Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen bende birikiyor. 11 martta tekrar randevum var bakalım neden birikiyor ozaman arastiracak

Bilmiyorum ki kuzum aşılamadan sonra tek ilişki oldu zaten 14. Günü kan vercem

Merhaba. Bir süredir bu başlıkları okuyordum, bugün ben de yazmaya karar verdim.
Klomen kullandıktan sonra 8 şubatta ovitrelle iğnesi oldum. 7 şubat akşamı (iğneden önceki akşam), 9 şubat sabahı, 11 şubat akşamı olmak üzere sadece 3 kere değerlendirebildik. Kontrolde sadece 1 yumurtam gelişmişti, 20 mm. Doktorum önceki akşamı duyunca o zaman bugün olmasın yarından itibaren her gün olsun dedi. Ama biz her günü, özellikle de 36 saat sonrasını değerlendiremedik maalesef.
Yarın iğne gününü de sayarsam 15. gün. Sabah idrar testi yapacağım. Eğer negatif çıkarsa sizce kan testi de yaptırmalı mıyım yoksa adeti mi beklemeliyim? Bat 26 şubat.
İhtimal bana baya düşük geliyor. Ama spermin yaşama süresini düşününce acaba oldu mu diye de düşünmüyor değilim.
Belirti olarak da sadece bel/sırt ağrım var. Sırtım normalde de ağrır ama belim ağrımazdı. Farkettiğim başka bir belirtim yok.

Merhaba, inşallah pozitifi görürsün bu ay, yarın yapacağın testte çıkmazsa adeti bekle bence gelmezse öyle direkt kan verirsin, idrara geçişi insandan insana fark ediyor

Merhaba, inşallah pozitifi görürsün bu ay, yarın yapacağın testte çıkmazsa adeti bekle bence gelmezse öyle direkt kan verirsin, idrara geçişi insandan insana fark ediyor
İnşallah, çok teşekkür ederim. Zaten varsa çok silik de olsa çıkar herhalde, iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum

İnşallah, çok teşekkür ederim. Zaten varsa çok silik de olsa çıkar herhalde, iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum
Bende çıkar diye düşünüyorum ama geç döllenme olup çıkmayıp daha sonra kandan öğrenenler de oluyor, o yüzden dedim, yarın testten sonra mutlaka haberlerini bekliyoruz, inşallah çift çizgi görelim

Valla inşallah
Hep diyorlar ya stres çok etkiliyor stres varsa olmaz diye. Önemli saatleri değerlendiremedik diye 2 gün ağladım, çok stres oldum. Ona rağmen olduysa gerçekten mucize olacak, çok merak ediyorum. Çok ihtimal vermiyorum zaten, çok ümitli değilim ama bakalım. Sabah göreceğiz..

stres gerçekten etkiliyor ama senn psikolojini etkiliyor, şu gün şu saatte olacak diye odaklanınca elbet bir terslik çıkıyor bir şey oluyor yani aslında düzgün gidecek işi kendimiz stresle panikle bozuyoruz bazen, ilk aylar bende öyleydim, hatta ilk aylar değil son iki aya kadar ben de öyleydim, sonra bi sakinlik geldi bana, düşünüyorum yani millet saatini mi denk getiriyo vitamin bile kullanmıyolar umurlarında değil, ama gelecek olan bebek geliyor işte, elinden geleni yapıp gerisini bırakmak lazım bu ayarda devam etmek gerekiyo, bunu yapmak her zaman kolay değil tabiki, insanın aklından çıkmıyor isteyince ama düşünüyorum, tüp bebekte bile kesin garanti veremiyolar, tamamen sağlıklı bir insanın 1 ayda gebe kalma oranı %25 zaten, ama herkesin çocuğu var, Allah isteyince denk getiriyo işte, elimizden geleni yapıp zamanını bekliyoruz biz de
sizin sürecini nedir herhangi bir sorununuz varmı ya da ne kadardır deniyorsunuz

