Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle öyle teker teker herkes kırıcak

Cnm allah gerçegini yaşatmayacagı birşeyin hayalini kurdurmazmş derler elbet olcm biraz rahat ol sadece
Aynen öyle işte ister istemez stres oluyor insan halbuki Rabbim en doğru za mani bilir en hayırlı şekilde nasip ederde insanoğlu hemen olsun istiyor

EE çokta kötü deglsn bbgm normal
Asko göbek ve yanlarim beni çok rahatsız ediyor evet bı ara 45 kiloya düşmüştüm o hâlimi görenler bu halim için zayıflama normal bu halin diyor da insan zayıfliga alışınca ister istemez rahatsız oluyor

Kafana cok takma 45 kiloda çok zayıf 3-4 kilo versn normale dönersn

Merhaba dün akşam ovitrelle iğnemi göbekten vurdum kasık ağrılarım var ilk aşılamam bir sorunumuz yok eşimle yarın aşılamam var dua edin kızlar
Merhaba canım hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin yumurtaların kaç mm ulaşmıştı benimde yarın kontrolum var nasipse Çarşamba veya cuma aşılama yapılır

Merhaba canım hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin yumurtaların kaç mm ulaşmıştı benimde yarın kontrolum var nasipse Çarşamba veya cuma aşılama yapılır
Canım kaç adet bilmiyorum bitanesi sağ over 21 mm ve 16 mm sol over 16 mm öyle demişti dr um

Canım kaç adet bilmiyorum bitanesi sağ over 21 mm ve 16 mm sol over 16 mm öyle demişti dr um
Peki gonal f mi kullandın kaçı basladin kaçıncı günün o kadar mm ulaştı benim yarın 11. Günüm olacak inşallah büyümüştür

Peki gonal f mi kullandın kaçı basladin kaçıncı günün o kadar mm ulaştı benim yarın 11. Günüm olacak inşallah büyümüştür
Canım ben adetin 3. Günü klomen başladım sabah akşam içtim 10 günü 16 mm di yumurtalarım sonra 2 gün sonra gittim 21 e ulaşmış çatlatalım dediler kan aldılar progestan da verdiler fitil gibi bilmiyorum nasıl kullanılıyor onu da getir dediler eşimle yarın sabah 8 de hastanede olcaz çok heyecanlıyım 2 sene olcak ağustosta olmuyordu bebeğimiz geçen sene ağustosta hsg çekildim 6 ay daha olmayınca tedaviye başladık sebepsiz miş inşallah büyümüştür sen ne zaman başladın kuzum

Ovitrelle kullandım çatlatma iğnesi olarak yumurta için de klomen verdi dr canım

Şöyle söyleyeyim 12si başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…