Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah şu kocalar varya yumurtlama zamanı gelmek istemezler yumurtlama geçince sokulurlar iyice çok tuhaflar gercekten
Yaa bı keresinde çatlatma iğnesi olmuştum doktor gece 12 de ilişki olsun dedi yapamadık ben hazırım dedim k hazır olmadı o hazirken ben olmadim

Ah şu kocalar varya yumurtlama zamanı gelmek istemezler yumurtlama geçince sokulurlar iyice çok tuhaflar gercekten
Hahah evet aynen öyle, "ovülasyon zamanları cinsel istek artar"diye anlatmıştım ona
ve bir gün benim kocam dedi ki "bizim ovülasyon günlerimiz neden hiç çakışmıyor "

Yaa bı keresinde çatlatma iğnesi olmuştum doktor gece 12 de ilişki olsun dedi yapamadık ben hazırım dedim k hazır olmadı o hazirken ben olmadim
ben bazen diyorum öf yeter artık hamile kalsamda kurtulsam ozaman 9 ay boyunca yok sana diyorum bu sefer de diyor he ya duvara mı tırmanayım diyor

Hahah evet aynen öyle, "ovülasyon zamanları cinsel istek artar"diye anlatmıştım ona
ve bir gün benim kocam dedi ki "bizim ovülasyon günlerimiz neden hiç çakışmıyor "
şuan çıldırıyorum

ben bazen diyorum öf yeter artık hamile kalsamda kurtulsam ozaman 9 ay boyunca yok sana diyorum bu sefer de diyor he ya duvara mı tırmanayım diyor
Tırman diyecen ben bazen yanaşıyorum yarın iş var diyerek bazen reddediyor sonra o yanaşır direnmek istiyorum ama direniyorum

Ama gerçekten 14. Unde adet günümdü olmadım diye nasıl seviniyor nasılsa olmadın gel diye dedim belki olmam belki gebeyimdir yapmayalım falan diye yok illa bisey olmaz dedi ya ama bugün yumurtladım galiba gel yapayım deyince sen tavuk gibi hergun yumurtluyonmu napıyon diyor

Heeee....Gıd gıd gıdaaakkk diyeydin

Aysoo senin lafına dedim yaa yok bu gece olmaz belki yarın belki yarından da yakın
Ne bileyim bende canın çekti çıldıroyon zannettim Ben çünkü yumurtlamaya yakın hep çıldırıyorum kör kendinden bilir hesabı oldu benimkisi

Ne bileyim bende canın çekti çıldıroyon zannettim Ben çünkü yumurtlamaya yakın hep çıldırıyorum kör kendinden bilir hesabı oldu benimkisi
Yok asko senin yazına çok güldüm ondan öyle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…