- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.221
Ben klomenle kalmadım,ilk aşılamayla kaldım ama 2 doğal gebeliğim de var. Şuanki tüp bebek. Hep düşük yaptım çünkü rahim anomalisi varmış bende haberim yoktu bende ameliyat oldum ve şuan hamileyimsiz çatlatma iğnesi ile mi hamile kalmıştınızçok yeniyim kusura bakmayın yanlış anladıysam
hartel iyi mi
Yeşilcim bunlar olmasa da mutasyonlu virüs kol geziyor. Eşimin çoğu arkadaşını firma sahadan çekti bizim ki de an meselesi. Hiç çıkmamak lazımLarişşşbende hareket sıfır evden çıkmıyorum önce lekelenme şimdi bulantı , çarpıntı derken cesaret edemiyorum
sağlıkla kavuşun inşallahBen klomenle kalmadım,ilk aşılamayla kaldım ama 2 doğal gebeliğim de var. Şuanki tüp bebek. Hep düşük yaptım çünkü rahim anomalisi varmış bende haberim yoktu bende ameliyat oldum ve şuan hamileyim
İstanbula gitmekten en hoşlanmayan kişi olabilirim park yeri yok, tıklım tıklım,trafik yoğun,aldığın nefes bile parayla
Yaratıcıya bakhelal olsun yeşilcim
Amin canım darısı sana inşallah tez vakittesağlıkla kavuşun inşallah
Ben lutinus aparatından çok tırstım önce,yalan yok. Çizer mi beni diye . Sonra rahatmış ,onu farkedince devam ettimen zorlandığım bu fitil olayı ..önce internetten baktım ucu farklı aparat var mıdır diye ..yabancı sitelerde satışta varmış ..önce Lutinus u denedim yumuşak plastik olunca oldu valla
o da çok ağır anacım bekleyecek görekArtık eniştenin ağırlığına göre
Yeşilcim bunlar olmasa da mutasyonlu virüs kol geziyor. Eşimin çoğu arkadaşını firma sahadan çekti bizim ki de an meselesi. Hiç çıkmamak lazım
Bugün beyim Antakya'da aç mı kaldın dükkanlar kapalı mı diyorum saçmalama burada en kötü Hristiyan dostların yanına giderim dediYa küçük memlekette yaşamak güzel çünkü ulaşım kolay, tarım ve hayvancılık da olduğundan yaşam başka yerlere göre ucuz, samimiyet var bir de burada çok ulusluluk var medeniyet şehri gerçekten
Ben onu yıkamaktan çok nefret ediyordum yaw en son parmakla itmeye başlamıştımBen lutinus aparatından çok tırstım önce,yalan yok. Çizer mi beni diye . Sonra rahatmış ,onu farkedince devam ettim
Aparatı ıslatıyorum önce tableti sonra koyuyorum ucuna daha rahat ettim ben öyle canımBen lutinus aparatından çok tırstım önce,yalan yok. Çizer mi beni diye . Sonra rahatmış ,onu farkedince devam ettim
o da çok ağır anacım bekleyecek görek
Ayy seço bugün benimki de antakyada hiç de aç değilBugün beyim Antakya'da aç mı kaldın dükkanlar kapalı mı diyorum saçmalama burada en kötü Hristiyan dostların yanına giderim dedibendeki de soru insan orada hiç aç kalır mı? Off çok özledim
Ay evet ittirir ittirmez kalkmıyosun ya nereye koyacan aparatı ? Kalıyor elindeBen onu yıkamaktan çok nefret ediyordum yaw en son parmakla itmeye başlamıştımestrofemi sordun mu doktora içiyor musun?
Valla fitilim de bitti kontrolüm de yok haftaya cumaya kadar bakalım ne yapacağız devamında. Fitil vermezler heralde devam içinAparatı ıslatıyorum önce tableti sonra koyuyorum ucuna daha rahat ettim ben öyle canım
Öyle gerçektende. Çok şanslısınİstanbula gitmekten en hoşlanmayan kişi olabilirim park yeri yok, tıklım tıklım,trafik yoğun,aldığın nefes bile parayla
Yaratıcıya bakhelal olsun yeşilcim
Küçük memlekette olmaktan mutluyumÖyle gerçektende. Çok şanslısın
Sonda hallos neden bdvye konu acmasun
Hatirliyorumm evett hatirlamasam keskeHatırlıyorsun değil mi neler yazılacağını
Valla zamanı gelsin doğsun da yiyeyim bol bolDoktor kadın mı
Kalır İnşallah canikom
İnsan dayanamıyor tatlım o kadar haklısın ki
Ateş mi alev mi öyle birşeydi fmf
Oooo e hani oruç nerde uyudu mu
Kuzu geçtiler bana sinir krizi geçirtmekle meşguller. Sapasaplam çocuğu hastaneye sokup sokup duruyorlar
Sütlacımmm akşama mönümdesin yine hayırlı ramazanlar inşallah
Amin canımm hayırlı ramazanlar inşallah
Orucu uykuya tutturanlardan mısınız
Oyy o fındığı yerim ben
Oldukça zarif bir isim gerçektensen hiç düşündün mü ne isim koyarız diye
Amin canım evet leyl gece, leyal gecelerkur'an da geçtiği için leyal i koyuyorum mahur da mahur da türk sanat müziğinde neşeli bir makam neşeli insan anlamında da kullanılır
Canım amh güzel ama pco düşündürüyor
Kuzum sen ilaç içmiyor musun kiHatirliyorumm evett hatirlamasam keske
Bugun bende nietlendim ama vucudum cok agridi yaa
Ahh yakın olsak buluşup bebişleri kaynaştırırdıkValla zamanı gelsin doğsun da yiyeyim bol bol
Allah sana da dunya güzeli bir kiz nasip etsin inşallahLeyla ismi eski bir isim olmasına rağmen bana da çok hoş naif geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?