Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolarr Hamişler Nasılsıniz kızlar
Canım aysos biz iyiyiz sen nasılsın
Canım gebelik testin varsa yapsan ya canım o gün ovulasyon olmuşsa ve tutmuşsa da şuan testte görünmez

Canım gebelik testin varsa yapsan ya canım o gün ovulasyon olmuşsa ve tutmuşsa da şuan testte görünmez
Şükür İyiyim kuzum bende sizleri özledim bi bakayım dedim buraya. Yeni haber havadis var mı? Sonuçta artık önümüz açıldı

4. Gün gecikmemde yapmıştım negatifti. Yarın 7. Gün olacak

Sıra Rabbi Hebli Mines Salihin de şuan inşallah onun da pozitif çıkar

Canım ovulasyon ile takip etmismiydin? Tedavi almış mıydın
Hadi inşallah ardarda.
Benimde dün adet günümdü gelmedi, bugünde gelmedi, ama dün kaset test yapmıştım negatif. Bugün adet sancısı bi giriyo bi çıkıyo. Sabaha sökülür

Sıra Rabbi Hebli Mines Salihin de şuan inşallah onun da pozitif çıkar

Canım ovulasyon ile takip etmismiydin? Tedavi almış mıydın
Yok bu ay hiç bir şey yapmadım. Iki ay catlatma iğnesi yaptım negatif olunca bıraktım. Başka bi doktora gittim profesöre oda bi sorun yok dedi rahimde azcık kan birikmişti onu aldı birde antibiyotik tedavisi gördüm ama çok kullanmadım

Aysoo cinsellik bölümüne konu açacam destek at kocam bana yanaşmıyor aşılama olursa diye depolamak istiyor eşimi nasıl ikna edebilirim
Kız öyle bi depo şekli yok, Allah iyiliğini versin onun sperm fazla durunca hareket hız azalıyor, sık cinsellik olunca hız ileri artıyor. Söyle ona yanlış yolda

Kız öyle bi depo şekli yok, Allah iyiliğini versin onun sperm fazla durunca hareket hız azalıyor, sık cinsellik olunca hız ileri artıyor. Söyle ona yanlış yolda
Dinlemiyor beni pazartesi doktora gidince sikayet edeyim ya manyak manyak konuşuyor neymiş aşılama olunca ya sperm çıkmazsa

Dinlemiyor beni pazartesi doktora gidince sikayet edeyim ya manyak manyak konuşuyor neymiş aşılama olunca ya sperm çıkmazsa
Eğer sperm içerde çok beklerse bayatlarmış bir gebenin günlüğünü takip ediyorum orda söyledi o yüzden diyor kadın yumurtlamadan önce iki günde bir ilişkiye girin diye

Ona benim bu mesajımı okut. L Limonlu Su Yıllardır araştırma yapıyorum enişte, yok yok öyle bir depo şekli yok. Bana güven enişteeeeee Asyayla fıtı fıtıya devamm, nekadar çok fıtı fıtı o kadar çok ve hızlı sperm, aşılmadan 3 gün önce yap ve sonra perhiz e gir hepsi bu, kapişşş enişte, sen bu kardeşini dinle Beline kuvvet enişte

Eğer sperm içerde çok beklerse bayatlarmış bir gebenin günlüğünü takip ediyorum orda söyledi o yüzden diyor kadın yumurtlamadan önce iki günde bir ilişkiye girin diye
Teşekkür eder canım anlatamiyorjm ki okuyacam buraları

Aysooo yaaa sesli güldüm bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…