Ne güzel anlatmışsınız, gerçekten de öyle. Olacağı varsa oluyor, olmayacaksa istersen ömür boyu uğraş olmuyor. Beklenen şey ondan vazgeçildiğinde gelir derler ya bu da onun gibi bir şey herhalde.
Ben ağustosta evlendim, 3 ay doğal yollardan olmadı ben de daha önce pcos tanısı aldığım için doktora gittim. Prolaktinim sınırın biraz üstünde çıktı ama çok değil, sınır 26 benim 35ti sanırım. Dostinex kullandım baya düştü. Sonra klomene başlattı doktorum. 12. günde gittim, 1 tane yumurta gelişmişti ovitrelle vurdu göbekten. Adetin 5 gün gecikirse test yap, adet olursan 2. gününde gel dedi.
Bir yandan düşünüyorum daha 3 ay, neden hemen tedaviye başlattı biraz doğal yoldan deneyin birkaç ay olmazsa o zaman başlayalım demedi. Ama pcos ve prolaktin yüksekliği varken zaman kaybetmemek için mi başlattı bilemiyorum

H halleycik interneti bağladılar sabah geldiler. Bu robotu da çalıştırdım ama kurulum yaparken beni öldürdü Türkçe kılavuzu da yoktu YouTube ile kurdum
Haledebildinmi kuzummm

Bende youtube ile kurdumm
Kargo kapidaki adamm cok iyi anlatiyor

Yara kanayınca biz korktuk ya kuzum yoksa günaşırı devam dedi bn yarın kan verem rahatlayayım bnce
Öyleyse sen yarın Birkan var bakalım canım senin de kafan rahat etmiş olur gebelik varsa zaten görünecektir yoksa da beklentiye girmiş olmazsın
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay hamile kalırsın geçenlerde de paylaşmıştık aslında gebelik oranını arttıran günler ovulasyon günü ve çatladığı gün değil ovülasyondan bir gün 2 gün öncesi ve siz o günleri değerlendir mişsiniz ovulasyon günü de dahil olmak üzere sperm içeride sağlıklı bir ortamda 5 güne kadar yaşayabiliyor önceki günleri değerlendire bilmiş olmanız yeterli şansın bana göre yüksek bence testi adet olacağın günü yapmalısın aksi takdirde insanın canı her gün test yapmak istiyor ve eğer idrar testinde zaten çizgiyi görürsen kan vermeye gidersin yoksa boşuna şu pandemi döneminde hastaneye girmene gerek yok

Haledebildinmi kuzummm

Bende youtube ile kurdumm
Kargo kapidaki adamm cok iyi anlatiyor
Hallettik hallettik vallahi bilmem kim erdemir'in videosu ile yaptık o da bayağı detaylı anlatmış şu an evin haritasını çıkarıyor şarj azaldı şarj olmaya geri döndü birazdan devam eder herhalde

3 ay daha çok yeni, zaten çok normal bişey 3 ayda pozitif sonuç alamamak, öyle dizilerde filmlerdeki gibi pıt diye hamile kalınmıyomuş biz de denemeye başladıktan sonra öğrendik benim 17 ay oldu bu ay deniyoruz ama yok, 1 negatif aşılama var 2 sefer çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı, prolaktin yüksekliği bende de var dostinex kullandım düştü bıraktım çıktı tekrar kullandım düştü yine bıraktım çıktı, en son gebe kalana kadar kullanıcaksın dediler, 3 aydır fln kesintisiz kullanıyorum sabit tutmak için az dozda, senin de arada bir tekrar baktırmanı öneririm çünkü prolaktin stresle beraber yükselebiliyor, stres zaten bizim göbek adımız
pcos olduğu için başlamıştır tedaviye, yumurtalığı ilaçla dürtmek gerekiyor bazen pcos olduğunda, iyi olmuş bence vakit kaybı olmadan başlamış, sizin hormon değerlerinize göre düşük dozlarda başlamıştır zaten yumurtalığın tepkisini görmek için

Hepimiz sanıyorduk ki denemeye başladığımız ay gebe kalabileceğiz dünyanın en komik Fikri olduğunu acı gerçeklerle yüz yüze kalınca anladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…