• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasın 🤗 ben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı 😁

Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz

🤫🤫🤭🤭🤭 Amin canım inşallah bebişin seninledir 🤗

Olur inşallah neden olmasın 🤗 rabbim ol demişse neler olmaz 🤗

Günaydın prenses 😂 sahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz 🥰

🤭🤭🤫🤫🤫🤫😂😂😂

Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere 🤗

😂😂😂 Kız sen doğurmamış mıydın 😂
Kız nimete böö denir mi 😂
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu 😍

Canım ilk ovüye göre belirgin bence 10 günün var

Yok kız ben hep böyleydim 😂😂😂kafa bi milyon

:KK70: :sinirli:

😂 Darısı tez vakitte size olsun canım benim

Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir 😔

Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz 🥰

Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 24. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik var 😍😍😍😍 lütfen git hemen kan ver 🤩
Yarın erkenden gidicem eşimle yarın nişan günümüz eğer kanda çıkarsa sürpriz yapicam

İnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasın 🤗 ben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı 😁

Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz

Günaydın prenses 😂 sahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz 🥰

🤭🤭🤫🤫🤫🤫😂😂😂

Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere 🤗

Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu 😍

Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir 😔

Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz 🥰

Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 24. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik var 😍😍😍😍 lütfen git hemen kan ver 🤩
sana güldük diye kızmıyorsun değil mi :KK70: zaten iki gün sonra H halleycik güldü diye bilirsin :KK70:

Kız birlikte gidersen nasıl sürpriz olacak 😁

Benim korkum 2 gün sonra Cookiie Cookiie bana güldü diye hatırlarsam 😂 yine birinizden birini hatırlarsam o da iyi
öğlen evden çıkarken önce telefonumu unutmuşum. arabaya indim geri çıktım. sonra alacağım birşey vardı onu unutmuşum. arabaya inmiştim tekrar çıktım. :KK70: senden daha kötü durumdayım :KK70:

öğlen evden çıkarken önce telefonumu unutmuşum. arabaya indim geri çıktım. sonra alacağım birşey vardı onu unutmuşum. arabaya inmiştim tekrar çıktım. :KK70: senden daha kötü durumdayım :KK70:
Abooo senin hamişkoluğun çok kötü 🤭

🤭🤭🤫🤫🤫🤫😂😂😂

Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 14. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik var 😍😍😍😍 lütfen git hemen kan ver 🤩
Amin amin amin 😂🤲

kuzuşş bnde ilk kimyasal yaşadığım gebeliğin üzerinden tam 1 yıl sonra tüp bebişin tuttugunu öğrendmm herşeyde bi hayır vardır demekki kısmet bu zamana idi :KK49: :KK49: tutunacak annesi allahın izni ile dua et bol bol
Ayy nasip işte 😍 ben de öyle diyorum herşeyde bir hayır vardır 😊 çoook dua ediyorum canım rabbim emeklerimizin karslığını versin insallah

Ooo sen daha önce hamile kalsın bize söylemiyorsun ozaman 😂

Back
X