardeş küçüğü daha lise son ee dayıları var 5 dayısı var ikisi evli yengeleriyle çok sıkı değilim ama muhabetimiz var elti sayılmaz yaş var aramızda ee baba tarafı bayramdan bayrama ailede kaynanam bı kız başka kimse yok hep erkekiyi geçinenler bile arkasından dedikodu yapıyordur ya.. çok eminim artık
Elti mi elti miiiiii (yaka silkerek) aüzübillahBenim görümce kişisi geçen yıl kürtajdan beri aramadı.. hamile olduğumu öğrenince aramadı.. mesajla hayırlı olsun dedi. Bu görümce ve eltiler yasaklansın artıkve hiçbir şey yapmışlığım yok kadına
Ayyy canımın içiLaRisaCca edaecoo kızlaaar tebrik ederimmm ne kadar sevindim bilemezsiniz. Demiştim bak bu yıl herkese Uğur getirecek Darısı tüm topiğe inşallah ben çok sık giremiyorum. Hazırlıklara başladık malum artık. Bir kaç küçük sorun yaşadım bir de annemin sağlığıyla ilgili. Böyle haberlerde beni etiketleyin bari seviliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?