- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.481
Darısı senin test gününü beklemeye canım benimYaa çok iyimiş, şunun şurasında ne kaldı ki :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı senin test gününü beklemeye canım benimYaa çok iyimiş, şunun şurasında ne kaldı ki :)))
Vallahi yaa cinsiyete az kaldıBiz cinsiyet haftasına vardık sen ancak adet oldunetiketliyorum , oldun mu diye sürekli sen olmadım dedikçe bana hararet basıyor
![]()
Sıfırdan başlayacak canım dondurulmuşu yok şuansonuç çıkınca hemen mi tüp için ilaçlara başlayacaksın C Capanin Gururu Teyom yoksa dondurulmuş var mı?
Sakın stres yapma canım ben olmadıkça panik oldum sonra bıraktım ne zaman gelirse gelsin diye 1 2 güne oldumBayağı fazlaymış canım ya... gerçi ben de en son 9 Martta kırmızıları gördüm. 35 gün oldu, halen yok.
Kalbimiz senle bir atıyor canımVallahi yaa cinsiyete az kaldıartık hemşireyle tartışacaktım naptınız diye
![]()
benimki teeee Haziranda olur böyle giderseDarısı senin test gününü beklemeye canım benim![]()
Canım öyle bir döngü ki evdeki hesap çarşıya uymuyorbenimki teeee Haziranda olur böyle giderse![]()
teşekkürler canım cevaplar içinSıfırdan başlayacak canım dondurulmuşu yok şuan![]()
Pazartesi kan testi günüYaa az kalmış testi ne zaman yapacaksın, çok heyecanlı
Eskiden vücudumun nasıl tepki vereceğini bilirdim ama bu hormon ilaçları mahvetti beni... Ben de bilemiyorum, gecikirse Allah'ın takdiri...nasılsa geçiyor günler, yaşıyorum hayatımı![]()
Yaa içimden bir ses pozitif haber alacaksın diyorPazartesi kan testi günüöncesinde yapar mıyım düşünme aşamasındayım
vücutsal belirti olarak tek ilk 2 gün gaz oldu diğer günler bişey yok canım arada batma sadece bakalım benimleler mi hala
![]()
Yok canım ya dün arada bi batma oldu o kadar onun dışında bugün özellikle hiç transfer olmamış gibiyimne durumdasın kuzu belirtilern varmı
Aşko aynı anda aynı şeyleri denedik biz hep son çıkış topiği oldukteşekkürler canım cevaplar için
Topik resmen Tüpçüler topiği olmuş ya![]()
Bizim de öyleydi yaa huuuu şimdi sen cuma günü test yapmam mı diyorsunPazartesi kan testi günüöncesinde yapar mıyım düşünme aşamasındayım
vücutsal belirti olarak tek ilk 2 gün gaz oldu diğer günler bişey yok canım arada batma sadece bakalım benimleler mi hala
![]()
Cuma buyuk gun insallah guzel haberler alacagiz
Canim benim normal daha minicik insallah hayirli guzel haber vereceksinYok canım ya dün arada bi batma oldu o kadar onun dışında bugün özellikle hiç transfer olmamış gibiyim![]()
Canım hiç belirti yok
Eğer test yaparssaCuma buyuk gun insallah guzel haberler alacagiz![]()
Yarın arıyorlarmış unuttuk diyeCanım hiç belirti yokembriyoları koymayı unuttular diye düşünüyorum
![]()
Haha aynen unutmusuz pardon gelib koyalmYarın arıyorlarmış unuttuk diye![]()