Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gonapeptyl 251₺ şuan ben kullanacağımı kullandım geri kalan da fazlasıyla 2. Kişiye yetiyor. Yakın mesafeden biri gelip alsın isterim açıkçası çünkü soğuk zincir olduğundan kargoya veremem canım bizim hemşire ilaçları hesaplayarak yazdı hep hiç ilacım artmadi. coconatt Bülent hocada başlarsa ona verebilirim

Bnmde ilacım hiç artmadı ama aşılama yapılacakken iptl olmuştu ondan kalma elimde 2 adet sadece var belki birisinin işine yarar bi kutu yetmeynce üstüne almazlar rabbm herkesi sevindrsn

KIZlar merhaba nasılsımız ?
Ben birşey sormak istiyorum.
Ben çarşamba sabah çatlama iğnemi vurdum.
Perşembe akşam
Cıma akşam ilişki oldu...
Benden bugün öğleden sonra akşam 6 gibi sümük gibi beyaz yoğum bir akıntı geldi.
Sizce yumurta bgün mü çatladı ?
Ben yinede bunu gördükten 2 saat sonrayı değerlendirdim.
Sizce yarında mı değerlendirmem lazım...
kafam çok karıştı...

Risk alma değerlendir :)

Canım çatlatma iğnesi vurduktan sonraki 24_40 saat aralığında kesin çatlar. 24 saat sonraya kadar canlı kalır sonrasındaki günlere gerek yok buna göre hesapla inşallah bu ay gebe kalirsin

Doktor bana bu asilama da ilk defa menopur la deneyelim demişti, bekliyorum bakalim rapor çıkartılıyor mu bu igne de? Siz ne kadara almistiniz? Bide gonal f gibi dozlari var mi bu ignenin. Neden menopur dedi anlamadim herkes gonal f kullanmış nerdeyse

Kızlar ben daha adet olmadım ya su gibi akıntı geliyor şimdi de kasiklarimda ağrıyor ben ayın 14 unde adet olmam gerekti adet belirtilerim var hamile değilim diye ilişkiye girdik sizce o gün tutmuş olabilir mi? Benim ondan sonra adet belirtin geçti sadece göğüs agrım 15. De başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…