Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geriden gelen yumurtalar da olabiliyor, ne kadar klomen kullandınız siz ?

Bi ara kurulum yapamayınca gıcık aldım dedim şimdi seni balkondan aşağı atarım
Kocam dedi ki çok şükür gıcık olunca beni atmiyosun
Benimkide dun takildi 3 kere gittim geldim basinaa
En son malmisin diye bagirdim
Dedim halley makineule konisma
Once kenarlari gecti dimi canim

Kızlar kafammkarıstı lütfen beni aydınlatır mısımjz adetin 3. Günü başlayak femara kullandım 5 gün. Adetimin 10. Günğ iste doktor iğne vurdurdu bana erken geliyor siz kacıncı gün vurdurdunuz
Canım kaç yumurtan vardı ve kaç mm lerdi? Önemli olan bu. 18_19 mm üzerinde olan yumurta varsa catlatilir genelde
Aynen balım çok şükür birde kanda da yarın bi güzel artış görym çarşambada görym rahat etsn içim tam allahın izni ile
Ayy hadi inşallah kuzucuk
Adetin öyle mi başlıyor, sümüksü akıntı ile mi? Benim adetlerim daha hiç öyle başlamadı. Gelmediyse eğer git kan testi yaptır.

Bende iyiyim şükür gülüm

Malesef larim sabah geldi bile
Off canım sıkıldı ha
Kızzz bn nası 4 teym o zmn sen uçarak gidyon zannımca
Aşko ne bilim o zaman yarın senin de olman lazim ben senden 1 gün onceyim ya
Iyi öğlenler kızlar sınav görevim vardı ancak geldim
Hoşgeldin Canimm ne sınavı bu böyle online mi
Benimkide dun takildi 3 kere gittim geldim basinaa
En son malmisin diye bagirdim
Dedim halley makineule konisma
Once kenarlari gecti dimi canim
Evet canım şuan haritalamaya devam edecek şarj oluyor

Glba bn bugn netten hesapladm tam 4 haftalık yazıyo

istersen bir iki gün daha bekle öyle test yap. Kan en garantisi ama ben de şu ortamda evdeki testte görmeden kan vermeye gitmek istemem

Kızlar ben şimdi ameliyattan beri 20 gündür falan cyclo progynava kullanıyorum bitiminde adetten sonra, 1 adet daha bekleyip kontrole gideceğim. Yani en erken 1 ay sonra. Haftaya ilaçlara zam geliyormuş ya sizce doktora hangi ilaçların gerektiğini sorup alsam mı? Doktoruma devam etmekten de emin değilim, tedaviye hemen başlamaktan da ama ilaçları alırsam mecburen başlarım daha fazla kafa karıştırmam biraz karışık oldu ama

Valla kuzu ortalama hangi ilaçları verckse alablrsn aslında cnkü kullanım tarhleri var nasılsa ona göre ayarlarsn ztn çok beklemedn tedaviye dvm et bırakma

Valla kuzu ortalama hangi ilaçları verckse alablrsn aslında cnkü kullanım tarhleri var nasılsa ona göre ayarlarsn ztn çok beklemedn tedaviye dvm et bırakma
Bazı ilaçları geçen sene önceden aldırmıştı zaten. Kendi söylemişti zam gelecek diye. Asıl para tutacak gonalf leri almıştık bu sefer tedavimi değiştirecek o yüzden ne kullanacağımı bilmiyorum. Yarın bir arayayım o zaman

Yok canım ales vardı bugün. Ertelenmişti kovid sebebiyle. Bugün yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…