- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.741
Ozaman sizi soyle gurese alak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman sizi soyle gurese alak![]()
Zeyytinyagi haliss tavsiyemizYağdanlıkla gezecem yakında
İnş ama sanmıyorum ya sizin belirtileriniz neydi acaba hatırlıyor musunuzİnsallahh hamilesindir canim
İnş Allah ım yaşatmasın kimseye arkadaş hamile değil deyince öyle dedim benim başımdan geçti kimsenin başına gelmesinAyy Allah korusun kiz![]()
Hiçbir belirtim olmamıştı uzun süre:)İnş ama sanmıyorum ya sizin belirtileriniz neydi acaba hatırlıyor musunuz
Kız dedim ya ben teo sandı m önce :)))) o sırada topik çok hareketliydi karıştırmış ım ama sonra düzelttimİnş Allah ım yaşatmasın kimseye arkadaş hamile değil deyince öyle dedim benim başımdan geçti kimsenin başına gelmesin
Cok sagol cnmBiz tam bi sevgi pıtırcığı olduk porti @edaecoo ya özgü yılların intikamını alıyor![]()
Yokhayatım ben yemekleri tek öğünlük yaparım gündüzün yemeği akşama kalmıyorannemle konuştuk akşam üzeri dün içli köfte yemekleri vardı ya bolca artmış ,getirsin seni damadın burda yiyelim dedim kaynanam da geldi böylece yemekler de çöp olmadı
ben de ayrıca yemek yapmamış oldum. Şimdi anneme sütlaç yaptırıyorum sağolsun yapıyor
Amin canımmvalla benim halam babam filan hep şeker hastası ben mecburum
Ay çok sevindim yaa kist ciddi pr çünkühadi gözün aydın fıstık inşallah bu ay gebe kalırsın
Kız kafan rahat olacak ya bi bakmışsın bu ay gebe kalmışsınayrıca hiç korkma iğneler hiç acıtmıyor kendin rahatça yapabileceksin
Yazık enişteme yaa
adam ne yazmış biz ne anladık
Kuzucum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun![]()
Amin canımıniçiiçine atma biz hep burdayız
Aminn Allah hiçkimseye yasatmasin inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canımİnş Allah ım yaşatmasın kimseye arkadaş hamile değil deyince öyle dedim benim başımdan geçti kimsenin başına gelmesin
Karışmış ortalık:)))Kız dedim ya ben teo sandı m önce :)))) o sırada topik çok hareketliydi karıştırmış ım ama sonra düzelttim
Dayanamaz hayatım dayanamaz. Rahat ol senCok sagol cnmşimdilik iyi bakalım cuma gidicek mis zaten duramam sıkılırım aklim evde kaldı diyor
Olsun canım nolcakAmin canimcok sordum ya ama kusura bakma
igneni Döngunun kacinci gununde olmustun
İnş cnm inş dediğin gibi olur.. Inan huzurum bozulmasından korkuyorum çünkü zamanında çok sıkıntı yaşadık ailesi yüzünden eşimle..Dayanamaz hayatım dayanamaz. Rahat ol sen
inşallah bu ay sana da bana da isteyen herkese de nasip olur kuzumaynı durumdayız canım ben de bugün 3.denememe başladım hayırlısı olsun hakkımızda![]()
Bende bekleyeyim bakalım adet olmazsam artık test yaparım siz şanslıymışsınız sabah negatif akşam pozitif çıkmış ne güzel Allah kucağınıza almayı da nasip etsinHiçbir belirtim olmamıştı uzun süre:)
Merak etme canım herşey yoluna girecek iyi düşün iyi olsun eşin de biliyor herşeyi ve arkanda nasılsa.. kimse birşey yapamazİnş cnm inş dediğin gibi olur.. Inan huzurum bozulmasından korkuyorum çünkü zamanında çok sıkıntı yaşadık ailesi yüzünden eşimle..
İnş canım Allah kimseyi çok bekletmesinAminn Allah hiçkimseye yasatmasin inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım
Tesekkurler canimOlsun canım nolcak14. Günü iğne oldum canım adetin 14. Günüydü
İnş cnm dediğin gibi olurr. Zaten ağustos Eylül gibi kizina yakın yere taisnicak hem okulum da başlar o zaman sıkıntı yasamayiz.. Inan arada bir gelse başımın üstünde yeri var ama sık olursa sıkıntı olurMerak etme canım herşey yoluna girecek iyi düşün iyi olsun eşin de biliyor herşeyi ve arkanda nasılsa.. kimse birşey yapamaz
Gelmez hayatım gelmez . Napacak senin yanında. Rahat etmeyeceği yerde durmaz hem şimdi onun yüreği daralıyordur sığamıyordur hiçbiryere istesen de kalamazİnş cnm dediğin gibi olurr. Zaten ağustos Eylül gibi kizina yakın yere taisnicak hem okulum da başlar o zaman sıkıntı yasamayiz.. Inan arada bir gelse başımın üstünde yeri var ama sık olursa sıkıntı olur