Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam asko hem ark bişi goturmeyecem hemde doktora iğneyi goturmeyecem
E yani haketmemis birine gereksiz önem vermemek lazım. Hem de suslen puslen git
Yaptırcam canım yarın senin nasıl gidiyor
Örgü örüyorum zaman akıp gitsin diye
Kese ve kalp atışı için heyecanla bekliyorum .
Biliyor musun senin tedavini de heyecanla takip ediyorum çok umutluyum senden

Tamam asko gazi aldım ben

Örgü örüyorum zaman akıp gitsin diye
Kese ve kalp atışı için heyecanla bekliyorum .
Biliyor musun senin tedavini de heyecanla takip ediyorum çok umutluyum senden
Herşey Allahın izniyle çok güzel gidicek canım miniklerine sağ salim kavuşucaksın bukez inanıyorum bende örgüye sardım baktım zaman geçmiyor geçmedikçe ben bişeyler araştırıp duruyorum olmaz böyle dedim benim içimde zaman geçtikçe bi korku oluşuyor daha önce aşılamalardan falan negatif aldığım için mi bilmiyorum umutlanamıyorum

Canım gözün aydın hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin rabbim gecenin bu saatinde senin transfer ne oldu diye girdim aradım buldum sonucunu ve cooookkk sevindim
Yağmur um Allah razı olsun canım inşallah darısı sana olsun
Canım ben de aynı duyguları hissettim son asilamam negatifti ve çokca kötü bir yıl geçirmiştim ama çok şükür rabbim nasip etti sana da edecek emin ol üzülme
Canım :))) sabah sabah beni güldürdün . Benzer birşey benim de başıma geldi. Bu bir ilahi işaret olmalı deyip test yapmicam dedim 2 gün sonra dayanamayıp yaptım gebeydim
Aşılama nasıl yapılıyor kızlar
Canım yumurta geliştirici ilaç veriyor Dr un yeterli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruyorlar iğneyi vurduktan sonraki 24_40 saat aralığında yumurtalar çatlıyor Dr seni buna göre hastaneye çağırıyor esin sperm veriyor spermleri hazırlıyorlar yumurtalara en yakın yere birakiyorlar ve doğal döllenme olmasını bekliyoruz

Canım :))) sabah sabah beni güldürdün . Benzer birşey benim de başıma geldi. Bu bir ilahi işaret olmalı deyip test yapmicam dedim 2 gün sonra dayanamayıp yaptım gebeydim

Gülmene sevindim Valla kendime nasıl kızıyorum ya sinir oldum, bayadır yapmayınca unutmuşum herhalde. O an düşünmeden damlattım. Bir de kendi kendime diyorum ki Allah Allah 3 damla damlatılmıyor muydu niye çekmedi ki acaba? Şimdilik hevesim söndü, yapmam diye düşünüyorum ama bakalım

Adet gününde yaparsın olmazsa
1bucukta canikomm
Ayyy çok heyecanlı çok merak ediyorum neler bekliyor bizi

Yok sebebsiz infertilite inşallah büyümüştür aynen burası çok güzel bı yer yol arkadaslarimiz çok iyi bütün dertler paylaşılıyor
Evet
Yok sebebsiz infertilite inşallah büyümüştür aynen burası çok güzel bı yer yol arkadaslarimiz çok iyi bütün dertler paylaşılıyor
inşallah kuzumm habersiz bırakma bizi

Evet

inşallah kuzumm habersiz bırakma bizi
Olur doktor çıkışı hemen yazıyorum genellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…