- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #70.141
Bir arkadaşımın da benim gibi çikolata kisti vardı benim gibi uzun zamandır deniyordu. İnofolic combi kullandı sonra hamilelik haberini aldımInofolic combi ne ise yariyor yani folik asit mi bende mı alsam acaba
İnşallah bebişim inşallahBizim de yüzümüz gülecek balım
Aynen öyle. Kahverengi geliyordu yerleşme mi, damlayla başlıyor bir 2 gün birşey gelmiyor yerleşme miHer ay acaba hamilemiyim demekten her türlü hamilelik belirtisinjde yaşıyoruz ya o yüzden âdetlerimizde şekilli şukullu geliyor
Olabilir canımKızlar ben çok öyle misafirliğe gitmem fazla eşimin arkadaşının eşi kahveye çağırıyor yarın 2 defa gitmiştik bı çocuk görmeye bide çaya şimdi eşim yok görevde olacak oda kahveye çağırmış tatlı mı götürsem sizce
Çok teşekkür ederim. Demek ki durum sandığım kadar umutsuz değilmiş, sevindimcanım sorun olacağını sanmıyorum, benim de doktorum çatlatma iğnesi gününde ve ertesi gününü değerlendirin sadece yeterli dedi..
Yarın kontrole gidecem hastaneden çıkınca direk bı tatlıcıdan tatlı alayım sütlü Nuriye pek severimOlabilir canım
Gitcen yerinde sevmesi gerekiyo kuzumYarın kontrole gidecem hastaneden çıkınca direk bı tatlıcıdan tatlı alayım sütlü Nuriye pek severim
Kızz sn msfrlige giderken kendi sevdgni mi alırsınYarın kontrole gidecem hastaneden çıkınca direk bı tatlıcıdan tatlı alayım sütlü Nuriye pek severim
Ozaman bende bi doktoruma sorayim bi kullan derse kullanayim sanki zayıflamaya yardımcı diye mı duydum karistiriyormuyum yoksa ben zaten zayıfım kilo almak istiyorum deyip vazgeçmiştim. Bu ilaç miydi hatırlamıyorum amaBir arkadaşımın da benim gibi çikolata kisti vardı benim gibi uzun zamandır deniyordu. İnofolic combi kullandı sonra hamilelik haberini aldım. Bende bu ay dr uma sordum evet kullanabilirsin dedi yumurta kalitesini arttırıyormuş. Günde bir tane iç ama ekstra folic asit kullanma sadece ondan iç dedi
Aynen canım blast transferi OTM olarak bu şekilde hesaplıyor. Taze transfer isen ölü dan sonraki gün 15. Gün. 5 gün dolleniyor, 20. Gün oluyor. 20. Gün transfer oluyorsun 12 gün sonra test yaptırıyor 32. Günde test yapmış oluyoruz o yüzden 6_8 günde yapılan testler ört ovu döngüsüne uyumlu olduğundan doğru yanıt veriyor
Kesin söyle böyle şeylere ılımlı yaklaşıyor kendisi zaten ekonomik bir insanKızlar ben şimdi ameliyattan beri 20 gündür falan cyclo progynava kullanıyorum bitiminde adetten sonra, 1 adet daha bekleyip kontrole gideceğim. Yani en erken 1 ay sonra. Haftaya ilaçlara zam geliyormuş ya sizce doktora hangi ilaçların gerektiğini sorup alsam mı? Doktoruma devam etmekten de emin değilim, tedaviye hemen başlamaktan daama ilaçları alırsam mecburen başlarım daha fazla kafa karıştırmam biraz karışık oldu ama
Aynen canimAYnen aşko öyle bakılmıyor mu
Canım evet ama haber veren yok şuan haber verenlere okuyoruz
Normalde böyle yoğun başlamazdı ama bu sefer çok yoğundu ama adet oldum malesef
Canım henüz adet olmadin ve 3.2 yükselebilir Bir değer umutsuz olma Rabb'im nasip etsin inşallahKızlar merhaba,
Reglimin 2. günü 5 gün klomen, sonraki 5 gün de 37,5 ünite fostimon yumurta geliştirici iğne ile sağ tarafta 1 tane yumurtam gelişti.
21 mm civarında ovitrelle vuruldum. (7 şubatta)
Bugün benim ovitrelleden sonraki 14. günüm.
