Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu biliyorsa olsa zaten başkasına yönlendirmez kendi ameliyat eder

BNmde doktorum menopur ile aşılama yapıyordu canım rapor çıkmıyor maalesf özel oldugu için . Ben ne kdra aldıgımı hatırlamıorm tam canım oluyor bi 5-6 ay alalı çünkü ben hayrlısındn bi kan sonuçlarımı alıyım düzenli bir artış olursa elimde kalan 2 adeti istersn göndereblrm sana cnkü bana 2 kutu aldırdı içinde 10 adet var 8 adet kullandm yeteri olgunluga gldi 2 adet kaldı bazn öyle oluyor bazn yetmiyor 2 kutu geç gelişim gösterenlerde tkrr kutu almk yerine bunları kullanabilir arkadaşlar die düşündm

Canım çatlatma iğnesi vurduktan sonraki 24_40 saat aralığında kesin çatlar. 24 saat sonraya kadar canlı kalır sonrasındaki günlere gerek yok buna göre hesapla inşallah bu ay gebe kalirsin
Tatlım mesela ben çarşamba vurışdum iğneyi
O zaman perşembe ve cuma kesin çatlamış olması lazomdı.
Dün çok yoğun sümük akıntı geldi...
Bu kadar çok geç çatlamış olamaz diye düşündüm sormak istedim

istahsizlikmi o nasil bisey biri anlatsin biiii

hemen anlatayim hamileligin 10.11 haftalarinda ortaya cikan hersey guzel giderken birdenbire her yemekten tiksinilen, karnin hep ac olmasina ragmen yemek yememe istegi durumu
İlk haftalarda bendede yoktu canim herseyi yiyordum sonra ne olduysa tam tersine döndü

Ayyyy maşallahhh maşallahh allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsn balım
Aminn canim benimm simdi artik sende boyle izleyeceksin bebisini insallah. Allahim hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, bekleyenlere tez vakitte bebeklerine kavustursun

Canim bende menopur kullanmistim 4-5 ay once fiyati 350tl civariydi ozel muayenehaneye gittigim icin parayla aldim ama rapor olmadan odenmiyor sanirim. Birde isin kotusu ilaclara bu hafta %20 zam geliyor

Aminn canim benimm simdi artik sende boyle izleyeceksin bebisini insallah. Allahim hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, bekleyenlere tez vakitte bebeklerine kavustursun
kuzumm bnnmm inşallah inşallah teyzesi saglıkla ilerlesin gerisi hiç önemli degil Amin bin kere amin

Çok teşekkür ederim hayırlı sonuclarla insallah bekliyorum senden haberi

Canim bende menopur kullanmistim 4-5 ay once fiyati 350tl civariydi ozel muayenehaneye gittigim icin parayla aldim ama rapor olmadan odenmiyor sanirim. Birde isin kotusu ilaclara bu hafta %20 zam geliyor
Ahhh gercekten mi yaa bende şans olsa zaten
350 tl odediginde kac tane igne oluyor icinde peki?

Kızlar üstteki transferin 9.günü yani bugn normal kaset gbelik testi
Alttaki 7.gün erken gebelik test
Dmekki elimde erken gebelik testi olsaydı LaRisaCca gibi koyuluk görebilecektim
Ne güzel yaa Allah'ım, nasip etmasallah size

Hadi inşallah ardarda.
Benimde dün adet günümdü gelmedi, bugünde gelmedi, ama dün kaset test yapmıştım negatif. Bugün adet sancısı bi giriyo bi çıkıyo. Sabaha sökülür
Yapma ya aysos inanki senin güzel haberini bekliyordum içten içe bu ay
Neden kan birikmiş canim
Aysoo cinsellik bölümüne konu açacam destek at kocam bana yanaşmıyor aşılama olursa diye depolamak istiyor eşimi nasıl ikna edebilirim
Ahahah hayatlar muhakkak sperm atımı olması gerek perhiz baslayacaginda Dr söyleyecek zaten
O Anne gecede 5Kere buyaya gelecek , pispisliyceekkk , opuceekkkk
Ahahah seve seve yapicam
Yaaaa cnımm benim gözün aydınnnnn şimdi merak edip sana bakim dedimmmm. Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah @LaRisaCca
olite m çok teşekkür ederim canım aminn sağlıkla kucağıma alırım inşallah bu defa
Kızlar üstteki transferin 9.günü yani bugn normal kaset gbelik testi
Alttaki 7.gün erken gebelik test
Dmekki elimde erken gebelik testi olsaydı LaRisaCca gibi koyuluk görebilecektim
Canım benim herşey çok yolunda çok şükür konuşmuştuk normal test ile predictor aynı hassasiyette olmadığından fark olur diye ikisi aynı test olsa ne güzel hemen farkedecektik
Günaydın kızlar bu sabah da 11. Gün sabahı güzel bi negatif çıktı
Canım benim henüz yerleşme olmamış olabilir çünkü sende çatlatma iğnesi kullanılmadığından emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…