Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inofolic combi ne ise yariyor yani folik asit mi bende mı alsam acaba
Bir arkadaşımın da benim gibi çikolata kisti vardı benim gibi uzun zamandır deniyordu. İnofolic combi kullandı sonra hamilelik haberini aldım. Bende bu ay dr uma sordum evet kullanabilirsin dedi yumurta kalitesini arttırıyormuş. Günde bir tane iç ama ekstra folic asit kullanma sadece ondan iç dedi

Her ay acaba hamilemiyim demekten her türlü hamilelik belirtisinjde yaşıyoruz ya o yüzden âdetlerimizde şekilli şukullu geliyor
Aynen öyle. Kahverengi geliyordu yerleşme mi, damlayla başlıyor bir 2 gün birşey gelmiyor yerleşme miumudumuz olmasa yaşayamayız.

Kızlar ben çok öyle misafirliğe gitmem fazla eşimin arkadaşının eşi kahveye çağırıyor yarın 2 defa gitmiştik bı çocuk görmeye bide çaya şimdi eşim yok görevde olacak oda kahveye çağırmış tatlı mı götürsem sizce

canım sorun olacağını sanmıyorum, benim de doktorum çatlatma iğnesi gününde ve ertesi gününü değerlendirin sadece yeterli dedi..
Çok teşekkür ederim. Demek ki durum sandığım kadar umutsuz değilmiş, sevindim

Bir durum daha yaşıyorum ama belirti midir bilemedim. Ben normalde çok üşürüm, zor ısınırım. Geçtiğimiz 1 hafta boyunca geceleri sıcak basmaları başladı, uykudan uyanıp üstümü çıkardım, 2 dakika sonra tekrar üşüdüm örttüm, 2 dakika sonra tekrar bunaldım açtım, ve bütün gecelerim böyle geçti bikaç gün. Hava da soğuktu üstelik. İlk defa böyle bir şey yaşadım.

Ozaman bende bi doktoruma sorayim bi kullan derse kullanayim sanki zayıflamaya yardımcı diye mı duydum karistiriyormuyum yoksa ben zaten zayıfım kilo almak istiyorum deyip vazgeçmiştim. Bu ilaç miydi hatırlamıyorum ama

Tüp bebekte hafta olayı yine son adete göre hesaplanıyor ama bazen tedaviler uzuyor. Opu'dan 2 hafta sonrasını 4. Hafta olarak düşünün edaecoo LaRisaCca
Aynen canım blast transferi OTM olarak bu şekilde hesaplıyor. Taze transfer isen ölü dan sonraki gün 15. Gün. 5 gün dolleniyor, 20. Gün oluyor. 20. Gün transfer oluyorsun 12 gün sonra test yaptırıyor 32. Günde test yapmış oluyoruz o yüzden 6_8 günde yapılan testler ört ovu döngüsüne uyumlu olduğundan doğru yanıt veriyor
Kesin söyle böyle şeylere ılımlı yaklaşıyor kendisi zaten ekonomik bir insan
AYnen aşko öyle bakılmıyor mu
Aynen canim
edaecoo ne zaman lan vereceksin kuzum senin bebişin de onu öğrenmen bekliyor
LaRisaCca Meryem Suresi okumaya devam ediyor musunuz canım sırada kim var?
Canım evet ama haber veren yok şuan haber verenlere okuyoruz
Normalde böyle yoğun başlamazdı ama bu sefer çok yoğundu ama adet oldum malesef
İnşallah yeni dönemde hamile kalırsın canım
Canım henüz adet olmadin ve 3.2 yükselebilir Bir değer umutsuz olma Rabb'im nasip etsin inşallah
Canım benim, adet oldum hatta bir hafta hep az az gelmeye devam etti. 50.günde falan oldum. Sen naptın, test yaptın mı, geçmişi okumadım senden çok haberim yok
Hamileyim canım
Stabil canım
Evet yaa Filmlerde dizilerde anında kalıyorlar maşallah
Zaten bu filmlerde oluyormuş
Canım daha sokulmedinki dur bakalım hemen üzme kendini
Eki Görüntüle 2787645
Dibinde kaldı sanırım bu kaç ml çıkar ki inşallah son olur dünden beri akıntım var yoğun şekilde acaba yumurtalar büyüdüğü için mi LaRisaCca
Canım kaç ünite kaldığı görünür oradan kaç doz kalmışsa az kalsa da sorun yok onu yap ama fazlası varsa kendi yapacağını yap. Akıntı iyidir yumisler büyümüştür
Selam millet nasıl gidiyor var mı yeni haberler
Hello canım. Ben edaecoo ve Y yesilcayyy hamileyiz şimdilik bu kadar
Benim pembe lekelenmeler devam ediyor, lutinus aparatın ucunda da pembe kan görüyorum 2 gündür o yüzden de canım sıkkın biraz , bakalım yarın tahlil günüm doktor ne diyecek
Canım kahverengi akın ti olduğunda pembe de olsa sorun Yok dediler. Kırmızı olursa problem olur dediler inşallah Bir problem olmayacak sakin ol canımın içi
O gelirken sana ne getirdi? Getirmediyse götürme ben böyle şeylere dikkat ederim kim bana nasıl davranıyorsa öyle davranirim

İnşallah öyle bir yan etkisi yoktur ben 48 kiloyum senelerdir kilo almak için uğraşıyorum bu dediğim direkt yumurta kalitesi için takviye diye biliyorum canım

Bir defa gelmişti o zamanda bişi getirmemisti

Aynen öyle. Kahverengi geliyordu yerleşme mi, damlayla başlıyor bir 2 gün birşey gelmiyor yerleşme miumudumuz olmasa yaşayamayız.
Öyle ya umudumu kaybettigimde direk rüyama giriyor. Gece yatarken eşime dedim bi daha bebek falan düşünmeyecek istemiyorum artık ne zaman olursa olsun dedim sinirden gece hep rüyamda çocuklarla uğraşıyordum seviyordum onları elbiseler falan giydiriyorum.

İnşallah öyle bir yan etkisi yoktur ben 48 kiloyum senelerdir kilo almak için uğraşıyorum bu dediğim direkt yumurta kalitesi için takviye diye biliyorum canım
Bende 49 bi türlü alamıyorum okuldayken 52 53 falandım hep düşmezdim hiç nasıl okul bitti çalışma hayatina atıldım 47 ye düştüm 47 49 oluyorum sürekli

Asko bu arada hemen hemen 0 da gözüküyor yarın doktora giderken yanıma alsam mı

Inşallah ya benim halamın 14 yıl bebeği olmadı 6 düşük yaptı 3 tüp bebek tutmadı. Şimdi 12 yaşında kızı var kendiliğinden oldu oda tam ümidi kirilmisken diyor adet gecikmesi bazen vücudun kendini hamilelige hazırladığını gösterir belki gelecek ay olur diyor. Kendisininkide bebek oluşmadan bir ay önce 10 gün gecikmiş ondan sonraki ay bebeği olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…