Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm ben iğne almıştım ondan sordum
Oo büyümüştür kuzum bir probleminz yoktu dimi ben bayadır takip ediyordum forumu üye olayım artık dedim ne güzel herşeye cevap bulabiliyoruz burda arkadaş dost gibi çok güzel birşeymiş burası ya

Bir defa gelmişti o zamanda bişi getirmemisti
O zaman sen niye götürüyorsun muhterem
Asko bu arada hemen hemen 0 da gözüküyor yarın doktora giderken yanıma alsam mı
O soğuk Zincir canım götürme üzerine bak kaç ml kalmış Dr a soylersin
Canım bu ay herkesin 2 haftaya kadar gecikmesi oldu mevsimsel sanirim
Ayyyyy çok sevindimmm nasıl sevindim anlatamam çok şükür hayırlı olsun edaecoo @yesilcayyy Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı diğer kızların başına inşallah
Teşekkür ederim canım benim
Hamişlerimiz dua etcek bize :)
Her daim dualarimizdasiniz
Kızlar size bişey danışıcam ben önümüzdeki ay transfer olucam bu ay saçlarımı boyatsam bi zararı olur mu sizce
Canım ben bütün bakimlarimi yaptım öyle gittim transfere morali yükseliyor insanın sana da tavsiye ederim
Canım benim hiçbir gebeligimde belirtim yoktu
Merhaba dün akşam ovitrelle iğnemi göbekten vurdum kasık ağrılarım var ilk aşılamam bir sorunumuz yok eşimle yarın aşılamam var dua edin kızlar
Hoşgeldin canım
Tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay hamile kalırsın

kızlar birşey sorucam malum bide korona dönemindeyiz aşılamadan sonra afedersiniz duş alabilirmiyim eve geldiğimde dışardan rahat edemiyrum hep duş alır rahat larım dedim yasak mı ki
Esnemeye sebep olduğu için çok önermiyorlar canım. Islak lifle kendini sil istersen

kızlar birşey sorucam malum bide korona dönemindeyiz aşılamadan sonra afedersiniz duş alabilirmiyim eve geldiğimde dışardan rahat edemiyrum hep duş alır rahat larım dedim yasak mı ki
Kuzu sıcak su kasları gevşetir faydalı bir şey olmaz senin için kolonyalan

ALmazsn daha iyi canm 2 gün geçtikten snra alırsn iyi olur kız LaRisaCca biz hç böyle düşünmedk kendini kirlenmiş hissettn mi

ALmazsn daha iyi canm 2 gün geçtikten snra alırsn iyi olur kız LaRisaCca biz hç böyle düşünmedk kendini kirlenmiş hissettn mi
Canım ben aşılama yaparken virüs yoktu transferde de hastane o kadar temizdi ki hiç aklıma bile gelmedi valla duş alıp gitmiştim 2 gün sonra yikandim

Oo büyümüştür kuzum bir probleminz yoktu dimi ben bayadır takip ediyordum forumu üye olayım artık dedim ne güzel herşeye cevap bulabiliyoruz burda arkadaş dost gibi çok güzel birşeymiş burası ya
Yok sebebsiz infertilite inşallah büyümüştür aynen burası çok güzel bı yer yol arkadaslarimiz çok iyi bütün dertler paylaşılıyor

Tamam asko hem ark bişi goturmeyecem hemde doktora iğneyi goturmeyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…