Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 49 bi türlü alamıyorum okuldayken 52 53 falandım hep düşmezdim hiç nasıl okul bitti çalışma hayatina atıldım 47 ye düştüm 47 49 oluyorum sürekli
Bizim buraların rüzgarı soğuğu 60 tan aşağısını uçuruyor o yüzden bizde 60 kilodan yukarıya çıkıyoruz ayy yaa evlenmeden önce 53 kiloydum aktif çalışıyordum sonra sigara içiyordum ama ne içmek keştim bildiğiniz evlenince sigarayı bıraktım kilo aldım aslında pandemi olmasa rahat verirdim bide çocuk için uğraşıyorum diye spor yapmıyorum

iyiki bizim buralar sıcak çokta sıcak sayılmaz ama uçurumcu soğuk yok olduğunda da sıkı sıkı giyiniyorum. Bi kere halamın kızı aramış diyor fatma uçmadın değil mi

Ayyyyy çok sevindimmm nasıl sevindim anlatamam çok şükür hayırlı olsun edaecoo Y yesilcayyy Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı diğer kızların başına inşallah

Bbgmm teşk ederizzzz YETiştik size inşallah arkanızdn geliyoruz amin cnnm allah hepmzn sag salim kucagına almasını nasip etsn cücüşlerini ben eminim biz şeytanın bacagını kırdık diğer kızlar arkamızdn geleck

Kuzu üzülme kilo verilir kaç kiliosun şimdi

Cnm allah gerçegini yaşatmayacagı birşeyin hayalini kurdurmazmş derler elbet olcm biraz rahat ol sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…