- 21 Eylül 2020
- 2.313
- 5.031
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #70.061
Ay bide ben evlendikten sonra 4-5 ay korundum sanki hemen olcak yaHepimiz sanıyorduk ki denemeye başladığımız ay gebe kalabileceğizdünyanın en komik Fikri olduğunu acı gerçeklerle yüz yüze kalınca anladık
Bi ara kurulum yapamayınca gıcık aldım dedim şimdi seni balkondan aşağı atarımDevammm ederr kuzumm sarji dolsunn
Ben de kalamayinca hemen kafamda kocayı mimledim dedim kesin bunda bir sorun varAy bide ben evlendikten sonra 4-5 ay korundum sanki hemen olcak ya
Biz eşimin işi gereği mayista nikah kiydik temmuzda düğün oldu cinsel birleşim olmamıştı düğüne kadar bazen eşime diyorum Mayıs'ta baslasaydik denemeye istemediğimiz için kesin hamile kalırdımHepimiz sanıyorduk ki denemeye başladığımız ay gebe kalabileceğizdünyanın en komik Fikri olduğunu acı gerçeklerle yüz yüze kalınca anladık
Geçen zamana yazık olduBiz eşimin işi gereği mayista nikah kiydik temmuzda düğün oldu cinsel birleşim olmamıştı düğüne kadar bazen eşime diyorum Mayıs'ta baslasaydik denemeye istemediğimiz için kesin hamile kalırdım
Öyleyse sen yarın Birkan var bakalım canım senin de kafan rahat etmiş olur gebelik varsa zaten görünecektir yoksa da beklentiye girmiş olmazsın
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay hamile kalırsın geçenlerde de paylaşmıştık aslında gebelik oranını arttıran günler ovulasyon günü ve çatladığı gün değil ovülasyondan bir gün 2 gün öncesi ve siz o günleri değerlendir mişsiniz ovulasyon günü de dahil olmak üzere sperm içeride sağlıklı bir ortamda 5 güne kadar yaşayabiliyor önceki günleri değerlendire bilmiş olmanız yeterli şansın bana göre yüksek bence testi adet olacağın günü yapmalısın aksi takdirde insanın canı her gün test yapmak istiyor ve eğer idrar testinde zaten çizgiyi görürsen kan vermeye gidersin yoksa boşuna şu pandemi döneminde hastaneye girmene gerek yok
Aynen öyle bacikomÖyleyse sen yarın Birkan var bakalım canım senin de kafan rahat etmiş olur gebelik varsa zaten görünecektir yoksa da beklentiye girmiş olmazsın
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay hamile kalırsın geçenlerde de paylaşmıştık aslında gebelik oranını arttıran günler ovulasyon günü ve çatladığı gün değil ovülasyondan bir gün 2 gün öncesi ve siz o günleri değerlendir mişsiniz ovulasyon günü de dahil olmak üzere sperm içeride sağlıklı bir ortamda 5 güne kadar yaşayabiliyor önceki günleri değerlendire bilmiş olmanız yeterli şansın bana göre yüksek bence testi adet olacağın günü yapmalısın aksi takdirde insanın canı her gün test yapmak istiyor ve eğer idrar testinde zaten çizgiyi görürsen kan vermeye gidersin yoksa boşuna şu pandemi döneminde hastaneye girmene gerek yok
BizimÇok teşekkür ederim. Sizin de gebeliğiniz hayırlı olsun, okuyunca çok sevinmiştim
İnşallah dediğiniz gibi şansım yüksektir, 36 saat sonrası boş geçince ben ihtimal baya düştü diye hesapladım hep kafamda.
Aslında beklemek daha iyi evet, iğneden beri düşünmemeye çalıştım nasılsa olmaz diye ama son günlerde merakım baya arttı. Yarın evliliğimizin 6. ayı, eğer varsa haberi de yarın veririm diye düşünmüştüm aslında. Negatif çıkarsa adeti beklerim, silik çizgi çıkarsa kan veririm diye düşündüm ama emin de olamadım..