Evde test yapmadım, 15-16. gün düşünüyorum.
Ovitrelleden sonraki 10. gün aile hekimime ilaç yazdırmaya gittiğimde kanda beta hcg aldı, tedavi sürecinde olduğumu biliyor.
Korkuyorum hocam, iğne etkisi daha geçmemiş olabilir, doğru sonuç değildir desem de alalım alalım dedi. Sen bakma ben bakacağım dedi.
17 şubatta kan verdim, 19'unda yanına gittim. 3,20 çıkmış. Testi pazartesi tekrarlayalım dedi. Ama inanın hiç umudum yok.
Ve bugün lavaboda peçete ile silerken krem rengi akıntı ile beraber çok hafif pembe renk leke gördüm. Sanırım bu ay da olmadı,hakkımızda hayırlısı. Betası böyle erken bu değerlerde olup, sonradan gebelikle devam eden oldu mu hiç.
İlk ay yumurtam gelişmedi, bu ay böyle bir tedavi uygulandı. 2. tedavim. (Pco'luyum.)
Hamileyim canımCanım benim, adet oldum hatta bir hafta hep az az gelmeye devam etti. 50.günde falan oldum. Sen naptın, test yaptın mı, geçmişi okumadım senden çok haberim yok
Stabil canım
Zaten bu filmlerde oluyormuşEvet yaaFilmlerde dizilerde anında kalıyorlar maşallah
Canım daha sokulmedinki dur bakalım hemen üzme kendiniKızlaar ben bu ayda da elendim galiba. İki tane güzel gelişen çatlayan haftanın 7 gününün 6 sını değerlendirdiğim bir ay olmasına rağmen yine olmadı. Kaç gündür zaten yoğunlaşan beyaz adet habercim olan akıntım artmıştı. Göğüs ağrımda şak diye bugün kesildi. Leke gelmeye başladı. Yarın okuldan dönüşte inofolic combi alıp başlayacağım. Bakalım nasip ne zaman
Canım kaç ünite kaldığı görünür oradan kaç doz kalmışsa az kalsa da sorun yok onu yap ama fazlası varsa kendi yapacağını yap. Akıntı iyidir yumisler büyümüştürEki Görüntüle 2787645
Dibinde kaldı sanırım bu kaç ml çıkar ki inşallah son olur dünden beri akıntım var yoğun şekilde acaba yumurtalar büyüdüğü için miLaRisaCca
Hello canım. BenSelam millet nasıl gidiyorvar mı yeni haberler
Canım kahverengi akın ti olduğunda pembe de olsa sorun Yok dediler. Kırmızı olursa problem olur dediler inşallah Bir problem olmayacak sakin ol canımın içiBenim pembe lekelenmeler devam ediyor, lutinus aparatın ucunda da pembe kan görüyorum 2 gündür o yüzden de canım sıkkın biraz , bakalım yarın tahlil günüm doktor ne diyecek
O gelirken sana ne getirdi? Getirmediyse götürmeKızlar ben çok öyle misafirliğe gitmem fazla eşimin arkadaşının eşi kahveye çağırıyor yarın 2 defa gitmiştik bı çocuk görmeye bide çaya şimdi eşim yok görevde olacak oda kahveye çağırmış tatlı mı götürsem sizce
İnşallah öyle bir yan etkisi yoktur ben 48 kiloyum senelerdir kilo almak için uğraşıyorumOzaman bende bi doktoruma sorayim bi kullan derse kullanayim sanki zayıflamaya yardımcı diye mı duydum karistiriyormuyum yoksa ben zaten zayıfım kilo almak istiyorum deyip vazgeçmiştim. Bu ilaç miydi hatırlamıyorum ama
Bir defa gelmişti o zamanda bişi getirmemistiAynen canım blast transferi OTM olarak bu şekilde hesaplıyor. Taze transfer isen ölü dan sonraki gün 15. Gün. 5 gün dolleniyor, 20. Gün oluyor. 20. Gün transfer oluyorsun 12 gün sonra test yaptırıyor 32. Günde test yapmış oluyoruz o yüzden 6_8 günde yapılan testler ört ovu döngüsüne uyumlu olduğundan doğru yanıt veriyor
Kesin söyle böyle şeylere ılımlı yaklaşıyor kendisi zaten ekonomik bir insan
Aynen canim
İnşallah yeni dönemde hamile kalırsın canım
