Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya karnıma ağrı girdi adet olacak miyim napacagim 7 gün gecikmeyle allahım nolur hamile olayım ya
İnşallah canım. Bende 2 gün geciktim. Ama benim sabaha gelir gibi, sancı bir giriyor bir çıkıyor. Dün kaset test yaptım negatifti.
normalde gecikme yaşarmısın ki? Eğer normalde gecikmen olmuyorsa, kan testi yaptır bence. Bazı kişilerde idrarda çıkmıyormuş.

Okutacan mı enişteme bunu
Okudum bunu diyor ki ben depolanacam ben depolayacam dalga geçiyor benimle sonra bak burda bı arkadaşa sordum oda böyle böyle söyledi sağlıksız bayat olacak dediler dedim tam yarın yaparız sonra son dedi bende halen pazarlık yapıyorum eğer Çarşamba aşılama yaparsa yarın son ama cuma yaparsa devamkee

Asko sen bı kan verseydin tedavi falan uygulamismiydin

Ahhh eniştem ahhh hem bugün hem yarın yapalım de. Bayatlatmasın minnoşları

Asko sen bı kan verseydin tedavi falan uygulamismiydin
İnofolic içtim canım ben bu ay, birde yumurtlamadan sonra demir hapı kullandım, bunlar geciktirmiştir diye düşünüyorum. Ahhhh keşke aksi olsa kız Asya Ama olmaz ki... Sabah gelir kesin

İnofolic içtim canım ben bu ay, birde yumurtlamadan sonra demir hapı kullandım, bunlar geciktirmiştir diye düşünüyorum. Ahhhh keşke aksi olsa kız Asya Ama olmaz ki... Sabah gelir kesin
Demir hapı etkilemez bence çünkü ben yıllarca kullandım aksine adetim daha yoğun olurdu inşallah güzel haberler alırız ümitsiz olma

Hayali bile ne hoş
İnşallah aşılamanla bebeğin gelir o mucizen gerçek olur canım
Evet asko o kadar güzel ki şimdi kalkıp ilaçlarımı içtim bu sefer Rabbim bana nasip edecek diyerek bazen gözlerimi kapatınca kendimi hamile olarak hayal ediyorum evet hayal ama rabbim hepimize nasip etsin inşallah inşallah rabbim nasip eder duamız belli duyanimiz belli

Hahah evet aynen öyle, "ovülasyon zamanları cinsel istek artar"diye anlatmıştım ona
ve bir gün benim kocam dedi ki "bizim ovülasyon günlerimiz neden hiç çakışmıyor "

ben bazen diyorum öf yeter artık hamile kalsamda kurtulsam ozaman 9 ay boyunca yok sana diyorum bu sefer de diyor he ya duvara mı tırmanayım diyor

şuan çıldırıyorum
Kızlar yaa çok güldüümm. Bizde de durumlar tam tersi. Benimki her zaman hazır ve nazır. Benim istememe hiç fırsat kalmıyor

Bende de miyom var. Bana da engel değil dediler.
Bndede vaarrr.Rahim icinde veya rahime dogru buyuyen miyom olmadikca gebelige Engel degil dedi dr.Dr.nin biri profosore yonlendirdi git miyomu cikattir gel dedi, prof.da , nekadar aptalca bu istedigi , rahim nerde? miyom nerde ? Git ona oyle soyle dedi.

Normalde olmaz olsa bile en fazla 2 gün 3. Gün mutlaka olurum ama şimdi sümüksü akıntı geldi baya yoğun pembe leke vardı içinde de sökuyor heralde sabaha olurum

istahsizlikmi o nasil bisey biri anlatsin biiii

Ay Allah iyiliğini versin kız gece gece koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…