• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz tam bi sevgi pıtırcığı olduk porti @edaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor :KK70:

Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyor 😁 annemle konuştuk akşam üzeri dün içli köfte yemekleri vardı ya bolca artmış ,getirsin seni damadın burda yiyelim dedim kaynanam da geldi böylece yemekler de çöp olmadı 😁 ben de ayrıca yemek yapmamış oldum. Şimdi anneme sütlaç yaptırıyorum sağolsun yapıyor

Amin canımm 😁 valla benim halam babam filan hep şeker hastası ben mecburum 😁

Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkü 🤗 hadi gözün aydın fıstık inşallah bu ay gebe kalırsın

Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsın 🤭🤭 ayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin🤗

😁Yazık enişteme yaa 😂😂 adam ne yazmış biz ne anladık

Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun 🥰

Amin canımıniçi 🤗 içine atma biz hep burdayız
Cok sagol cnm💚şimdilik iyi bakalım cuma gidicek mis zaten duramam sıkılırım aklim evde kaldı diyor

İnş cnm inş dediğin gibi olur.. Inan huzurum bozulmasından korkuyorum çünkü zamanında çok sıkıntı yaşadık ailesi yüzünden eşimle..
Merak etme canım herşey yoluna girecek iyi düşün iyi olsun eşin de biliyor herşeyi ve arkanda nasılsa.. kimse birşey yapamaz

Merak etme canım herşey yoluna girecek iyi düşün iyi olsun eşin de biliyor herşeyi ve arkanda nasılsa.. kimse birşey yapamaz
İnş cnm dediğin gibi olurr. Zaten ağustos Eylül gibi kizina yakın yere taisnicak hem okulum da başlar o zaman sıkıntı yasamayiz.. Inan arada bir gelse başımın üstünde yeri var ama sık olursa sıkıntı olur

İnş cnm dediğin gibi olurr. Zaten ağustos Eylül gibi kizina yakın yere taisnicak hem okulum da başlar o zaman sıkıntı yasamayiz.. Inan arada bir gelse başımın üstünde yeri var ama sık olursa sıkıntı olur
Gelmez hayatım gelmez . Napacak senin yanında. Rahat etmeyeceği yerde durmaz hem şimdi onun yüreği daralıyordur sığamıyordur hiçbiryere istesen de kalamaz

Back
X