Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimiz sanıyorduk ki denemeye başladığımız ay gebe kalabileceğiz dünyanın en komik Fikri olduğunu acı gerçeklerle yüz yüze kalınca anladık
Biz eşimin işi gereği mayista nikah kiydik temmuzda düğün oldu cinsel birleşim olmamıştı düğüne kadar bazen eşime diyorum Mayıs'ta baslasaydik denemeye istemediğimiz için kesin hamile kalırdım

Biz eşimin işi gereği mayista nikah kiydik temmuzda düğün oldu cinsel birleşim olmamıştı düğüne kadar bazen eşime diyorum Mayıs'ta baslasaydik denemeye istemediğimiz için kesin hamile kalırdım
Geçen zamana yazık oldu

Çok teşekkür ederim. Sizin de gebeliğiniz hayırlı olsun, okuyunca çok sevinmiştim
İnşallah dediğiniz gibi şansım yüksektir, 36 saat sonrası boş geçince ben ihtimal baya düştü diye hesapladım hep kafamda.
Aslında beklemek daha iyi evet, iğneden beri düşünmemeye çalıştım nasılsa olmaz diye ama son günlerde merakım baya arttı. Yarın evliliğimizin 6. ayı, eğer varsa haberi de yarın veririm diye düşünmüştüm aslında. Negatif çıkarsa adeti beklerim, silik çizgi çıkarsa kan veririm diye düşündüm ama emin de olamadım..

Aynen öyle bacikom

Bizim Omur-un Hatunu 1 gün öncesini degerlendirdi ovulasyon ve sonra degerlendirmedi şuan hamile çok şükür.
Stres yapma canım gelecek olan herturlu geliyor

Ben de kalamayinca hemen kafamda kocayı mimledim dedim kesin bunda bir sorun var hiç kendimi hesaba katmiyodum sonra benim rahmimde çıktı sorun
Ahahaha bu da iyiymiş valla ben direkt kendimde bişey olduğunu düşünmüştüm

Değil mi ya, bir de tahlil için verdiği kağıda primer interfilite yazmıştı doktorum. Ama bana öyle bir şeyden bahsetmemişti. Belki istediği testlerin yapılması için öyle yazılması gerekiyordur diye düşündük, sormadık o yüzden.
Meğerse sandığımız kadar kolay değilmiş hamile kalmak, hepimiz öğrenmişiz
Prolaktine baktırayım o zaman tekrar, gerçi bu ay olmadıysa 2. iğneyi hemen denemeyi düşünmüyorum ama bakalım..
Aynen muhtemelen öyle düşündü. 1 tane 20 mm vardı sol tarafta, sağ tarafta da minik minik vardı 2-3 tane. Demek ki klomene rağmen az gelişiyor yumurta bende.

Aynen balım çok şükür birde kanda da yarın bi güzel artış görym çarşambada görym rahat etsn içim tam allahın izni ile

Normalde olmaz olsa bile en fazla 2 gün 3. Gün mutlaka olurum ama şimdi sümüksü akıntı geldi baya yoğun pembe leke vardı içinde de sökuyor heralde sabaha olurum
Adetin öyle mi başlıyor, sümüksü akıntı ile mi? Benim adetlerim daha hiç öyle başlamadı. Gelmediyse eğer git kan testi yaptır.
Bebişim biz iyiyiz ya sen nasılsın
Bende iyiyim şükür gülüm
Malesef larim sabah geldi bile

Kızlar kafammkarıstı lütfen beni aydınlatır mısımjz adetin 3. Günü başlayak femara kullandım 5 gün. Adetimin 10. Günğ iste doktor iğne vurdurdu bana erken geliyor siz kacıncı gün vurdurdunuz
Bu yumurtanın gelişmesiyle alakalı, yumurtaya bakmıştır doktor 18-20 mm olunca iğne vuruyor genelde. Kiminin erken gelişir kiminin geç. Benim 11. Yada 12. Gün vurulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…