Canım henüz adet olmadin ve 3.2 yükselebilir Bir değer umutsuz olma Rabb'im nasip etsin inşallah
Hamileyim canım
Stabil canım
Zaten bu filmlerde oluyormuş
Canım daha sokulmedinki dur bakalım hemen üzme kendini
Canım kaç ünite kaldığı görünür oradan kaç doz kalmışsa az kalsa da sorun yok onu yap ama fazlası varsa kendi yapacağını yap. Akıntı iyidir yumisler büyümüştür
Hello canım. Benedaecoo ve Y yesilcayyy hamileyiz şimdilik bu kadar
Canım kahverengi akın ti olduğunda pembe de olsa sorun Yok dediler. Kırmızı olursa problem olur dediler inşallah Bir problem olmayacak sakin ol canımın içi
O gelirken sana ne getirdi? Getirmediyse götürmeben böyle şeylere dikkat ederim kim bana nasıl davranıyorsa öyle davranirim
Öyle ya umudumu kaybettigimde direk rüyama giriyor. Gece yatarken eşime dedim bi daha bebek falan düşünmeyecek istemiyorum artık ne zaman olursa olsun dedim sinirden gece hep rüyamda çocuklarla uğraşıyordum seviyordum onları elbiseler falan giydiriyorum.Aynen öyle. Kahverengi geliyordu yerleşme mi, damlayla başlıyor bir 2 gün birşey gelmiyor yerleşme miumudumuz olmasa yaşayamayız.
Yohh asko bildiğim tat ondanKızz sn msfrlige giderken kendi sevdgni mi alırsın
Bende 49 bi türlü alamıyorum okuldayken 52 53 falandım hep düşmezdim hiç nasıl okul bitti çalışma hayatina atıldım 47 ye düştüm 47 49 oluyorum sürekliİnşallah öyle bir yan etkisi yoktur ben 48 kiloyum senelerdir kilo almak için uğraşıyorumbu dediğim direkt yumurta kalitesi için takviye diye biliyorum canım
Asko bu arada hemen hemen 0 da gözüküyor yarın doktora giderken yanıma alsam mıAynen canım blast transferi OTM olarak bu şekilde hesaplıyor. Taze transfer isen ölü dan sonraki gün 15. Gün. 5 gün dolleniyor, 20. Gün oluyor. 20. Gün transfer oluyorsun 12 gün sonra test yaptırıyor 32. Günde test yapmış oluyoruz o yüzden 6_8 günde yapılan testler ört ovu döngüsüne uyumlu olduğundan doğru yanıt veriyor
Aynen canim
Canım henüz adet olmadin ve 3.2 yükselebilir Bir değer umutsuz olma Rabb'im nasip etsin inşallah
Hamileyim canım
Stabil canım
Canım kaç ünite kaldığı görünür oradan kaç doz kalmışsa az kalsa da sorun yok onu yap ama fazlası varsa kendi yapacağını yap. Akıntı iyidir yumisler büyümüştür
Canım kahverengi akın ti olduğunda pembe de olsa sorun Yok dediler. Kırmızı olursa problem olur dediler inşallah Bir problem olmayacak sakin ol canımın içi
O gelirken sana ne getirdi? Getirmediyse götürmeben böyle şeylere dikkat ederim kim bana nasıl davranıyorsa öyle davranirim
Inşallah ya benim halamın 14 yıl bebeği olmadı 6 düşük yaptı 3 tüp bebek tutmadı. Şimdi 12 yaşında kızı var kendiliğinden oldu oda tam ümidi kirilmisken diyor adet gecikmesi bazen vücudun kendini hamilelige hazırladığını gösterir belki gelecek ay olur diyor. Kendisininkide bebek oluşmadan bir ay önce 10 gün gecikmiş ondan sonraki ay bebeği olmuşAynen canım blast transferi OTM olarak bu şekilde hesaplıyor. Taze transfer isen ölü dan sonraki gün 15. Gün. 5 gün dolleniyor, 20. Gün oluyor. 20. Gün transfer oluyorsun 12 gün sonra test yaptırıyor 32. Günde test yapmış oluyoruz o yüzden 6_8 günde yapılan testler ört ovu döngüsüne uyumlu olduğundan doğru yanıt veriyor
Aynen canim
Hamileyim canım
Stabil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?