Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim de yüzümüz gülecek balım

canım sorun olacağını sanmıyorum, benim de doktorum çatlatma iğnesi gününde ve ertesi gününü değerlendirin sadece yeterli dedi..

Kızlar kafammkarıstı lütfen beni aydınlatır mısımjz adetin 3. Günü başlayak femara kullandım 5 gün. Adetimin 10. Günğ iste doktor iğne vurdurdu bana erken geliyor siz kacıncı gün vurdurdunuz
Canım her kadının yumurtlama günleri farklı oluyor... ben de reglimden 1 hafta sonra ultrasonda kontrol oldum, o günde iğnemi vuruldum.

Doktorumla değilde asistanıyla görüştüm normal dedi ama bilmiyorum canım sıkıldı.. WC dışında kalkmıyorum yine de lekelenme var yarın kan sonucuma göre doktoruma da soracağım
Bir de benim ellerim ayaklarım çok üşüyor yani hep soğuk ..normalde pek olmaz

Doktorumla değilde asistanıyla görüştüm normal dedi ama bilmiyorum canım sıkıldı.. WC dışında kalkmıyorum yine de lekelenme var yarın kan sonucuma göre doktoruma da soracağım
başka bir belirtin yok mu cnm bel ağrın sırt agrın kasık agrın gögüs agrın fln

Ilaçlar da bünyeyi değiştiriyor canım. Benim her ay farklı stilde regl geliyor
Her ay acaba hamilemiyim demekten her türlü hamilelik belirtisinjde yaşıyoruz ya o yüzden âdetlerimizde şekilli şukullu geliyor

Inofolic combi ne ise yariyor yani folik asit mi bende mı alsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…