- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.821
Gunaydin guzeller

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum valla anlattimda Bizimki pek duygusal pek bı minnoş.Canım klomenle doğal döllenme oluyor yani normal birliktelik . İhtimal daha çok değil o yüzden bunu eşine de anlatırsan o da çok ümitlenmez ama olursa ne ala hoşgeldi sefa geldi![]()
Günaydın bebişimGunaydinn![]()
Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah canım bu ramazan hürmetineAynen canım bizde öğreniyoruz daha staj süresindeyiz.İnşallah tez zamanda olurda hamile kalma süreciyle değil hamilelik sürecine dair ihtisası tamamlarım
![]()
Günaydın canımıniçiGunaydin guzeller![]()
Kuzum valla anlattimda Bizimki pek duygusal pek bı minnoş.Yavrum yazık umutlanmis kendince.
Dedim ama olması zor.
![]()
Hahaha asko yaa bı kaç aya gecerr kuzenimden biliyorumAhaaa bnm sonum glbaadam bana küstü gerekmedikçe mmuhattap olmuyor bnmle
bnde diorm nie konuşmuyosun bnmle konuşunca bin ah işitiyom böylesi iyi dio
![]()
Bilmiyorum ya kendimi tutuyorum yapmamak icin.Gunum gecerse alirim yaparim heraldeNe zaman test yapacaksın![]()
inşallah bbgmmmHahaha asko yaa bı kaç aya gecerr kuzenimden biliyorum![]()
23 nisan resmi tatil ve cuma günü ya hafta sonu ile birleştirme ihtimalleri varmış. Ya 22 sine ya 26 sına alacaklarmış ama 22 sinde de ameliyat varmış cuma günü netleşecekmiş Canım zaten günün geçti 14. Gün test yapılıyor sen 17 oldunBilmiyorum ya kendimi tutuyorum yapmamak icin.Gunum gecerse alirim yaparim heralde![]()
Yok kiz ben 31martta oldum igneyiCanım zaten günün geçti 14. Gün test yapılıyor sen 17 oldun![]()
Hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledirYok kiz ben 31martta oldum igneyidoktor da normal bat i baz al dedi ne bileyimya oyle iste
![]()
Aboo duyguş medpamid al yanında bulunsun her bulantı başladığında iç canımilk defa kustummm şimdi iş yerinde koku alıyorum sürekli bu sfer kokuya dayanamadm![]()
Amin insallah canim sagolHayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir
Aboo duyguş medpamid al yanında bulunsun her bulantı başladığında iç canım

Evet Detaylıya girdik canım. 05 Nisanda herşey çok yolunda dedi doktor.
Çok hareketli kıpır kıpır oğluşum babası gibi yaramaz olacakmış..
Fotoğraf çekilmeyi sevmiyor hep yüzü kapalı
tek huyu dondurmayı çok seviyor her akşam dondurma yiyoruz![]()
Bence düşünüp fazla dert etme ben yaptırdım. Bildiğin elmalı soda gibiydi tadı sadece hızlı içtiğin için şeker mideyi biraz yakıyor. Kendini şartlamadan yaptır derim ben. Bir de aile de varmış önerir doktorun zamanı gelinceBenimde rahmetli babamda şeker vardı..
Ama dayanabilir miyim ona bilemiyorum inanki
Test yapmamaya karar verdim canım eşimle konuştuk dün neden yapmamı istemediğini dediğinde hak verdim hafta sonu sınavlarım var olumsuz çıkarsa sınavlarımda etkilenir ister istemez 2 gün daha sabredicem
daha önceeye alsn o zmnnnY yesilcayyy benim randevumu değiştireceklermiş sanırım23 nisan resmi tatil ve cuma günü ya hafta sonu ile birleştirme ihtimalleri varmış. Ya 22 sine ya 26 sına alacaklarmış ama 22 sinde de ameliyat varmış cuma günü netleşecekmiş
![]()
kuzuş mide bulantım yoktu koridor kötü birsey kokuyor onun kokusunu aldım bi anda başladım öğürmeye sonunda da kustum ztnHayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir
Aboo duyguş medpamid al yanında bulunsun her bulantı başladığında iç canım