Ahahaha bu da iyiymiş vallaBen de kalamayinca hemen kafamda kocayı mimledim dedim kesin bunda bir sorun varhiç kendimi hesaba katmiyodum sonra benim rahmimde çıktı sorun
İnsan kendini kusursuz sanıyorAhahaha bu da iyiymiş vallaben direkt kendimde bişey olduğunu düşünmüştüm
3 ay daha çok yeni, zaten çok normal bişey 3 ayda pozitif sonuç alamamak, öyle dizilerde filmlerdeki gibi pıt diye hamile kalınmıyomuş biz de denemeye başladıktan sonra öğrendikbenim 17 ay oldu bu ay deniyoruz ama yok, 1 negatif aşılama var 2 sefer çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı, prolaktin yüksekliği bende de var dostinex kullandım düştü bıraktım çıktı tekrar kullandım düştü yine bıraktım çıktı, en son gebe kalana kadar kullanıcaksın dediler, 3 aydır fln kesintisiz kullanıyorum sabit tutmak için az dozda, senin de arada bir tekrar baktırmanı öneririm çünkü prolaktin stresle beraber yükselebiliyor, stres zaten bizim göbek adımız
pcos olduğu için başlamıştır tedaviye, yumurtalığı ilaçla dürtmek gerekiyor bazen pcos olduğunda, iyi olmuş bence vakit kaybı olmadan başlamış, sizin hormon değerlerinize göre düşük dozlarda başlamıştır zaten yumurtalığın tepkisini görmek için
BizimOmur-un Hatunu 1 gün öncesini degerlendirdi ovulasyon ve sonra degerlendirmedi şuan hamile çok şükür.
Stres yapma canım gelecek olan herturlu geliyor
Bbgm aynen yarın bi kan ver sen en iyisiGünaydın kızlar bu sabah da 11. Gün sabahı güzel bi negatif çıktı
İnşallah canm allah hepimize güzel hberleri vermeyi nasip etsnÇok teşekkür ederimhayırlı sonuclarla insallah bekliyorum senden haberi
Aynen balım çok şükür birde kanda da yarın bi güzel artış görym çarşambada görym rahat etsn içim tam allahın izni ileYapma ya aysosinanki senin güzel haberini bekliyordum içten içe bu ay
Neden kan birikmiş canim
Ahahahhayatlar muhakkak sperm atımı olması gerek perhiz baslayacaginda Dr söyleyecek zaten
Ahahah seve seve yapicam
@olite mçok teşekkür ederim canım aminn sağlıkla kucağıma alırım inşallah bu defa
Canım benim herşey çok yolunda çok şükür konuşmuştuk normal test ile predictor aynı hassasiyette olmadığından fark olur diye ikisi aynı test olsa ne güzel hemen farkedecektik
Canım benim henüz yerleşme olmamış olabilir çünkü sende çatlatma iğnesi kullanılmadığından emin olamıyorum
Adetin öyle mi başlıyor, sümüksü akıntı ile mi? Benim adetlerim daha hiç öyle başlamadı. Gelmediyse eğer git kan testi yaptır.Normalde olmaz olsa bile en fazla 2 gün 3. Gün mutlaka olurum ama şimdi sümüksü akıntı geldi baya yoğun pembe leke vardı içinde de sökuyor heralde sabaha olurum
Bende iyiyim şükür gülümBebişim biz iyiyiz ya sen nasılsın
Malesef larim sabah geldi bileYapma ya aysosinanki senin güzel haberini bekliyordum içten içe bu ay
Neden kan birikmiş canim
Ahahahhayatlar muhakkak sperm atımı olması gerek perhiz baslayacaginda Dr söyleyecek zaten
Ahahah seve seve yapicam
@olite mçok teşekkür ederim canım aminn sağlıkla kucağıma alırım inşallah bu defa
Canım benim herşey çok yolunda çok şükür konuşmuştuk normal test ile predictor aynı hassasiyette olmadığından fark olur diye ikisi aynı test olsa ne güzel hemen farkedecektik
Canım benim henüz yerleşme olmamış olabilir çünkü sende çatlatma iğnesi kullanılmadığından emin olamıyorum
Bu yumurtanın gelişmesiyle alakalı, yumurtaya bakmıştır doktor 18-20 mm olunca iğne vuruyor genelde. Kiminin erken gelişir kiminin geç. Benim 11. Yada 12. Gün vurulmuştu.Kızlar kafammkarıstı lütfen beni aydınlatır mısımjz adetin 3. Günü başlayak femara kullandım 5 gün. Adetimin 10. Günğ iste doktor iğne vurdurdu bana erken geliyor siz kacıncı gün vurdurdunuz
Bnde o kafadaydım snra bi baktm olmuyormuş gerçektenAy bide ben evlendikten sonra 4-5 ay korundum sanki hemen olcak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?