Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin öyle mi başlıyor, sümüksü akıntı ile mi? Benim adetlerim daha hiç öyle başlamadı. Gelmediyse eğer git kan testi yaptır.

Bende iyiyim şükür gülüm

Malesef larim sabah geldi bile
Normalde böyle yoğun başlamazdı ama bu sefer çok yoğundu ama adet oldum malesef

Kızlar merhaba,

Reglimin 2. günü 5 gün klomen, sonraki 5 gün de 37,5 ünite fostimon yumurta geliştirici iğne ile sağ tarafta 1 tane yumurtam gelişti.
21 mm civarında ovitrelle vuruldum. (7 şubatta)
Bugün benim ovitrelleden sonraki 14. günüm.
Evde test yapmadım, 15-16. gün düşünüyorum.
Ovitrelleden sonraki 10. gün aile hekimime ilaç yazdırmaya gittiğimde kanda beta hcg aldı, tedavi sürecinde olduğumu biliyor.
Korkuyorum hocam, iğne etkisi daha geçmemiş olabilir, doğru sonuç değildir desem de alalım alalım dedi. Sen bakma ben bakacağım dedi.
17 şubatta kan verdim, 19'unda yanına gittim. 3,20 çıkmış. Testi pazartesi tekrarlayalım dedi. Ama inanın hiç umudum yok.
Ve bugün lavaboda peçete ile silerken krem rengi akıntı ile beraber çok hafif pembe renk leke gördüm. Sanırım bu ay da olmadı, hakkımızda hayırlısı. Betası böyle erken bu değerlerde olup, sonradan gebelikle devam eden oldu mu hiç.

İlk ay yumurtam gelişmedi, bu ay böyle bir tedavi uygulandı. 2. tedavim. (Pco'luyum.)

Zor soru şayet söylerlerse ilaç adlarını al canım. Böylelikle kararsızlığın da gider. Ilaç aldım diye mecburen başlarsın

Canım o zaman yatak dışarı atamıyor eğim de sıkıntı olabilir

Niye o kadar az Dr mu dedi
Belkide ama benim kanamam hep çok yoğun olur doktor gebeliğe engel değil sperm her şekilde girebilir dedi pek fazla açıklama yapmadı bu gidişimde yapacak bakalım ne diyecek

Çok bilgim yok ama iğne etkisi olabilir canım. İnşallah yükselmiştir

Çok bilgim yok ama iğne etkisi olabilir canım. İnşallah yükselmiştir
Ben de iğne etkisidir diye düşünüyorum.
Hatta aile hekimine hocam çok erken, iğne değeri bizi yanıltır, yapmayalım dedim.
Bir bakalım dedi. Sonuç bakmaya gidince de regl olmadın değil mi dedi, yok dedim.
Tekrarlayacağım, laborantta tekrar istemiş dedi. Nasip artık.
Ne yapalım yoksa da artık bu ay Allah'ın izniyle tekrar devam edeceğiz.

istersen bir iki gün daha bekle öyle test yap. Kan en garantisi ama ben de şu ortamda evdeki testte görmeden kan vermeye gitmek istemem

Aynen, önce evde bir yapayım diye düşünüyorum. Silik de olsa çıkar herhalde varsa. Sonra ona göre kan vereceğim ya da adeti bekleyeceğim

Kızlaar ben bu ayda da elendim galiba. İki tane güzel gelişen çatlayan haftanın 7 gününün 6 sını değerlendirdiğim bir ay olmasına rağmen yine olmadı. Kaç gündür zaten yoğunlaşan beyaz adet habercim olan akıntım artmıştı. Göğüs ağrımda şak diye bugün kesildi. Leke gelmeye başladı. Yarın okuldan dönüşte inofolic combi alıp başlayacağım. Bakalım nasip ne zaman

Yeni ay yeni umut bbgm unutma o bebiş buraya gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…